第131页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
四、句型转换
1. He can come to play games with me. (改为一般疑问句)
2. Nancy's book is on the desk. (对画线部分提问)
3. Kitty dances for half an hour every day. (对画线部分提问句)
4. The students like Science and Art at school. (改为一般疑问句)
5. The girl in a red skirt is my little sister. (对画线部分提问)
1. He can come to play games with me. (改为一般疑问句)
Can
he
come to play games with you
?2. Nancy's book is on the desk. (对画线部分提问)
Whose
book
is on the desk?3. Kitty dances for half an hour every day. (对画线部分提问句)
How
long
does
Kitty dance every day?4. The students like Science and Art at school. (改为一般疑问句)
Do
the students like
Science or
Art at school?5. The girl in a red skirt is my little sister. (对画线部分提问)
Which
girl
is your
little sister?
答案:
1. Can he;you 2. Whose book 3. How long does 4. Do;like;or 5. Which girl;your
五、根据中文提示完成句子
1. 第 33 届奥运会在巴黎举行。
The 33th Olympic Games
2. 有很多问题你在网上查不到。
There are many questions you
3. 我觉得玛丽穿这条蓝色的连衣裙更好看。
I think Mary
4. 我不知道该怎么办。
I
5. 我们该如何采访这位老人?
How should we
1. 第 33 届奥运会在巴黎举行。
The 33th Olympic Games
takes
place
in
Paris.2. 有很多问题你在网上查不到。
There are many questions you
can't
look
up
online.3. 我觉得玛丽穿这条蓝色的连衣裙更好看。
I think Mary
looks
better
in
this blue dress.4. 我不知道该怎么办。
I
have
no
idea
about
what to do.5. 我们该如何采访这位老人?
How should we
have
an
interview
with
the old man?
答案:
1. takes place in 2. can't look up 3. looks better in 4. have no idea about 5. have an interview with
六、完形填空
What is the 1 pet in the UK? If you think the 2 is dogs, you are wrong. There are 8.6 million cats and 8.3 million 3 in Britain, according to recent surveys. But experts say that there 4 more dogs than cats next year as dogs become more and more 5.
British people like to 6 time on their pets. The Queen's corgis (柯基) are very 7. Chihuahuas (吉娃娃) are especially popular as "handbag dogs" 8 they are so small.
Dog owners can shop online or on the street to buy clothes 9 their dogs. Some people also give their pets 10. Many British hotels and holiday parks now welcome dogs as guests. Owners who go abroad can 11 their pets stay at a dog hotel. Britain makes TV shows about dogs too. *Me or the Dog* is a popular 12.
Last but not the least, dogs should be treated 13. The British charity, Dogs Trust, finds 14 for thousands of lost dogs every year. They teach people how to take 15 of their dogs.
(
B. funny
C. favourite
D. lucky
(
B. question
C. reason
D. answer
(
B. animals
C. monkeys
D. rabbits
(
B. will be
C. are
D. would be
(
B. pretty
C. cheap
D. popular
(
B. spend
C. cost
D. pay
(
B. healthy
C. famous
D. cool
(
B. so
C. but
D. and
(
B. to
C. for
D. from
(
B. note
C. money
D. holiday
(
B. get
C. give
D. take
(
B. one
C. thing
D. that
(
B. luckily
C. carefully
D. happily
(
B. houses
C. areas
D. malls
(
B. use
C. look
D. photos
What is the 1 pet in the UK? If you think the 2 is dogs, you are wrong. There are 8.6 million cats and 8.3 million 3 in Britain, according to recent surveys. But experts say that there 4 more dogs than cats next year as dogs become more and more 5.
British people like to 6 time on their pets. The Queen's corgis (柯基) are very 7. Chihuahuas (吉娃娃) are especially popular as "handbag dogs" 8 they are so small.
Dog owners can shop online or on the street to buy clothes 9 their dogs. Some people also give their pets 10. Many British hotels and holiday parks now welcome dogs as guests. Owners who go abroad can 11 their pets stay at a dog hotel. Britain makes TV shows about dogs too. *Me or the Dog* is a popular 12.
Last but not the least, dogs should be treated 13. The British charity, Dogs Trust, finds 14 for thousands of lost dogs every year. They teach people how to take 15 of their dogs.
(
C
)1. A. bestB. funny
C. favourite
D. lucky
(
D
)2. A. keyB. question
C. reason
D. answer
(
A
)3. A. dogsB. animals
C. monkeys
D. rabbits
(
B
)4. A. wereB. will be
C. are
D. would be
(
D
)5. A. interestingB. pretty
C. cheap
D. popular
(
B
)6. A. takeB. spend
C. cost
D. pay
(
C
)7. A. expensiveB. healthy
C. famous
D. cool
(
A
)8. A. becauseB. so
C. but
D. and
(
C
)9. A. ofB. to
C. for
D. from
(
D
)10. A. shopB. note
C. money
D. holiday
(
A
)11. A. letB. get
C. give
D. take
(
B
)12. A. itB. one
C. thing
D. that
(
C
)13. A. carelesslyB. luckily
C. carefully
D. happily
(
B
)14. A. placesB. houses
C. areas
D. malls
(
A
)15. A. careB. use
C. look
D. photos
答案:
【文章大意】本文介绍了英国人最喜爱的宠物。
1. C 句意:英国最喜爱的动物是什么?根据文章内容可知,本文介绍了英国人最喜爱的动物。故选C。
2. D 句意:如果你认为答案是狗,那你就错了。根据句意,可知答案。故选D。
3. A 句意:根据最近的调查,在英国有8 600 000只猫和8 300 000只狗。根据下文“... more dogs than cats next year as dogs ...”可知,调查中涉及猫和狗。故选A。
4. B 句意:但是专家说明年狗将会比猫更多……。根据“next year”可知,此处应用一般将来时。故选B。
5. D 句意:……因为狗变得越来越流行。根据上文可知,明年狗将比猫更多,所以狗越来越流行。故选D。
6. B 句意:英国人喜欢在宠物身上花时间。spend time on sth意为“在某事/物上花时间”。故选B。
7. C 句意:女王的柯基非常有名。根据句意,可知答案。故选C。
8. A 句意:吉娃娃作为“手提包小狗”特别流行,因为它们如此小。此处表因果关系。故选A。
9. C 句意:狗主人可以在网上或街边购物买衣服给他们的狗。buy sth for sb意为“买某物给某人”。故选C。
10. D 句意:一些人也会送他们的狗去度假。根据下文“Many British hotels and holiday parks now welcome dogs as guests.”可知答案。故选D。
11. A 句意:出国的主人也可以让他们的狗待在狗宾馆。根据句意,可知答案。故选A。
12. B 句意:《我还是狗》是流行的一档(节目)。根据上文“Britain makes TV shows about dogs too.”可知,此处代指有关狗的电视节目。故选B。
13. C 句意:最后但同样重要的是狗应该被小心对待。根据句意,可知答案。故选C。
14. B 句意:英国的慈善组织,狗狗基金会,每年为成千上万走丢的狗找到家。根据句意,可知答案。故选B。
15. A 句意:他们教人们怎样照顾他们的狗。take care of意为“照顾”。故选A。
1. C 句意:英国最喜爱的动物是什么?根据文章内容可知,本文介绍了英国人最喜爱的动物。故选C。
2. D 句意:如果你认为答案是狗,那你就错了。根据句意,可知答案。故选D。
3. A 句意:根据最近的调查,在英国有8 600 000只猫和8 300 000只狗。根据下文“... more dogs than cats next year as dogs ...”可知,调查中涉及猫和狗。故选A。
4. B 句意:但是专家说明年狗将会比猫更多……。根据“next year”可知,此处应用一般将来时。故选B。
5. D 句意:……因为狗变得越来越流行。根据上文可知,明年狗将比猫更多,所以狗越来越流行。故选D。
6. B 句意:英国人喜欢在宠物身上花时间。spend time on sth意为“在某事/物上花时间”。故选B。
7. C 句意:女王的柯基非常有名。根据句意,可知答案。故选C。
8. A 句意:吉娃娃作为“手提包小狗”特别流行,因为它们如此小。此处表因果关系。故选A。
9. C 句意:狗主人可以在网上或街边购物买衣服给他们的狗。buy sth for sb意为“买某物给某人”。故选C。
10. D 句意:一些人也会送他们的狗去度假。根据下文“Many British hotels and holiday parks now welcome dogs as guests.”可知答案。故选D。
11. A 句意:出国的主人也可以让他们的狗待在狗宾馆。根据句意,可知答案。故选A。
12. B 句意:《我还是狗》是流行的一档(节目)。根据上文“Britain makes TV shows about dogs too.”可知,此处代指有关狗的电视节目。故选B。
13. C 句意:最后但同样重要的是狗应该被小心对待。根据句意,可知答案。故选C。
14. B 句意:英国的慈善组织,狗狗基金会,每年为成千上万走丢的狗找到家。根据句意,可知答案。故选B。
15. A 句意:他们教人们怎样照顾他们的狗。take care of意为“照顾”。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看