第10页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
Welcome to my school! There are five buildings in our school: four teaching buildings and a dining hall. 1.
In the middle of
the school, there is a big playground. During the break time, we go to the playground to play basketball, football and volleyball. In the 2. teachers'
offices, the teachers often help students with their homework. They are friendly to us. There are many different 3. subjects
in our school, such as Chinese, Geography. But our favourite subject is PE. Because 4. it
makes us happy. I also like the school lunch with 5. healthy
and delicious food. Our school is like a painting. It’s very beautiful and everyone 6. likes
it.
答案:
1. In the middle of 2. teachers' 3. subjects 4. it 5. healthy 6. likes
Ⅷ. (2025·天津河北区期中)阅读理解
你想了解史蒂夫的生日会吗?阅读下面的短文,了解这场生日会及同学们在生日会上做的各种事情吧!
Hello, boys and girls. My name is Wu Dong. It is Saturday today, but we are in the classroom now. Look! Our English teacher is talking with some students. What are we doing? We are having a party in the classroom. Now, Linda is singing an English song. Who is playing the piano? Oh, it’s Laura. She has two piano lessons every week and she can play the piano very well. June and Emma are dancing. They like dancing very much. Who is sitting on the chair? That’s Guo Kai, our English teacher’s son. He is only six years old. He is eating an apple. Why are we having a party? Today is Steve’s birthday. His parents work in another city and they can’t come back today to celebrate (庆祝) his birthday, so we hold a party for Steve. He is very happy.
1. What day is it today?
A. Thursday.
B. Friday.
C. Saturday.
D. Sunday.
2. How many piano lessons does Laura have every week?
A. Two.
B. Three.
C. Four.
D. Five.
3. What is June doing?
A. She is dancing.
B. She is singing.
C. She is eating an apple.
D. She is singing and dancing.
4. Who is the English teacher?
A. Wu Dong’s mother.
B. Linda’s aunt.
C. Guo Kai’s mother.
D. Guo Kai’s aunt.
5. Why are they having a party?
A. Because they are very happy today.
B. Because they are celebrating Steve’s birthday.
C. Because Steve’s parents work in another city.
D. Because it’s their English teacher’s birthday.
你想了解史蒂夫的生日会吗?阅读下面的短文,了解这场生日会及同学们在生日会上做的各种事情吧!
Hello, boys and girls. My name is Wu Dong. It is Saturday today, but we are in the classroom now. Look! Our English teacher is talking with some students. What are we doing? We are having a party in the classroom. Now, Linda is singing an English song. Who is playing the piano? Oh, it’s Laura. She has two piano lessons every week and she can play the piano very well. June and Emma are dancing. They like dancing very much. Who is sitting on the chair? That’s Guo Kai, our English teacher’s son. He is only six years old. He is eating an apple. Why are we having a party? Today is Steve’s birthday. His parents work in another city and they can’t come back today to celebrate (庆祝) his birthday, so we hold a party for Steve. He is very happy.
1. What day is it today?
A. Thursday.
B. Friday.
C. Saturday.
D. Sunday.
2. How many piano lessons does Laura have every week?
A. Two.
B. Three.
C. Four.
D. Five.
3. What is June doing?
A. She is dancing.
B. She is singing.
C. She is eating an apple.
D. She is singing and dancing.
4. Who is the English teacher?
A. Wu Dong’s mother.
B. Linda’s aunt.
C. Guo Kai’s mother.
D. Guo Kai’s aunt.
5. Why are they having a party?
A. Because they are very happy today.
B. Because they are celebrating Steve’s birthday.
C. Because Steve’s parents work in another city.
D. Because it’s their English teacher’s birthday.
答案:
1. C [解析]细节理解题。根据“It is Saturday today,but we are in the classroom now.”可知,今天是星期六。故选 C。2.A [解析]细节理解题。根据“Oh,it's Laura. She has two piano lessons every week and she can play the piano very well.”可知,劳拉每周有两节钢琴课。故选 A。3.A[解析]细节理解题。根据“June and Emma are dancing.”可知,琼在跳舞。故选 A。4.C[解析]细节理解题。根据“That's Guo Kai,our English teacher's son.”可知,英语老师是郭凯的妈妈。故选 C。5.B[解析]细节理解题。根据“Why are we having a party? Today is Steve's birthday.”可知,今天开派对是为了庆祝史蒂夫的生日。故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看