2025年经纶学典5星学霸七年级英语上册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学典5星学霸七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第71页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
例题2:(抚顺中考)The pronunciation of niangao sounds like year and high, which means higher income(收入), better jobs, higher marks, the growth of children, and generally the promise of a better year.
2. From Paragraph 3, we can know the ______ of niangao.
A.taste
B.meaning
C.preparation
D.shape
2. From Paragraph 3, we can know the ______ of niangao.
meaning
A.taste
B.meaning
C.preparation
D.shape
答案:
B解析:B 段落大意题。根据本段的内容可知,“年糕”意味着更高的收入、更好的工作、更高的分数、孩子的成长和更好的一年的希望。由此可知本段介绍年糕的意义。
训练2:(烟台中考)Reading books gives people the chance to look into different worlds and meet new people both real and imagined. Ancient Chinese believed in the saying:Read ten thousand books and travel ten thousand miles. Reading is a way to learn from the past, understand the world, and get life wisdom(智慧). So make every day World Book Day!
4. What does the last paragraph mainly tell us?
A.The meaning of a Chinese saying.
B.The importance of reading books.
C.The method of getting life wisdom.
D.The way of looking into different worlds.
4. What does the last paragraph mainly tell us?
A.The meaning of a Chinese saying.
B.The importance of reading books.
C.The method of getting life wisdom.
D.The way of looking into different worlds.
答案:
B 段落大意题。根据“Reading books gives people the chance to look into different worlds and meet new people both real and imagined ...”可知本段主要介绍了读书的重要性。A项以偏概全;C、D项断章取义。
例题3:(丹东中考)Students usually go to school in different ways... However, eighty per cent of the students arrive in their parents' cars. The entrance(入口) to the school is crowded and dangerous. I think cars are the main problem. I think there are a few things we can do.
5. Which can be the best title for this text?
A.Ways to Arrive at School
B.Ways to Park Cars at the School Gate
C.Ways to Solve(解决) the Air Pollution Around the School
D.Ways to Solve the Traffic Problem near the School Gate
5. Which can be the best title for this text?
A.Ways to Arrive at School
B.Ways to Park Cars at the School Gate
C.Ways to Solve(解决) the Air Pollution Around the School
D.Ways to Solve the Traffic Problem near the School Gate
答案:
解析:D 标题归纳题。根据“The entrance to the school is crowded and dangerous... I think there are a few things we can do.”可知作者针对学校门口附近的交通问题提出了一些建议。
训练3:(烟台中考)AI(人工智能) can help teenagers and students learn in several ways...
In a word, AI has a great ability to improve studying and learning. By using AI, students can study smarter and reach higher levels of learning and success. The future of AI in education is hopeful as technologies continue to develop.
4. What's the best title for this passage?
A.AI—a smart help for learning
B.AI needs new technologies
C.AI is much better than a teacher
D.AI—hopeful or hopeless
In a word, AI has a great ability to improve studying and learning. By using AI, students can study smarter and reach higher levels of learning and success. The future of AI in education is hopeful as technologies continue to develop.
4. What's the best title for this passage?
A.AI—a smart help for learning
B.AI needs new technologies
C.AI is much better than a teacher
D.AI—hopeful or hopeless
答案:
A 标题归纳题。根据首段和尾段可知,本文主要介绍了人工智能对学生学习的多方面帮助。
查看更多完整答案,请扫码查看