2025年经纶学典5星学霸七年级英语上册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学典5星学霸七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第99页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
Volunteering(当志愿者) has many benefits(益处). It can help you make friends, learn new skills, advance your career, and even feel happier and healthier. 1.
Volunteering helps lower the effects(影响) of stress(压力), anger, and nervousness. The social connection(联系) part of helping and working with others can have a deep effect on your mental(精神的) health. 2.
3.
Volunteering improves self-confidence. You're doing good for others and your community, which gives a natural sense of accomplishment(成就). Being a volunteer can also give you a sense of pride(自豪) and identity. 4.
Volunteering helps you stay physically healthy. 5.
Are you getting a little interested in volunteering? Find a volunteer chance right now!
C
Volunteering helps lower the effects(影响) of stress(压力), anger, and nervousness. The social connection(联系) part of helping and working with others can have a deep effect on your mental(精神的) health. 2.
D
Working with pets and other animals has also been shown to improve feelings and lower stress and nervousness.3.
A
By learning hormones and brain activity, scientists have found that helping others brings great joy. People are naturally happy to give to others. The more we give, the happier we are.Volunteering improves self-confidence. You're doing good for others and your community, which gives a natural sense of accomplishment(成就). Being a volunteer can also give you a sense of pride(自豪) and identity. 4.
G
Volunteering helps you stay physically healthy. 5.
F
Older volunteers usually walk more, and find it easier to do daily work and have better thinking skills. They are less likely to have high blood pressure. Volunteering can also lower symptoms of chronic pain and the risk of heart disease.Are you getting a little interested in volunteering? Find a volunteer chance right now!
答案:
1. C 根据上文“Volunteering has many benefits.”和下文可知,此处承上启下,引出下文志愿活动对身心的益处。故选C。 >> 段尾
2. D 根据上文“The social connection part of helping and working with others can have a deep effect on your mental health.”可知此处介绍社交关系对精神健康的影响;D项“没有什么比与他人建立有意义的联系更能释放压力了。”符合语境。故选D。
3. A 根据下文可知,本段主要介绍了科学家发现,帮助他人能带给人快乐;此处位于段首,为段落的主题句。故选A。 >> 段首
4. G 根据上文“Being a volunteer can also give you a sense of pride and identity.”可知,成为志愿者能够给人自豪感和认同感,即提升自信;G项“你对自己越有信心,你就越有可能拥有美好的未来生活。”符合语境。故选G。
5. F 根据上文“Volunteering helps you stay physically healthy.”可知本段主要介绍了志愿活动对身体健康的影响;F项“研究发现做志愿活动的人比不做的人活得更久。”符合语境。故选F。
2. D 根据上文“The social connection part of helping and working with others can have a deep effect on your mental health.”可知此处介绍社交关系对精神健康的影响;D项“没有什么比与他人建立有意义的联系更能释放压力了。”符合语境。故选D。
3. A 根据下文可知,本段主要介绍了科学家发现,帮助他人能带给人快乐;此处位于段首,为段落的主题句。故选A。 >> 段首
4. G 根据上文“Being a volunteer can also give you a sense of pride and identity.”可知,成为志愿者能够给人自豪感和认同感,即提升自信;G项“你对自己越有信心,你就越有可能拥有美好的未来生活。”符合语境。故选G。
5. F 根据上文“Volunteering helps you stay physically healthy.”可知本段主要介绍了志愿活动对身体健康的影响;F项“研究发现做志愿活动的人比不做的人活得更久。”符合语境。故选F。
查看更多完整答案,请扫码查看