2025年经纶学典5星学霸七年级英语上册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学典5星学霸七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第44页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
训练2:(济宁中考)Hi, everyone! Kim and I are trying a new lifestyle...
We're living in a really simple(简单的)house which has a nice vegetable garden. Life is good, but it's hard work. We get up at 5:30 a.m. every day. We have a simple breakfast, and then work for most of the day. We pick vegetables in the garden and we collect wood in the forest. We finish work at about 6 p.m. In the evenings, we play cards, read or just sit in the garden... when the weather is nice. We go to bed early too, usually around 9 p.m. We're not missing TV at all!
4. Which of the following best describes their new lifestyle?
A.Simple and healthy.
B.Hard and cold.
C.Easy and convenient.
D.Quiet and boring.
We're living in a really simple(简单的)house which has a nice vegetable garden. Life is good, but it's hard work. We get up at 5:30 a.m. every day. We have a simple breakfast, and then work for most of the day. We pick vegetables in the garden and we collect wood in the forest. We finish work at about 6 p.m. In the evenings, we play cards, read or just sit in the garden... when the weather is nice. We go to bed early too, usually around 9 p.m. We're not missing TV at all!
4. Which of the following best describes their new lifestyle?
A.Simple and healthy.
B.Hard and cold.
C.Easy and convenient.
D.Quiet and boring.
答案:
训练 2 A 观点态度题。根据“We're living in a really simple house”和“We have a simple breakfast”可知他们的生活很朴素;根据“We pick vegetables in the garden”和“We go to bed early”可知他们吃菜园里的蔬菜,很早睡觉,可知他们的生活很健康。故选 A。
例题3:(大连中考)Most local people like the change. Ramiro Armesto, a mother of two young children, said, “In the past, the first thing to see in the morning was traffic jams. Now, the city is cleaner, quieter and safer.” Raquel Garcia, another parent, said she had stayed in many cities around the world. However, she had never lived in a city as “easy to live in” as Pontevedra. “Even if it's raining, I walk everywhere. The feeling is wonderful,” she added.
4. What is the purpose(目的)of the last paragraph?
A.To show how people like the change.
B.To let more cities follow the change.
C.To explain what people think of the city.
D.To tell why people like living in Pontevedra.
4. What is the purpose(目的)of the last paragraph?
A.To show how people like the change.
B.To let more cities follow the change.
C.To explain what people think of the city.
D.To tell why people like living in Pontevedra.
答案:
解析:A 写作意图题。根据“Most local people like the change.”并结合本段的内容可知,本段主要是为了展示人们对这种变化的喜爱。
1. The writer mentions “Roger Federer” in Paragraph 1 to show that ______
A.we should never give up
B.we should get away from trouble
C.it's all right to stop and quit
D.it's difficult to win Olympic medals
C
.A.we should never give up
B.we should get away from trouble
C.it's all right to stop and quit
D.it's difficult to win Olympic medals
答案:
训练 3 C 写作意图题。根据“But finding the courage to let go can be good for you.”和“In fact, studies show that letting go of goals you can't reach ... help you lead a happier and healthier life.”可知作者在第一段提及罗杰·费德勒的例子是为了说明有时放弃也是好的。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看