2025年经纶学典5星学霸七年级英语上册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学典5星学霸七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第5页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
训练2 体裁:记叙文 主题:名著节选 难度:★★★★★ 建议用时:9 min 正确率:/15
(原创)And now there's a person hiding(藏) on the moor(沼泽地), watching and waiting! What is he waiting for? Is he the tall man on the rock? And who followed us? If I can find that man, maybe I can know the answer to our 1.
I walk across the moor and up the hill in the 2. I want to find the rock where I saw the tall thin man. I want to find out who he is and why he is 3 us. It is a beautiful night. 4 is quiet. Suddenly I see an old cave. I 5 towards it. Maybe this is the person's hiding place. It is very quiet. I go to the entrance(入口) and look in. There is no one. But there is some bread and fire 6 the cave. This must be his place! So I decide to hide in the cave and 7. After some minutes, I hear footsteps.
“It is a lovely night, my dear Watson,” I hear a 8. “How are you?”
The thin person is at the entrance—it is Sherlock Holmes!
For a moment I am so 9 that I cannot speak.
“Holmes! I'm so happy to see you,” I say as I get up. “What are you doing here?”
“I'm trying to find out what is happening,” replies Holmes. “And I've got some interesting 10. Miss Stapleton is not Mr Stapleton's sister, but his wife(妻子).”
“Holmes! Are you 11 of this? How do you know that the woman is his wife?”
“In your report, you say that Stapleton was a 12. Well it is easy to find teachers. And I found that a teacher took a lot of money from a school in the north of England. 13 he disappeared(消失) with his wife. I also found that this teacher loves butterflies. The teacher is 14 our Mr Stapleton.”
Suddenly we notice that it is getting 15 and that the stars are beginning to come out. We hear a terrible cry. “What is it?” I say.
—Adapted from The Hound of the Baskervilles
1. A. difficulties B. differences C. problems D. mistakes
2. A. evening B. afternoon C. noon D. morning
3. A. discovering B. following C. missing D. calling
4. A. Nothing B. Anything C. Something D. Everything
5. A. walk B. wait C. work D. watch
6. A. under B. from C. inside D. outside
7. A. come down B. sit down C. look up D. get up
8. A. cry B. clock C. song D. sound
9. A. worried B. surprised C. interested D. bored
10. A. information B. education C. stories D. reasons
11. A. careful B. tired C. sure D. afraid
12. A. teacher B. doctor C. nurse D. waiter
13. A. Or B. Then C. Because D. But
14. A. usually B. mostly C. clearly D. easily
15. A. windy B. warm C. cold D. dark
(原创)And now there's a person hiding(藏) on the moor(沼泽地), watching and waiting! What is he waiting for? Is he the tall man on the rock? And who followed us? If I can find that man, maybe I can know the answer to our 1.
I walk across the moor and up the hill in the 2. I want to find the rock where I saw the tall thin man. I want to find out who he is and why he is 3 us. It is a beautiful night. 4 is quiet. Suddenly I see an old cave. I 5 towards it. Maybe this is the person's hiding place. It is very quiet. I go to the entrance(入口) and look in. There is no one. But there is some bread and fire 6 the cave. This must be his place! So I decide to hide in the cave and 7. After some minutes, I hear footsteps.
“It is a lovely night, my dear Watson,” I hear a 8. “How are you?”
The thin person is at the entrance—it is Sherlock Holmes!
For a moment I am so 9 that I cannot speak.
“Holmes! I'm so happy to see you,” I say as I get up. “What are you doing here?”
“I'm trying to find out what is happening,” replies Holmes. “And I've got some interesting 10. Miss Stapleton is not Mr Stapleton's sister, but his wife(妻子).”
“Holmes! Are you 11 of this? How do you know that the woman is his wife?”
“In your report, you say that Stapleton was a 12. Well it is easy to find teachers. And I found that a teacher took a lot of money from a school in the north of England. 13 he disappeared(消失) with his wife. I also found that this teacher loves butterflies. The teacher is 14 our Mr Stapleton.”
Suddenly we notice that it is getting 15 and that the stars are beginning to come out. We hear a terrible cry. “What is it?” I say.
—Adapted from The Hound of the Baskervilles
1. A. difficulties B. differences C. problems D. mistakes
2. A. evening B. afternoon C. noon D. morning
3. A. discovering B. following C. missing D. calling
4. A. Nothing B. Anything C. Something D. Everything
5. A. walk B. wait C. work D. watch
6. A. under B. from C. inside D. outside
7. A. come down B. sit down C. look up D. get up
8. A. cry B. clock C. song D. sound
9. A. worried B. surprised C. interested D. bored
10. A. information B. education C. stories D. reasons
11. A. careful B. tired C. sure D. afraid
12. A. teacher B. doctor C. nurse D. waiter
13. A. Or B. Then C. Because D. But
14. A. usually B. mostly C. clearly D. easily
15. A. windy B. warm C. cold D. dark
答案:
1. C 根据上文“What is he waiting for? Is he the tall man on the rock? And who followed us?”可知华生认为找到那个男人,就能知道困扰他的问题的答案。故选 C。 >> 上下文词义复现
2. A 根据下文“It is a beautiful night.”可知傍晚时,华生走过荒野,爬上小山。故选 A。 >> 同义词复现
3. B 根据上文“And who followed us?”可知华生想知道他是谁,为什么要跟踪他们。故选 B。 >> 原词复现
4. D 根据下文“It is very quiet.”和“There is no one.”可知一切都很安静。故选 D。
5. A 根据下文“I go to the entrance and look in.”可知华生走向洞穴。故选 A。 >> 同义词复现
6. C 根据上文“I go to the entrance and look in.”可知华生走到入口往里看,发现洞穴里有一些面包和火。故选 C。
7. B come down 降低;sit down 坐下;look up 查找;get up 起床。根据下文“I say as I get up”可知华生决定躲在洞穴里,坐下来。故选 B。 >> 反义词复现
8. D 根据语境“‘It is a lovely night,my dear Watson,’ I hear a 8 . ‘How are you?’”可知华生听见了一个声音。故选 D。
9. B 根据上文“The thin person is at the entrance—it is Sherlock Holmes!”和下文“Holmes! I'm so happy to see you”可知华生发现他一直寻找的那个男人是福尔摩斯,他们在洞穴里相遇了,由此可推知华生对此感到惊讶。故选 B。
10. A 根据下文“Miss Stapleton is not Mr Stapleton's sister,but his wife.”可知福尔摩斯得到了一些信息。故选 A。
11. C 根据下文“How do you know that the woman is his wife?”可知华生询问福尔摩斯是否确定这一消息的真实性。故选 C。
12. A 根据下文“The teacher is 14 our Mr Stapleton.”可知斯特普尔顿先生是一位老师。故选 A。 >> 原词复现
13. B 根据语境“And I found that a teacher took a lot of money from a school in the north of England. 13 he disappeared with his wife.”可知福尔摩斯发现一位老师从英格兰北部的一所学校拿了很多钱,然后他和他的妻子失踪了;上下文是顺序关系。故选 B。
14. C 根据上文“And I found that a teacher took a lot of money from a school in the north of England. 13 he disappeared with his wife. I also found that this teacher loves butterflies.”可知福尔摩斯的发现能清楚证明斯特普尔顿先生是那位老师。故选 C。
15. D 根据空后“the stars are beginning to come out”可知天渐渐黑了,星星开始出来了。故选 D。
2. A 根据下文“It is a beautiful night.”可知傍晚时,华生走过荒野,爬上小山。故选 A。 >> 同义词复现
3. B 根据上文“And who followed us?”可知华生想知道他是谁,为什么要跟踪他们。故选 B。 >> 原词复现
4. D 根据下文“It is very quiet.”和“There is no one.”可知一切都很安静。故选 D。
5. A 根据下文“I go to the entrance and look in.”可知华生走向洞穴。故选 A。 >> 同义词复现
6. C 根据上文“I go to the entrance and look in.”可知华生走到入口往里看,发现洞穴里有一些面包和火。故选 C。
7. B come down 降低;sit down 坐下;look up 查找;get up 起床。根据下文“I say as I get up”可知华生决定躲在洞穴里,坐下来。故选 B。 >> 反义词复现
8. D 根据语境“‘It is a lovely night,my dear Watson,’ I hear a 8 . ‘How are you?’”可知华生听见了一个声音。故选 D。
9. B 根据上文“The thin person is at the entrance—it is Sherlock Holmes!”和下文“Holmes! I'm so happy to see you”可知华生发现他一直寻找的那个男人是福尔摩斯,他们在洞穴里相遇了,由此可推知华生对此感到惊讶。故选 B。
10. A 根据下文“Miss Stapleton is not Mr Stapleton's sister,but his wife.”可知福尔摩斯得到了一些信息。故选 A。
11. C 根据下文“How do you know that the woman is his wife?”可知华生询问福尔摩斯是否确定这一消息的真实性。故选 C。
12. A 根据下文“The teacher is 14 our Mr Stapleton.”可知斯特普尔顿先生是一位老师。故选 A。 >> 原词复现
13. B 根据语境“And I found that a teacher took a lot of money from a school in the north of England. 13 he disappeared with his wife.”可知福尔摩斯发现一位老师从英格兰北部的一所学校拿了很多钱,然后他和他的妻子失踪了;上下文是顺序关系。故选 B。
14. C 根据上文“And I found that a teacher took a lot of money from a school in the north of England. 13 he disappeared with his wife. I also found that this teacher loves butterflies.”可知福尔摩斯的发现能清楚证明斯特普尔顿先生是那位老师。故选 C。
15. D 根据空后“the stars are beginning to come out”可知天渐渐黑了,星星开始出来了。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看