第139页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
(
A.That's all right
B.I agree
C.Good idea
D.Sounds great
B
)8. —Money doesn't mean everything. —______. We can't buy health or true friendship.A.That's all right
B.I agree
C.Good idea
D.Sounds great
答案:
B
四、句型转换
1. He wants to buy these pairs of sports shoes.(改为单数句)
He wants to buy this
2. Jack has a map in his hand.(改为同义句)
There
3. I borrow these long red boots from my mother.(对画线部分提问)
4. He doesn't like the shoes because they're too small.(对画线部分提问)
5. Her sister usually goes to school by bus.(对画线部分提问)
1. He wants to buy these pairs of sports shoes.(改为单数句)
He wants to buy this
pair
of
sports
shoes
.2. Jack has a map in his hand.(改为同义句)
There
is
a map in
Jack's hand.3. I borrow these long red boots from my mother.(对画线部分提问)
What
do you borrow
from your mother?4. He doesn't like the shoes because they're too small.(对画线部分提问)
Why
doesn't
he like the shoes?5. Her sister usually goes to school by bus.(对画线部分提问)
How
does
her sister usually go
to school?
答案:
1. pair of sports shoes 2. is;in 3. What;borrow 4. Why doesn't 5. How does;go
五、根据中文提示完成句子
1. 运动鞋既轻便又舒适。
Trainers are
2. 白色看起来很干净。
White
3. 这条牛仔裤是由棉花制成的。
This pair of jeans
4. 南京的秋天既不炎热也不潮湿。
Autumn in Nanjing is
5. 这些风筝有不同的颜色和尺寸。
These kites are in
1. 运动鞋既轻便又舒适。
Trainers are
light and comfortable
.2. 白色看起来很干净。
White
has a clean look
.3. 这条牛仔裤是由棉花制成的。
This pair of jeans
is made of cotton
.4. 南京的秋天既不炎热也不潮湿。
Autumn in Nanjing is
not hot or wet
.5. 这些风筝有不同的颜色和尺寸。
These kites are in
different colours and sizes
.
答案:
1. light and comfortable 2. has a clean look 3. is made of cotton 4. not hot or wet 5. different colours and sizes
六、阅读理解
I ask my classmates about what they think of fashion. Here are some of their answers.
Sarah Brady
I am interested in fashion. I enjoy reading fashion books and going to clothes shops. But I seldom buy fashionable(时髦的) clothes. They are too expensive. I have two or three silk dresses and I often wear them to go for a party. But most of the time I wear jeans and a T-shirt. My sister Jenny and I often borrow each other's clothes. That way we can both wear something new but without spending too much.
Mary Wilson
Fashion isn't for me. I don't care about fashion or models. I usually wear comfortable clothes,like jeans,T-shirts and sports shoes. Most of my friends wear the same kind of clothes. We seldom talk about famous models. We talk about music a lot.
Kate Freeman
Fashion is important because it says something about your personality(个性). I am a lovely girl and I wear my clothes to reflect this. Usually I buy some cheap clothes and then change them at home. I like designing my own clothes.
(
A. she doesn't care about fashion
B. she doesn't have enough money
C. she can't borrow her sister's
D. she hates spending money on clothes
(
A. fashion
B. models
C. music
D. sports
(
A. 适合
B. 反映
C. 与……般配
D. 装扮
(
A. fashionable clothes don't cost too much
B. it's not smart to wear fashionable clothes at home
C. designing your own clothes is out of fashion
D. what you wear can say a lot about you
(
A. Sarah seldom wears jeans and a T-shirt when she goes out.
B. Mary never wears the same kind of clothes as her friends.
C. Kate enjoys designing her own clothes.
D. Both Mary and Kate are interested in fashion.
I ask my classmates about what they think of fashion. Here are some of their answers.
Sarah Brady
I am interested in fashion. I enjoy reading fashion books and going to clothes shops. But I seldom buy fashionable(时髦的) clothes. They are too expensive. I have two or three silk dresses and I often wear them to go for a party. But most of the time I wear jeans and a T-shirt. My sister Jenny and I often borrow each other's clothes. That way we can both wear something new but without spending too much.
Mary Wilson
Fashion isn't for me. I don't care about fashion or models. I usually wear comfortable clothes,like jeans,T-shirts and sports shoes. Most of my friends wear the same kind of clothes. We seldom talk about famous models. We talk about music a lot.
Kate Freeman
Fashion is important because it says something about your personality(个性). I am a lovely girl and I wear my clothes to reflect this. Usually I buy some cheap clothes and then change them at home. I like designing my own clothes.
(
B
)1. Sarah Brady seldom buys fashionable clothes because ______.A. she doesn't care about fashion
B. she doesn't have enough money
C. she can't borrow her sister's
D. she hates spending money on clothes
(
C
)2. Mary and her friends often talk about ______.A. fashion
B. models
C. music
D. sports
(
B
)3. The underlined word “reflect” means “______” in Chinese.A. 适合
B. 反映
C. 与……般配
D. 装扮
(
D
)4. Kate Freeman thinks that ______.A. fashionable clothes don't cost too much
B. it's not smart to wear fashionable clothes at home
C. designing your own clothes is out of fashion
D. what you wear can say a lot about you
(
C
)5. Which of the following is TRUE according to the passage?A. Sarah seldom wears jeans and a T-shirt when she goes out.
B. Mary never wears the same kind of clothes as her friends.
C. Kate enjoys designing her own clothes.
D. Both Mary and Kate are interested in fashion.
答案:
【文章大意】本文介绍了三位同学对时装的不同看法。
1. B 细节理解题。根据第二段“They are too expensive.”可知,她没有足够的钱去买时尚的服装。故选 B。
2. C 细节理解题。根据第三段“We talk about music a lot.”可知,玛丽和她的朋友们经常谈论音乐。故选 C。
3. B 词义猜测题。根据最后一段“Fashion is important because it says something about your personality.”可知,时尚反映人的个性,所以推知 reflect 意为“反映”。故选 B。
4. D 细节理解题。根据最后一段“Fashion is important because it says something about your personality.”可知,你所穿的能够反映很多有关你的个性的情况。故选 D。
5. C 细节理解题。根据最后一段“I like designing my own clothes.”可知答案。故选 C。
1. B 细节理解题。根据第二段“They are too expensive.”可知,她没有足够的钱去买时尚的服装。故选 B。
2. C 细节理解题。根据第三段“We talk about music a lot.”可知,玛丽和她的朋友们经常谈论音乐。故选 C。
3. B 词义猜测题。根据最后一段“Fashion is important because it says something about your personality.”可知,时尚反映人的个性,所以推知 reflect 意为“反映”。故选 B。
4. D 细节理解题。根据最后一段“Fashion is important because it says something about your personality.”可知,你所穿的能够反映很多有关你的个性的情况。故选 D。
5. C 细节理解题。根据最后一段“I like designing my own clothes.”可知答案。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看