第68页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
(
A. Feed the animals.
B. Learn how to grow potatoes.
C. Have lunch.
D. Go shopping.
(
A. Students of all ages can join it.
B. Students will go to the farm by bike.
C. It's an all-day field trip.
D. Students will help plant trees.
(
A. At any time before 16 May.
B. After 6 p.m. on 13 May.
C. At 6 p.m. on 13 May.
D. Before 6 p.m. on 13 May.
A
) 1. What will students do at 11 a.m. on the farm?A. Feed the animals.
B. Learn how to grow potatoes.
C. Have lunch.
D. Go shopping.
(
C
) 2. What do we know about the field trip?A. Students of all ages can join it.
B. Students will go to the farm by bike.
C. It's an all-day field trip.
D. Students will help plant trees.
(
D
) 3. When should you sign up?A. At any time before 16 May.
B. After 6 p.m. on 13 May.
C. At 6 p.m. on 13 May.
D. Before 6 p.m. on 13 May.
答案:
【解析】:
这是一道阅读理解题,主要考查学生对表格信息的提取和理解能力。题目给出了一个七年级学生农场旅行的活动时间表,包括各个时间段的活动内容,以及报名的相关信息。学生需要通过阅读表格,回答关于活动时间和内容的具体问题。
对于第一个问题,需要找到11点时的活动内容,根据表格,10:20 a.m.–11:20 a.m.的活动是Meet and feed the farm animals,所以11点时学生们应该正在喂动物,选项A正确。
对于第二个问题,需要判断关于这次农场旅行的哪个选项是正确的。A选项说所有年龄段的学生都可以参加,但表格中明确说明是All the students in Grade 7 are welcome,所以A错误;B选项说学生们将骑自行车去农场,但表格中只提到了Get on the bus at the school gate,所以B错误;C选项说这是一次全天的户外活动,根据表格中的时间安排,从早上9点到下午5点,确实是一整天的活动,所以C正确;D选项说学生们将帮助植树,但表格中提到的是Learn how to grow potatoes and help grow potatoes,所以D错误。
对于第三个问题,需要找出报名的截止时间。根据表格中的Sign up (报名) with Miss Jones before 6 p.m. this Wednesday (13 May),可以知道报名截止时间是5月13日下午6点前,所以选项D正确。
【答案】:
1. A
2. C
3. D
这是一道阅读理解题,主要考查学生对表格信息的提取和理解能力。题目给出了一个七年级学生农场旅行的活动时间表,包括各个时间段的活动内容,以及报名的相关信息。学生需要通过阅读表格,回答关于活动时间和内容的具体问题。
对于第一个问题,需要找到11点时的活动内容,根据表格,10:20 a.m.–11:20 a.m.的活动是Meet and feed the farm animals,所以11点时学生们应该正在喂动物,选项A正确。
对于第二个问题,需要判断关于这次农场旅行的哪个选项是正确的。A选项说所有年龄段的学生都可以参加,但表格中明确说明是All the students in Grade 7 are welcome,所以A错误;B选项说学生们将骑自行车去农场,但表格中只提到了Get on the bus at the school gate,所以B错误;C选项说这是一次全天的户外活动,根据表格中的时间安排,从早上9点到下午5点,确实是一整天的活动,所以C正确;D选项说学生们将帮助植树,但表格中提到的是Learn how to grow potatoes and help grow potatoes,所以D错误。
对于第三个问题,需要找出报名的截止时间。根据表格中的Sign up (报名) with Miss Jones before 6 p.m. this Wednesday (13 May),可以知道报名截止时间是5月13日下午6点前,所以选项D正确。
【答案】:
1. A
2. C
3. D
Dear Jim,
Nice to hear from you. I'd like to tell you about my school life.
Yours,
Li Han
Nice to hear from you. I'd like to tell you about my school life.
I usually get to school at 7:30 a.m. Classes start at 8:00 a.m. We have four classes in the morning and three in the afternoon. My favorite subject is English. After school, I often play basketball with my classmates for an hour. On Wednesday, I go to the music club. I enjoy my school life very much.
Yours,
Li Han
答案:
Dear Jim,
Nice to hear from you. I'd like to tell you about my school life. I usually get to school at 7:30 a.m. Classes start at 8:00 a.m. We have four classes in the morning and three in the afternoon. My favorite subject is English. After school, I often play basketball with my classmates for an hour. On Wednesday, I go to the music club. I enjoy my school life very much.
Yours,
Li Han
Nice to hear from you. I'd like to tell you about my school life. I usually get to school at 7:30 a.m. Classes start at 8:00 a.m. We have four classes in the morning and three in the afternoon. My favorite subject is English. After school, I often play basketball with my classmates for an hour. On Wednesday, I go to the music club. I enjoy my school life very much.
Yours,
Li Han
查看更多完整答案,请扫码查看