2025年拔尖特训九年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年拔尖特训九年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年拔尖特训九年级英语上册译林版》

 B(2024·原创)
★★★
Mikaila Ulmer is just a teenager, but she knows a thing or two about business. The teenager is the CEO of Me & the Bees Lemonade. She is causing quite a buzz. She has been featured on Good Morning America, NBC News, and in Forbes and Time magazines for her business success. She has even been invited to the White House twice.

答案讲解
Mikaila started her lemonade business when, at the age of four, she was stung(叮) by two bees in one week. However, she didn't become afraid of bees. Instead, encouraged by her parents, she learned more about the insects and their important roles in the food cycle. At the same time, Mikaila's family received a cookbook from her great-grandmother and discovered an old recipe(食谱) for lemonade. Mikaila thought that if she could make the lemonade with honey bought from local beekeepers, she could do her bit to help the bee population, which was a dream for her. That fall, Mikaila's mum and dad suggested she make the lemonade for a children's business competition in her home town of Austin, Texas. The product was a success and, with that, Me & the Bees Lemonade was born.
Over the past few years, Me & the Bees Lemonade has sold 1 million bottles across 1,000 stores in the USA. In 2017, Mikaila set up her own non-profit organization, the Healthy Hive Foundation, to carry on research, education and protection projects for honeybees. What's more, Me & the Bees Lemonade continues to donate 10 per cent of all profits(利润) to help protect bees.
Along the way, Mikaila has partnered with companies like Microsoft to use new technologies that have helped to realize her dream.
That's certainly no easy feat for a teenager. But Mikaila isn't stopping there. In between her studies, she spends her time managing her business, travelling to give speeches and thinking up new product ideas. Mikaila has also created a guide for young people. It talks about her business and tips for finding the right technology to make big ideas happen. "My generation, we're the future," Mikaila says. "If we start at a young age doing something, donating back and giving back, then, when we grow up, we can do that on a larger scale."
Through technology, hard work and the kind of dream—big ideas only a kid could have, along with the support of her family, Mikaila is proof that—just like bees— ▲ .
( )6. What is the underlined phrase "causing quite a buzz" in Paragraph 1 similar to?
A. Becoming well-known.
B. Making a lot of trouble.
C. Making a sound like bees.
D. Making a lot of noise.
( )7. What happened after Mikaila was stung by two bees at the age of four?
A. Mikaila created a recipe for lemonade.
B. Mikaila refused to drink lemonade.
C. Mikaila began to learn more about bees.
D. Mikaila became afraid of bees.
( )8. Which of the following statements is true about the Healthy Hive Foundation according to the article?
A. It develops new honey products.
B. It helps to protect honeybees.
C. It was set up by Mikaila's parents.
D. It makes profits by selling bees.
( )9. Which of the following can be put into " ▲ "?
A. you're never too small to make a living
B. you're never too common to make a living
C. you're never too busy to make a difference
D. you're never too small to make a difference
( )10. Which best shows the structure of the article?
A. ①
②③④⑤⑥
B. ①
②③
④⑤

C. ①②
③④
⑤⑥
D. ①②③
④⑤⑥
答案: 6. A 词义猜测题。根据第一段中“She has been featured on Good Morning America,NBC News,and in Forbes and Time magazines for her business success. She has even been invited to the White House twice.”可知,她曾因商业成功登上《早安美国》、NBC 新闻以及《福布斯》和《时代》杂志。她甚至两次被邀请到白宫。由此可知,她引起了广泛的关注,变得出名。
7. C 细节理解题。根据第二段中“Instead,encouraged by her parents,she learned more about the insects and their important roles in the food cycle.”可知答案。
8. B 细节理解题。根据第三段中“the Healthy Hive Foundation,to carry on research,education and protection projects for honeybees”可知答案。
9. D 推理判断题。根据文章内容及该段前面一句可以推断,文章得出的结论应为:你不会因为太小而无所作为。
10. B 篇章结构题。根据文章内容可知,第①段总体介绍米凯拉引起广泛关注,②③两段介绍米凯拉取得的成就,④⑤两段讲述米凯拉的其他活动,第⑥段对全文进行总结。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭