第53页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
( )8.—Excuse me. Where is your school hall,please?
—
A.This way,please
B.We don't have one
C.I don't know
D.Sorry,you can't
—
A
. It is in that white building.A.This way,please
B.We don't have one
C.I don't know
D.Sorry,you can't
答案:
A
四、句型转换
1. There are a lot of sweets in the bottle.(改为同义句)
There are
2. We play volleyball in the gym.(对画线部分提问)
3. We have an art room and two music rooms at school.(改为同义句)
4. Students enjoy themselves at school from Monday to Friday.(改为同义句)
Students
5. She spends half an hour walking from school to home.(改为同义句)
It
1. There are a lot of sweets in the bottle.(改为同义句)
There are
lots
of
sweets in the bottle.2. We play volleyball in the gym.(对画线部分提问)
Where
do
you play volleyball?3. We have an art room and two music rooms at school.(改为同义句)
There
is
an art room and two music rooms in
our
school
.4. Students enjoy themselves at school from Monday to Friday.(改为同义句)
Students
have
a
good
time
at school from Monday to Friday.5. She spends half an hour walking from school to home.(改为同义句)
It
takes
her half an hour to
walk
from school to home.
答案:
1. lots of 2. Where do 3. There is; in our school 4. have a good time 5. takes; to walk
五、根据中文提示完成句子
1. 对我们来说,图书馆和教学楼是学习最完美的地方。
The library and the
2. 在布告板我们可以读到校园新闻以及明星学生和老师的故事。
We can read about school
3. 来享受这儿的学校生活吧!你会发现更多的好地方。
4. 这周末将会有一场激动人心的体育比赛。
There will be an
5. 我有时会和我的父母聊一聊我的问题。
I sometimes
1. 对我们来说,图书馆和教学楼是学习最完美的地方。
The library and the
classroom building
are the perfect place
for us to study
.2. 在布告板我们可以读到校园新闻以及明星学生和老师的故事。
We can read about school
news and stories of star
students and teachers on the noticeboard
.3. 来享受这儿的学校生活吧!你会发现更多的好地方。
Come and enjoy
the school life here! You will find more great places
.4. 这周末将会有一场激动人心的体育比赛。
There will be an
exciting sport match
this weekend
.5. 我有时会和我的父母聊一聊我的问题。
I sometimes
chat with
my parents about
my problems
.
答案:
1. classroom building; perfect place; to study 2. news and stories of star; on the noticeboard 3. Come and enjoy; more great places 4. exciting sport match; weekend 5. chat with; about; problems
六、首字母填空
My name is Tony. I am in Class 1,Grade 7 at Moonlight Middle School. Let me s 1 you around my school.
Our school is b 2 ,and it's very modern and beautiful. We have twenty c 3 ,and my classroom is on the g 4 floor. There is a big l 5 in my school and I often borrow books from it. Our school also has two r 6 rooms. We often have our Reading Club activities there. The p 7 is in front of our classroom building. We often play football there after class.
The teachers in our school are all very k 8. They teach lessons well and we love them very much.
My house is not far away from my school,so I go to school on f 9 every day. It t 10 me about 10 minutes to get to school.
I like my school very much. Can you tell me about your school?
1.
6.
My name is Tony. I am in Class 1,Grade 7 at Moonlight Middle School. Let me s 1 you around my school.
Our school is b 2 ,and it's very modern and beautiful. We have twenty c 3 ,and my classroom is on the g 4 floor. There is a big l 5 in my school and I often borrow books from it. Our school also has two r 6 rooms. We often have our Reading Club activities there. The p 7 is in front of our classroom building. We often play football there after class.
The teachers in our school are all very k 8. They teach lessons well and we love them very much.
My house is not far away from my school,so I go to school on f 9 every day. It t 10 me about 10 minutes to get to school.
I like my school very much. Can you tell me about your school?
1.
show
2. big
3. classrooms
4. ground
5. library
6.
reading
7. playground
8. kind
9. foot
10. takes
答案:
1. show 句意:让我带你参观我的学校吧。show sb around意为“带某人参观”。2. big 句意:我们学校很大。根据句意,可知答案。3. classrooms 句意:我们有20间教室。用复数形式。4. ground 句意:我的教室在一楼。根据句意,可知答案。5. library 句意:我的学校有一个大的图书馆。根据下文“I often borrow books from it.”可知,是图书馆。6. reading 句意:我们学校也有两个阅览室。reading room意为“阅览室”。7. playground 句意:操场在我们的教学楼前面。根据下文“We often play football there after class.”可知,是操场。8. kind 句意:我们学校的老师都非常善良。根据句意,可知答案。9. foot 句意:我每天步行上学。on foot意为“步行”。10. takes 句意:我花十分钟上学。It takes sb some time to do sth意为“花费某人一些时间做某事”。
查看更多完整答案,请扫码查看