第77页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
(
A.Be back soon!
B.Let's go.
C.Good luck!
D.Sure.
C
)10.—Tom,we have a football match with Class 7 this weekend. —______A.Be back soon!
B.Let's go.
C.Good luck!
D.Sure.
答案:
C
四、将下列句子改为同义句
1. School begins on September 1.
School
2. Learning Chinese language is really amazing.
It's
3. I look forward to receiving your letter in the near future.
I look forward to
4. Which is your favourite subject?
Which subject
5. Jack goes to school five days a week.
Jack goes to school
1. School begins on September 1.
School
starts
on September 1.2. Learning Chinese language is really amazing.
It's
really
amazing
to
learn
Chinese language.3. I look forward to receiving your letter in the near future.
I look forward to
hearing
from
you
in the near future.4. Which is your favourite subject?
Which subject
do
you like best
?5. Jack goes to school five days a week.
Jack goes to school
from
Monday to
Friday.
答案:
1. starts 2. really amazing to learn 3. hearing from you 4. do; best 5. from; to
五、根据中文提示完成句子
1. 通常我们先做早操,然后开始上课。
We usually
2. 汉语是一门令人惊叹的语言。
Chinese is
3. 他是校排球队的。他每天训练。
He is
4. 我们在生物课上研究许多生物,了解自然。
We study many
5. 我们将去农场实地考察摘芒果。
We will have a
1. 通常我们先做早操,然后开始上课。
We usually
do morning exercises first
,and then start/begin
our lessons.2. 汉语是一门令人惊叹的语言。
Chinese is
an amazing language
.3. 他是校排球队的。他每天训练。
He is
in the school volleyball team
. He practises
every day.4. 我们在生物课上研究许多生物,了解自然。
We study many
living things
and learn about nature
in Biology
classes.5. 我们将去农场实地考察摘芒果。
We will have a
field trip to
a farm to pick mangoes
.
答案:
1. do morning exercises first; start/begin 2. an amazing language 3. in the school volleyball team; practises 4. living things; nature; Biology 5. field trip to; pick mangoes
六、首字母填空
There is always a p 1 in every school. It is a large and open space.
W 2 should a school have a playground? The reason(原因)is that there should be a p 3 for students to play sport. A 4 studying for a long time in the classrooms,the s 5 will be glad to run and jump. During playtime,we can see many girls and boys playing happily. But they feel s 6 when the bell rings. It's t 7 for them to go back to their classrooms.
After school,there is the most exciting sight(情景)to see in the playground. Boys and girls are playing many k 8 of games. When there is a m 9 between classes or schools,the place will be full of excited students. Teachers all think good students should a 10 learn to play at the same time.
1.
6.
There is always a p 1 in every school. It is a large and open space.
W 2 should a school have a playground? The reason(原因)is that there should be a p 3 for students to play sport. A 4 studying for a long time in the classrooms,the s 5 will be glad to run and jump. During playtime,we can see many girls and boys playing happily. But they feel s 6 when the bell rings. It's t 7 for them to go back to their classrooms.
After school,there is the most exciting sight(情景)to see in the playground. Boys and girls are playing many k 8 of games. When there is a m 9 between classes or schools,the place will be full of excited students. Teachers all think good students should a 10 learn to play at the same time.
1.
playground
2. Why
3. place
4. After
5. students
6.
sad
7. time
8. kinds
9. match
10. also
答案:
【文章大意】本文介绍了学校操场的作用。1. playground 根据下文“... should a school have a playground?”可知,此处讲的是每个学校都有一个操场。2. Why 根据下文“The reason is that...”可知,这句话是询问为什么学校应该有操场。3. place 根据第三段中“... the place will be full of excited students.”可知,操场是一个供学生们运动的地点。4. After 句意:长时间在教室学习之后……。根据句意,可知答案。5. students 根据上文“The reason is that there should be a ... for students to play sport.”可知,此处指学生们。6. sad 根据上文“During playtime, we can see many girls and boys playing happily.”和转折词“But”可知,当上课铃响起,学生们从操场离开感到难过。7. time 根据句型“It's time for sb to do sth”可知答案。8. kinds 根据常识可知,学生们在操场会进行许多种类的游戏。many kinds of...意为“许多种类的……”。9. match 根据“between classes or schools”可知,此处指的是班级或学校之间的比赛。10. also 句意:老师们都认为好的学生同时也应该学会玩。根据句意,可知答案。
查看更多完整答案,请扫码查看