2025年课课练江苏七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年课课练江苏七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年课课练江苏七年级英语上册译林版》

(
B
) 6. When do they have the fashion show?
A. In the morning.
B. In the afternoon.
C. In the evening.
(
A
) 7. What are Millie's clothes made of?
A. Cotton.
B. Silk.
C. Paper.
(
C
) 8. What colour is Simon's tie?
A. Red and purple.
B. Purple and grey.
C. Red and grey.
(
B
) 9. What are both Amy and Daniel wearing?
A. T-shirts.
B. Jeans.
C. Sweaters.
(
C
) 10. How does Sandy look?
A. Smart.
B. Quiet.
C. Modern.
答案: BACBC
二、阅读短文,回答问题
Hanfu are a kind of traditional clothing in China. They have many different styles from different dynasties (朝代). Now, young people, especially Chinese culture lovers, like to wear hanfu.
Yu Cheng, a hanfu lover, has lived in Malta (马耳他) for five years. Wearing hanfu has become part of daily life for Yu. She has more than 40 hanfu, and she often wears them when going out for a walk or shopping in malls. "I want to make more people understand and love Chinese culture through traditional Chinese clothing," says Yu. "Gradually, more and more people in Malta enjoy the beauty of Chinese clothing. Many people here have become interested in Chinese culture, and I feel very proud," she says. "I hope people all over the world will begin to learn about traditional Chinese culture."
1. What are hanfu?
Hanfu are a kind of traditional clothing in China.

2. Who likes to wear hanfu now?
Young people, especially Chinese culture lovers, like to wear hanfu.

3. Why does Yu Cheng wear hanfu outside?
She wants to make more people understand and love Chinese culture through traditional Chinese clothing.

4. How does Yu Cheng feel when people are interested in Chinese culture?
She feels very proud.
答案: 【解析】:本题主要考查了阅读理解的能力,需要根据短文内容回答问题。题目提供了关于汉服的一段短文,然后提出了四个问题。解答这个题目的关键在于仔细阅读短文,理解短文内容,并根据短文内容来回答每个问题。
【答案】:
1. Hanfu are a kind of traditional clothing in China.
2. Young people, especially Chinese culture lovers, like to wear hanfu.
3. She wants to make more people understand and love Chinese culture through traditional Chinese clothing.
4. She feels very proud.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭