第13页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
Ⅰ.完成句子:根据所给汉语意思,用单词或短语完成下列英文句子。
1. 准备英语演讲比赛时,我们应该反复练习,让自己的表达更能打动人。
When preparing for the English speech contest, we should practice again and again to make our ________ more touching.
2. 写演讲稿时,我们常常犯错,但错误能帮助我们进步。
When writing the speech script, we often ________, but they can help us get better.
3. 为了让演讲稿的内容更有趣,遇到不确定的短语和文学典故时,我们会查阅资料。
To make the speech script more interesting, when we meet unsure phrases and literary quotation, we will ________ information.
4. 为了有更多时间练习,我们抓紧在课余时间完成作业。
To have more time to practice, we quickly ________ after class.
5. 准备比赛时,我们发现,练习得越多,上台就越自信,表现也越好。
When preparing for the contest, we find that the more we practice, ________ we'll be on stage, and the better we will perform.
1. 准备英语演讲比赛时,我们应该反复练习,让自己的表达更能打动人。
When preparing for the English speech contest, we should practice again and again to make our ________ more touching.
2. 写演讲稿时,我们常常犯错,但错误能帮助我们进步。
When writing the speech script, we often ________, but they can help us get better.
3. 为了让演讲稿的内容更有趣,遇到不确定的短语和文学典故时,我们会查阅资料。
To make the speech script more interesting, when we meet unsure phrases and literary quotation, we will ________ information.
4. 为了有更多时间练习,我们抓紧在课余时间完成作业。
To have more time to practice, we quickly ________ after class.
5. 准备比赛时,我们发现,练习得越多,上台就越自信,表现也越好。
When preparing for the contest, we find that the more we practice, ________ we'll be on stage, and the better we will perform.
答案:
1. expression 2. make mistakes 3. look up 4. finish doing our homework 5. the more confident
Ⅱ.阅读理解。
第一节:阅读下面短文,从所给的四个选项中选出能回答所提问题或完成所给句子的一个最佳答案。
A|兰生复旦校本经典题 On Saturday morning, every boy in town was happy, except Tom Sawyer.
Tom's aunt gave him a task of painting their fence. It was 30 yards long and 3 yards high. He painted one board and surveyed his progress, and then he sat down to have a rest.
Tom began to think of the games that he wanted to play. He knew the boys who were free would soon come along and make fun of him. Just then, he had an idea. He picked up his brush and went back to work.
Ben Rogers came along the road. He was singing happily and carrying an apple.
"I'm going swimming," said Ben. "Do you want to come? Oh, you have to work, don't you? What a pity!"
"Work?" said Tom. "This isn't work. I'm enjoying myself. Does a boy get a chance to paint a fence like this every day?" Then he went on painting. Ben watched Tom in silence. He became more and more interested.
After a while, he said, " ▲ "
Tom said, "No, Ben, I can't. Aunt Polly warned me to do it well. I'm the only person that can do it right."
"Oh, please, Tom," said Ben. "I can do it. I'll be really careful. I'll give you half my apple. Wait, I'll give you all of it."
"That's a deal," said Tom. "But you must be careful."
Tom gave Ben his brush with worry on his face but joy in his heart. He sat down again and started to eat the apple.
When Ben got tired, Billy Fisher was waiting. He gave Tom a kite for the chance to paint. Then Johnny Miller offered him two toy soldiers.
Soon Tom had got many new toys, and the fence got three coats of paint. Aunt Polly was so pleased that she gave Tom a big apple!
( )6. What does the underlined word "surveyed" in the second paragraph mean?
A. Made.
B. Watched.
C. Got.
D. Checked.
( )7. 新考向 信息还原 Which of the following can be put in " ▲ "?
A. Tom, you are so lucky to have this job.
B. Tom, will you let me do some painting?
C. Tom, would you like to paint faster?
D. Tom, I will go and tell Aunt Polly you are lazy.
( )8. 新考向 推理判断 What can we infer from the last paragraph? (教材题改编)
A. Tom Sawyer told Aunt Polly that other boys helped him.
B. Tom Sawyer did not get any gift from Aunt Polly.
C. Tom Sawyer did not tell Aunt Polly the truth.
D. Tom Sawyer asked Aunt Polly to give some gifts to other boys.
( )9. 新考向 文本类型 What's the text?
A. A news report.
B. A story.
C. A notice.
D. An advertisement.
( )10. What's the best title for the text?
A. Tom's New Toys
B. Tom Sawyer Paints the Fence
C. Tom and Aunt Polly
D. How to Paint a Fence Well
第一节:阅读下面短文,从所给的四个选项中选出能回答所提问题或完成所给句子的一个最佳答案。
A|兰生复旦校本经典题 On Saturday morning, every boy in town was happy, except Tom Sawyer.
Tom's aunt gave him a task of painting their fence. It was 30 yards long and 3 yards high. He painted one board and surveyed his progress, and then he sat down to have a rest.
Tom began to think of the games that he wanted to play. He knew the boys who were free would soon come along and make fun of him. Just then, he had an idea. He picked up his brush and went back to work.
Ben Rogers came along the road. He was singing happily and carrying an apple.
"I'm going swimming," said Ben. "Do you want to come? Oh, you have to work, don't you? What a pity!"
"Work?" said Tom. "This isn't work. I'm enjoying myself. Does a boy get a chance to paint a fence like this every day?" Then he went on painting. Ben watched Tom in silence. He became more and more interested.
After a while, he said, " ▲ "
Tom said, "No, Ben, I can't. Aunt Polly warned me to do it well. I'm the only person that can do it right."
"Oh, please, Tom," said Ben. "I can do it. I'll be really careful. I'll give you half my apple. Wait, I'll give you all of it."
"That's a deal," said Tom. "But you must be careful."
Tom gave Ben his brush with worry on his face but joy in his heart. He sat down again and started to eat the apple.
When Ben got tired, Billy Fisher was waiting. He gave Tom a kite for the chance to paint. Then Johnny Miller offered him two toy soldiers.
Soon Tom had got many new toys, and the fence got three coats of paint. Aunt Polly was so pleased that she gave Tom a big apple!
( )6. What does the underlined word "surveyed" in the second paragraph mean?
A. Made.
B. Watched.
C. Got.
D. Checked.
( )7. 新考向 信息还原 Which of the following can be put in " ▲ "?
A. Tom, you are so lucky to have this job.
B. Tom, will you let me do some painting?
C. Tom, would you like to paint faster?
D. Tom, I will go and tell Aunt Polly you are lazy.
( )8. 新考向 推理判断 What can we infer from the last paragraph? (教材题改编)
A. Tom Sawyer told Aunt Polly that other boys helped him.
B. Tom Sawyer did not get any gift from Aunt Polly.
C. Tom Sawyer did not tell Aunt Polly the truth.
D. Tom Sawyer asked Aunt Polly to give some gifts to other boys.
( )9. 新考向 文本类型 What's the text?
A. A news report.
B. A story.
C. A notice.
D. An advertisement.
( )10. What's the best title for the text?
A. Tom's New Toys
B. Tom Sawyer Paints the Fence
C. Tom and Aunt Polly
D. How to Paint a Fence Well
答案:
6-10 DBCBB
查看更多完整答案,请扫码查看