2025年经纶学典5星学霸七年级英语上册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学典5星学霸七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第65页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
三、阅读七选五
阅读下面短文,然后根据短文内容,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
体裁:说明文 主题:健康饮食 难度:★★★★ 建议用时:7 min 正确率: /5
For many people, trying local food is one of the most enjoyable things when they travel around, especially when it comes to street food. 1.
Wash your hands
2.
Use your eyes
Do a quick check to see if the stall(摊位) is clean and tidy. Walk away if there's uncooked meat near things like fruit and vegetables. 3.
Is the water safe?
Washing food is only useful when the water is clean. If the water isn't safe to drink, the fruit and vegetables washed with it aren't safe to eat either. And don't forget the ice. 4.
Are the fruit and vegetables complete?
Eat fruit and vegetables when they are whole and can be peeled. Peeled or cut fruit and vegetables can be good places for bacteria(细菌) to grow.
5.
Actually, seeing a lot of cooked food at the stall is not a good thing. If you can watch the food being cooked, you can tell that it is fresh and safe to eat.
Hope you can enjoy the delicious local food as well as stay healthy!
A. Is the seller wearing a mask
B. Can you see the food being cooked
C. Find out why the travellers buy them
D. See where the local(当地的) people eat
E. However, it may also cause some problems
F. This is simple, but many travellers forget to do it
G. A lot of ice is made from water that is not very clean
阅读下面短文,然后根据短文内容,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
体裁:说明文 主题:健康饮食 难度:★★★★ 建议用时:7 min 正确率: /5
For many people, trying local food is one of the most enjoyable things when they travel around, especially when it comes to street food. 1.
E
The following tips can help make sure that your street food experience doesn't send you to the bathroom!Wash your hands
2.
F
To be honest, washing your hands before eating is the easiest and best way to avoid getting sick on the road.Use your eyes
Do a quick check to see if the stall(摊位) is clean and tidy. Walk away if there's uncooked meat near things like fruit and vegetables. 3.
D
They often know the best places.Is the water safe?
Washing food is only useful when the water is clean. If the water isn't safe to drink, the fruit and vegetables washed with it aren't safe to eat either. And don't forget the ice. 4.
G
Are the fruit and vegetables complete?
Eat fruit and vegetables when they are whole and can be peeled. Peeled or cut fruit and vegetables can be good places for bacteria(细菌) to grow.
5.
B
?Actually, seeing a lot of cooked food at the stall is not a good thing. If you can watch the food being cooked, you can tell that it is fresh and safe to eat.
Hope you can enjoy the delicious local food as well as stay healthy!
A. Is the seller wearing a mask
B. Can you see the food being cooked
C. Find out why the travellers buy them
D. See where the local(当地的) people eat
E. However, it may also cause some problems
F. This is simple, but many travellers forget to do it
G. A lot of ice is made from water that is not very clean
答案:
1. E 根据“The following tips can help make sure that your street food experience doesn't send you to the bathroom!”可知,吃地摊的食物可能把你送进厕所,也就是吃这些食物有一定的风险,选项 E“然而,它也可能引起一些问题”符合语境,故选 E。2. F 根据“To be honest,washing your hands before eating is the easiest and best way to avoid getting sick on the road.”可知,洗手是一件很日常也很简单的事情,选项 F“这很简单,但是很多旅行者都忘记去做这件事”符合语境,故选 F。3. D 根据“They often know the best places.”可知,此处提到了某些人通常知道吃东西的最好去处,选项 D“看看当地人在哪里吃饭”符合语境,故选 D。4. G 根据“And don't forget the ice.”可知,此处提到了冰的情况,选项 G“很多冰是由不太干净的水制成的”符合语境,故选 G。5. B 根据“Actually,seeing a lot of cooked food at the stall is not a good thing. If you can watch the food being cooked,you can tell that it is fresh and safe to eat.”可知,此处提到了煮的食物,选项 B“你能看到正在煮的食物吗”符合语境,故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看