2025年经纶学典5星学霸七年级英语上册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学典5星学霸七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
例题1:(丹东中考)Finally,in my opinion,when parents park dangerously in front of the school entrance(入口),they will be punished and have to pay some money—a fine(罚金). This way,they will be cautious and think twice before parking.
3. What does the underlined word “cautious” mean?
A.Careless.
B.Wonderful.
C.Careful.
D.Impossible.
3. What does the underlined word “cautious” mean?
A.Careless.
B.Wonderful.
C.Careful.
D.Impossible.
答案:
解析:C 根据下文的并列关系“and think twice”可知当家长危险地在学校门口停车时,他们将受到处罚,因此他们在停车前会小心谨慎,三思而后行。此处“cautious”与下文“think twice”意思相近。
训练1:(台州中考)Some people think electric(电的)cars are pricey. But their prices are coming down. What's more,gas costs a lot more than electricity. Once you use the gas,it's gone.
2. The underlined word “pricey” probably means “
A.fast
B.slow
C.cheap
D.expensive
2. The underlined word “pricey” probably means “
D
”.A.fast
B.slow
C.cheap
D.expensive
答案:
D 根据下文的转折“But their prices are coming down.”可知,电动汽车的价格很高,但它们的价格正在下降。此处“pricey”与下文“coming down”意义相反,即昂贵的。
例题2:(朝阳中考)Now,my daughter always reaches out to help people. She waves,makes eye contact(接触)and says “hi” to people on the street. She holds doors for people. She scoops up things that other people drop(掉下).
3. What does the underlined word “scoops” probably mean in Paragraph 4?
A.Breaks.
B.Collects.
C.Puts.
D.Picks.
3. What does the underlined word “scoops” probably mean in Paragraph 4?
A.Breaks.
B.Collects.
C.Puts.
D.Picks.
答案:
解析:D 根据上文“my daughter always reaches out to help people”和语境“She scoops up things that other people drop.”可知“我”女儿乐于助人,会捡起别人掉下的东西。“other people drop”是修饰“things”的定语从句。
3. The underlined word “chefs” in the passage means “
A.设计师
B.航天员
C.厨师
厨师
” in Chinese.A.设计师
B.航天员
C.厨师
答案:
C 根据语境“You're going to have the top chefs making really good food.”可知,将有顶级厨师做真正美味的食物。“making really good food”修饰“chefs”,此处“chefs”意为“厨师”。
查看更多完整答案,请扫码查看