第7页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
请阅读下面短文,根据语篇内容,在空白处填入恰当的单词,使短文通顺、连贯。每空一词。
It was a cold night in a small town when an event happened.The moon was fulll,and the streets 1 empty.Suddenly,a flash off light appeared in the sky over the town.It was like something 2 nobody had ever seen before.
People began to go out of their homes,surprised by the strange light coming from a small metallic(金属制的)object.
The people stood 3 silence,watching as the object landed with a soft thud.They curiously (好奇地)came near the strange craft(飞行器),wondering what could be inside. 4 the doorr remained closed,and no one could force their way in.
Hours passed as they waited for some sign of life from inside the craft,but nothing happened.Eventually,the object disappeared in thin air,leaving behind only a few scorched(烧焦的)
marks on the earth.
To this day,no one knows what happened that 5 in the town.Some believe that it was an alien spacecraft,while others think it was simply a weather balloon.But one thing is for certain−the strange event will be remembered in the town's history forever.(E9208003)
1______2______3______4______5.______
It was a cold night in a small town when an event happened.The moon was fulll,and the streets 1 empty.Suddenly,a flash off light appeared in the sky over the town.It was like something 2 nobody had ever seen before.
People began to go out of their homes,surprised by the strange light coming from a small metallic(金属制的)object.
The people stood 3 silence,watching as the object landed with a soft thud.They curiously (好奇地)came near the strange craft(飞行器),wondering what could be inside. 4 the doorr remained closed,and no one could force their way in.
Hours passed as they waited for some sign of life from inside the craft,but nothing happened.Eventually,the object disappeared in thin air,leaving behind only a few scorched(烧焦的)
marks on the earth.
To this day,no one knows what happened that 5 in the town.Some believe that it was an alien spacecraft,while others think it was simply a weather balloon.But one thing is for certain−the strange event will be remembered in the town's history forever.(E9208003)
1______2______3______4______5.______
答案:
1. were 分析句子可知,设空处缺少be动词,根据The moon was full可知,时态是一般过去时,此分句主语the streets是复数,故填were。
2. that 设空处引导定语从句,先行词是不定代词something,故关系词填that。
3. in in silence是固定搭配,意为“安静地;沉默地”。
4. But 由语境可知,设空处前后是转折关系,故填写连词But。
5. night 由第一段的It was a cold night和此处语境可知,直到今天,没有人知道那天晚上这个小镇发生了什么,故填night。
请阅读下面语篇,根据其内容,用方框中所给词的正确形式填空,使其通顺、连贯。方框中有两个词为多余项。

There was once a cave(洞穴)near a town.It was called the“Cave of Fear". 6 who entered it didn't return.It's said that there might be a monster in the cave.In order to 7 the monster from getting out of the cave,people often left gifts at the mouth of the cave,and these 8 thingsS always disappeared soon.
One day,a young man came to the town.When he heard about the happening,he decided to enter the cave and found out 9 there was a monster.As he went deep into the cave,he heard some strange 10 .So he followed the sounds.Suddenly,he 11 something was pushing his back.He was pushed into a large cave.As he 12 in the cave,he got very surprised.There was a big party.A lot of people were 13 the party.They were all those people who had 14 returned to the town.
Then he was told that this was the idea of a leader in the town.The leader wanted to show that if someone wanted to make a change,he should be brave.So the leader created the story of the
monster.Only 15 people could enjoy big parties in the cave.
6.______7.______8.______9.______10.______11.______12.______13.______14.______15.______
There was once a cave(洞穴)near a town.It was called the“Cave of Fear". 6 who entered it didn't return.It's said that there might be a monster in the cave.In order to 7 the monster from getting out of the cave,people often left gifts at the mouth of the cave,and these 8 thingsS always disappeared soon.
One day,a young man came to the town.When he heard about the happening,he decided to enter the cave and found out 9 there was a monster.As he went deep into the cave,he heard some strange 10 .So he followed the sounds.Suddenly,he 11 something was pushing his back.He was pushed into a large cave.As he 12 in the cave,he got very surprised.There was a big party.A lot of people were 13 the party.They were all those people who had 14 returned to the town.
Then he was told that this was the idea of a leader in the town.The leader wanted to show that if someone wanted to make a change,he should be brave.So the leader created the story of the
monster.Only 15 people could enjoy big parties in the cave.
6.______7.______8.______9.______10.______11.______12.______13.______14.______15.______
答案:
6. Anybody 分析句子结构可知,设空处后面是一个由who引导的定语从句,所以先行词是人,结合句意及备选词,应填Anybody。
7. prevent 根据设空处后面的from getting...并结合语境及备选词,推断这里用到prevent sb. from doing sth.(阻止某人做某事)结构;in order to后面用动词原形,故填prevent。
8. valuable 根据句子结构可知,设空处需要填形容词来修饰things;根据前文的描述,以及备选词,可以猜出这些东西都是很贵重的,故填value的形容词形式valuable。
9. whether 根据句子结构可知there was a monster作found out的宾语;根据句意可知这里表示“是否”,故填whether。
10. sounds 根据后文“So he followed the sounds.”可知这里考虑备选词sound,且用其复数形式,故填sounds。
11. felt 因为这里是在推他的后背,所以他是看不到的,只能感觉,结合备选词,考虑feel;叙述过去发生的事情,用一般过去时,故填felt。
12. landed 根据句子结构可知,设空处缺少动词;根据前文“He was pushed into a large cave.”可知这里表示当他“跌落到”洞里的时候,用一般过去时,故填landed。
13. having 根据句意可知,这里表示“参加,举行”,故考虑备选词have;前面有were,所以用have的现在分词构成过去进行时,故填having。
14. never 根据后文可知参加聚会的人都是之前进入洞穴之后再也没有回去的人,故填never。
15. brave 根据“The leader wanted to show that if someone wanted to make a change, he should be brave.”可知,只有勇敢的人才敢进入洞穴,才能享受洞穴里的聚会。用brave修饰people。
查看更多完整答案,请扫码查看