2025年领先一步三维提优七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年领先一步三维提优七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年领先一步三维提优七年级英语上册译林版》

五、根据中文提示完成句子
1. 父母应该成为孩子们的行为榜样。
Parents should be
role models
for children.
2. 这件毛衣使我感到温暖。
This sweater
makes me feel warm
.
3. 王芳是一位昆曲大师。
Wang Fang is
a master of
Kunqu.
4. 你的梦想在未来会实现。
You dream can
come true in the future
.
5. 故宫博物馆有许多伟大的艺术品。
There are lots of
great works of art
in the Palace Museum.
答案: 1. role models 2. makes me feel warm 3. a master of 4. come true in the future 5. great works of art
六、阅读理解(2022·南京期中)
“What’s your favourite sport, Mike?” Ms Smith asks.
Mike thinks for a moment. Everyone in the class is looking at him. He is nervous(紧张的). He needs a good answer. “I like football.” Everyone smiles. A few students say, “I like football too!”
That is a safe answer. Mike really likes ice hockey(冰球), but no one else in the class likes it. He wishes he can be honest, but he worries about what they will say. They will say things like, “Ice hockey? Why?” or “What is that?” They don’t know about it.
Mike comes from Maryland. All the kids there like hockey. But here in Florida, kids love football. He doesn’t really understand why they don’t like hockey. He asks his dad when he gets home. “Why don’t the kids here like ice hockey?” His dad smiles. “Their families grow up(长大) watching football. They like football. We grow up watching hockey, so we like hockey.” “They are so similar(相似的).”
“Why don’t you invite some kids to the next game?” Dad asks. “We will take them with us.”
Mike does that. He asks his friends Dave and Tommy. They do not know about ice hockey. They never watch a hockey game before. They are excited. At the game, they have hot dogs and cola. They watch the game. Dave and Tommy ask Mike many questions about the rules and the teams. They watch with great interest. All of them have fun.
(
D
)1. Which is the right order according to the story?
①Mike is nervous in class.
②Mike is asking his dad for help.
③Mike’s friends say they like hockey too.
④Mike invites friends to watch the game.
A. ④-②-③-① B. ④-③-②-① C. ①-③-②-④ D. ①-②-④-③
(
C
)2. How do Dave and Tommy feel after watching the hockey game?
A. Sad. B. Nervous. C. Happy. D. Angry.
(
A
)3. What does the word “honest” in Paragraph 3 mean?
A. 诚实的 B. 善良的 C. 热情的 D. 果断的
(
B
)4. Why doesn’t Mike tell his true feeling at first?
A. Because he likes football better than ice hockey.
B. Because he is afraid other students don’t like him.
C. Because he thinks football is a very popular sport.
D. Because he thinks nobody likes football in his class.
(
D
)5. What’s the best title of the passage?
A. A kind father B. A popular sport
C. Mike and his friends D. Mike’s favourite sport
答案: 1. D 2. C 3. A 4. B 5. D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭