第14页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
一、根据首字母提示填空,补全短文
Hi there! I'd like to introduce my new penfriend to you. His name is Liu Tao. He is
Liu Tao does morning exercises every day. They
Liu Tao
Liu Tao is
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
6. ______ 7. ______ 8. ______ 9. ______ 10. ______
Hi there! I'd like to introduce my new penfriend to you. His name is Liu Tao. He is
only
twelve years old. He comes
from Beijing. He studies
at Sunshine Middle School.Liu Tao does morning exercises every day. They
help
him get ready for the day. His favourite
subjects are Chinese and English. He thinks they are interesting
. He is always happy in Chinese and English classes.Liu Tao
enjoys
reading and often goes to the library after school. He also likes playing basketball. At the weekend
, he often plays basketball with his friends. It is great fun
.Liu Tao is
happy
to make more friends. Do you want to be his friend?1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
6. ______ 7. ______ 8. ______ 9. ______ 10. ______
答案:
【解析】:
这是一个英语填空题,需要根据短文的首字母提示来补全单词。题目来源于七年级英语译林版上册的章节练习,主要考查学生对词汇的掌握和语境理解能力。解题关键在于准确理解短文内容,并结合首字母提示,推断出每个空格应填的单词。
1. 第一个空,根据“twelve years old”和首字母“o”,可以推断出这里表示“仅仅”十二岁,故填“only”。
2. 第二个空,根据“from Beijing”和首字母“c”,可以推断出这里表示“来自”北京,故填“comes”。
3. 第三个空,根据“at Sunshine Middle School”和首字母“s”,可以推断出这里表示“学习”在阳光中学,故填“studies”。
4. 第四个空,根据“does morning exercises every day”和“get ready for the day”以及首字母“h”,可以推断出这里表示锻炼“帮助”他为一天做好准备,故填“help”。
5. 第五个空,根据“subjects are Chinese and English”和首字母“f”,可以推断出这里表示他“最喜欢的”科目是语文和英语,故填“favourite”。
6. 第六个空,根据“He thinks they are”和首字母“i”,可以推断出他认为这些科目“有趣”,故填“interesting”。
7. 第七个空,根据“reading and often goes to the library”和首字母“e”,可以推断出他“喜欢”阅读,故填“enjoys”。
8. 第八个空,根据“he often plays basketball with his friends”和首字母“w”,可以推断出这里表示在“周末”,故填“weekend”。
9. 第九个空,根据“It is great”和首字母“f”,结合前文他喜欢打篮球,可以推断出这里表示“很有趣”,故填“fun”。
10. 第十个空,根据“to make more friends”和首字母“h”,可以推断出他“希望”交更多朋友,故填“happy”(此处更侧重于他乐于交友的态度,happy表达了这种积极的心态,虽然“hoping”在语境上也可理解,但根据首字母和常用表达,“happy”更为贴切)。
【答案】:
1. only;2. comes;3. studies;4. help;5. favourite;6. interesting;7. enjoys;8. weekend;9. fun;10. happy。
这是一个英语填空题,需要根据短文的首字母提示来补全单词。题目来源于七年级英语译林版上册的章节练习,主要考查学生对词汇的掌握和语境理解能力。解题关键在于准确理解短文内容,并结合首字母提示,推断出每个空格应填的单词。
1. 第一个空,根据“twelve years old”和首字母“o”,可以推断出这里表示“仅仅”十二岁,故填“only”。
2. 第二个空,根据“from Beijing”和首字母“c”,可以推断出这里表示“来自”北京,故填“comes”。
3. 第三个空,根据“at Sunshine Middle School”和首字母“s”,可以推断出这里表示“学习”在阳光中学,故填“studies”。
4. 第四个空,根据“does morning exercises every day”和“get ready for the day”以及首字母“h”,可以推断出这里表示锻炼“帮助”他为一天做好准备,故填“help”。
5. 第五个空,根据“subjects are Chinese and English”和首字母“f”,可以推断出这里表示他“最喜欢的”科目是语文和英语,故填“favourite”。
6. 第六个空,根据“He thinks they are”和首字母“i”,可以推断出他认为这些科目“有趣”,故填“interesting”。
7. 第七个空,根据“reading and often goes to the library”和首字母“e”,可以推断出他“喜欢”阅读,故填“enjoys”。
8. 第八个空,根据“he often plays basketball with his friends”和首字母“w”,可以推断出这里表示在“周末”,故填“weekend”。
9. 第九个空,根据“It is great”和首字母“f”,结合前文他喜欢打篮球,可以推断出这里表示“很有趣”,故填“fun”。
10. 第十个空,根据“to make more friends”和首字母“h”,可以推断出他“希望”交更多朋友,故填“happy”(此处更侧重于他乐于交友的态度,happy表达了这种积极的心态,虽然“hoping”在语境上也可理解,但根据首字母和常用表达,“happy”更为贴切)。
【答案】:
1. only;2. comes;3. studies;4. help;5. favourite;6. interesting;7. enjoys;8. weekend;9. fun;10. happy。
Hi there! I'm
Li Ming. I'm 13 years old. I'm tall with short black hair and a round face. I'm in Class 3, Grade 7. My favourite subject is English because it's interesting. I like playing basketball and reading books in my free time. I'm friendly and helpful. I want to make new friends here. Let's study and play together!
答案:
Hi there! I'm Li Ming. I'm 13 years old. I'm tall with short black hair and a round face. I'm in Class 3, Grade 7. My favourite subject is English because it's interesting. I like playing basketball and reading books in my free time. I'm friendly and helpful. I want to make new friends here. Let's study and play together!
查看更多完整答案,请扫码查看