第50页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
(
A.a lots; With pleasure
B.a lot; That's great
C.a lots; Take it easy
D.a lot; Don't mention it
D
)8.—Thanks ______ for looking after my dog when I was away. —______. We had great fun together.A.a lots; With pleasure
B.a lot; That's great
C.a lots; Take it easy
D.a lot; Don't mention it
答案:
D
四、句型转换
1. It's good to see you again. (改为同义句)
2. Which is your favourite subject? (改为同义句)
Which subject
3. What is your school life like? (改为同义句)
4. There are five floors at this big shopping mall. (对画线部分提问)
5. We have meetings in the school hall. (对画线部分提问)
1. It's good to see you again. (改为同义句)
Glad/Nice to see/meet you
again.2. Which is your favourite subject? (改为同义句)
Which subject
do; like best
?3. What is your school life like? (改为同义句)
How is
your school life?4. There are five floors at this big shopping mall. (对画线部分提问)
How many floors
are there at this big shopping mall?5. We have meetings in the school hall. (对画线部分提问)
Where do
you have meetings?
答案:
1. Glad/Nice to see/meet you 2. do; like best 3. How is 4. How many floors 5. Where do
五、根据中文提示完成句子
1. —你们的图书馆怎么样? —它看起来既现代又明亮。
—
—It
2. 学校里有许多不同的地方。我认为最好的部分就是体育场。
There are many
3. 教学楼在操场和实验室之间。
The
4. 我们学校只有十间教室。
Our school
5. —你们教室里有电风扇吗? —是的。我们还有一台电脑。
—Do you have
—Yes. We have a computer
1. —你们的图书馆怎么样? —它看起来既现代又明亮。
—
How's
your library
?—It
looks
modern
and bright
.2. 学校里有许多不同的地方。我认为最好的部分就是体育场。
There are many
different
places
at school. I think the best
part
is the sports
field
.3. 教学楼在操场和实验室之间。
The
classroom
building
is between the playground
and the lab
.4. 我们学校只有十间教室。
Our school
only
has
ten
classrooms
.5. —你们教室里有电风扇吗? —是的。我们还有一台电脑。
—Do you have
fans
in your classroom?—Yes. We have a computer
as
well
.
答案:
1. How's; library; looks modern; bright 2. different places; best part; sports field 3. classroom building; playground; lab 4. only has ten classrooms 5. fans; as well
六、首字母填空
Hello, everyone. Today is my f 1 day in this school, and I want to t 2 you something about my new school.
My school is not big but very beautiful. It is n 3 to the People's Library. There is a post office between our school and the park. There are t 4 buildings in our school, the students' building, the t 5 building and a library.
There are many teachers in my school. They are kind and strict. There are also a lot of students here. We work hard in class. A 6 school, we often do some sport or go to Music or Art Clubs. Behind the students' building, there is a big p 7. It is beautiful. On each side of it there are tall trees and all kinds of flowers. On one side, we can play basketball. On the o 8 side, we can play volleyball. In the middle, we can play football. Every day we have f 9 together on the playground.
I love my school. W 10 to my school!
1.
6.
Hello, everyone. Today is my f 1 day in this school, and I want to t 2 you something about my new school.
My school is not big but very beautiful. It is n 3 to the People's Library. There is a post office between our school and the park. There are t 4 buildings in our school, the students' building, the t 5 building and a library.
There are many teachers in my school. They are kind and strict. There are also a lot of students here. We work hard in class. A 6 school, we often do some sport or go to Music or Art Clubs. Behind the students' building, there is a big p 7. It is beautiful. On each side of it there are tall trees and all kinds of flowers. On one side, we can play basketball. On the o 8 side, we can play volleyball. In the middle, we can play football. Every day we have f 9 together on the playground.
I love my school. W 10 to my school!
1.
first
2. tell
3. next
4. three
5. teachers'
6.
After
7. playground
8. other
9. fun
10. Welcome
答案:
【文章大意】本文主要介绍了作者的新学校。
1. first 根据下文“my new school”可知,这是作者第一天来到学校。
2. tell tell sb about sth 意为“告诉某人关于某事”。
3. next next to 意为“邻近”。
4. three 根据下文“... the students' building,the... building and a library.”可知,有三栋建筑。
5. teachers' 根据“the students' building... and a library”可知,除了学生楼和图书馆以外,还有教师楼。
6. After 根据下文“... do some sport or go to Music or Art Clubs.”可知,做运动和参加俱乐部都是放学后的事。
7. playground 根据下文可知,学生是在操场打篮球、打排球和踢足球。
8. other 根据上文“On one side...”可知,在操场的一边打篮球,在另一边打排球。one... the other... 意为“一……另一……”。
9. fun have fun 意为“玩得开心”。
10. Welcome welcome to 意为“欢迎来到”。
1. first 根据下文“my new school”可知,这是作者第一天来到学校。
2. tell tell sb about sth 意为“告诉某人关于某事”。
3. next next to 意为“邻近”。
4. three 根据下文“... the students' building,the... building and a library.”可知,有三栋建筑。
5. teachers' 根据“the students' building... and a library”可知,除了学生楼和图书馆以外,还有教师楼。
6. After 根据下文“... do some sport or go to Music or Art Clubs.”可知,做运动和参加俱乐部都是放学后的事。
7. playground 根据下文可知,学生是在操场打篮球、打排球和踢足球。
8. other 根据上文“On one side...”可知,在操场的一边打篮球,在另一边打排球。one... the other... 意为“一……另一……”。
9. fun have fun 意为“玩得开心”。
10. Welcome welcome to 意为“欢迎来到”。
查看更多完整答案,请扫码查看