2025年经纶学典5星学霸七年级英语上册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学典5星学霸七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第117页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
体裁:记叙文
主题:名著节选
难度:★★★★
建议用时:8min
正确率:/4
It was feeding time at the zoo. Mr Johnson took the seals(海豹) fish. The seals were happy. But one little seal was not happy. He sat by himself.
“What is wrong, Sammy?” said Mr Johnson.
“I want to know what it is like outside the zoo,” said the little seal.
“All right, Sammy,” said Mr Johnson.
Sammy walked and walked and walked. Some children were standing in line(排队). Sammy got in line too. The teacher was not looking. Sammy sat down.
“All right, children. Now we will all sing a song,” said the teacher.
The children had good voices(嗓音).
“That sounds fine,” said the teacher. “But one of you is barking—just like a seal.”
“Is it you, Joey?” asked the teacher.
“No,” said Joey.
“Is it you, Helen?” asked the teacher.
“No,” said Helen.
“Is it you, Dorothy, Robert, Fred, Joan, or Agnes?”
“No,” said the children.
“Then it must be you,” said the teacher. “I am sorry. This school is just for boys and girls.”
“Please let me stay,” said Sammy. “I will be good.”
“All right. You may stay,” said the teacher.
Sammy was happy. He sat at his desk and looked at the teacher. He learned how to read. He learned how to write.
A bell rang. School was over.
“Will you be here tomorrow?” said the children.
“No,” said Sammy. “School is fun, but I belong to(属于) the zoo. I just want to know what it is like outside. Now I have to go back.”
“Goodbye, Sammy,” said the children. “We will come to see you.”
“Goodbye,” said Sammy.
Sammy was in a hurry to get back to the zoo. He had so much to tell the other seals.
“May I welcome you home, Sammy?” asked Mr Johnson. “I am glad you are back. You are just in time for dinner.”
“There's no place like home,” said Sammy.
1. Why did Sammy want to go out?
A. He didn't like the food inside the zoo.
B. He felt too hot and wanted to have a bath.
C. He wanted to learn how to read and write.
D. He wanted to know what it was like outside.
2. Who does the underlined word “you” in Paragraph 15 refer to?
A. Sammy.
B. Helen.
C. Robert.
D. Joan.
3. What is the CORRECT order of the following pictures for the story?

A. b-a-d-c
B. b-d-c-a
C. d-c-b-a
D. d-b-c-a
4. What can we learn from the story?
A. Like father, like son.
B. Seeing is believing.
C. It is never too old to learn.
D. East or west, home is the best.
主题:名著节选
难度:★★★★
建议用时:8min
正确率:/4
It was feeding time at the zoo. Mr Johnson took the seals(海豹) fish. The seals were happy. But one little seal was not happy. He sat by himself.
“What is wrong, Sammy?” said Mr Johnson.
“I want to know what it is like outside the zoo,” said the little seal.
“All right, Sammy,” said Mr Johnson.
Sammy walked and walked and walked. Some children were standing in line(排队). Sammy got in line too. The teacher was not looking. Sammy sat down.
“All right, children. Now we will all sing a song,” said the teacher.
The children had good voices(嗓音).
“That sounds fine,” said the teacher. “But one of you is barking—just like a seal.”
“Is it you, Joey?” asked the teacher.
“No,” said Joey.
“Is it you, Helen?” asked the teacher.
“No,” said Helen.
“Is it you, Dorothy, Robert, Fred, Joan, or Agnes?”
“No,” said the children.
“Then it must be you,” said the teacher. “I am sorry. This school is just for boys and girls.”
“Please let me stay,” said Sammy. “I will be good.”
“All right. You may stay,” said the teacher.
Sammy was happy. He sat at his desk and looked at the teacher. He learned how to read. He learned how to write.
A bell rang. School was over.
“Will you be here tomorrow?” said the children.
“No,” said Sammy. “School is fun, but I belong to(属于) the zoo. I just want to know what it is like outside. Now I have to go back.”
“Goodbye, Sammy,” said the children. “We will come to see you.”
“Goodbye,” said Sammy.
Sammy was in a hurry to get back to the zoo. He had so much to tell the other seals.
“May I welcome you home, Sammy?” asked Mr Johnson. “I am glad you are back. You are just in time for dinner.”
“There's no place like home,” said Sammy.
1. Why did Sammy want to go out?
A. He didn't like the food inside the zoo.
B. He felt too hot and wanted to have a bath.
C. He wanted to learn how to read and write.
D. He wanted to know what it was like outside.
2. Who does the underlined word “you” in Paragraph 15 refer to?
A. Sammy.
B. Helen.
C. Robert.
D. Joan.
3. What is the CORRECT order of the following pictures for the story?
A. b-a-d-c
B. b-d-c-a
C. d-c-b-a
D. d-b-c-a
4. What can we learn from the story?
A. Like father, like son.
B. Seeing is believing.
C. It is never too old to learn.
D. East or west, home is the best.
答案:
1. D 细节理解题。根据第三段“I want to know what it is like outside the zoo,’ said the little seal.”可知,海豹萨米想出去看看外面的世界,故选 D。
2. A 代词指代题。根据下文“I am sorry. This school is just for boys and girls.’ ‘Please let me stay,’ said Sammy. ‘I will be good.’”可知,老师在和萨米对话,因此画线词“you”指代的是海豹萨米,故选 A。
3. C 事件排序题。阅读全文可知,首先是 Sammy 不开心,独自待着,然后他走出动物园,跟着孩子们排队进学校,接着上音乐课,最后他回到了动物园,所以正确的顺序是 d-c-b-a,故选 C。
4. D 推理判断题。根据倒数第三段“Sammy was in a hurry to get back to the zoo. He had so much to tell the other seals.”以及最后一段“There's no place like home,’ said Sammy.”可知,Sammy 认为没有任何地方比家更好。D 选项“金窝银窝不如自己的草窝。”符合文意,故选 D。
2. A 代词指代题。根据下文“I am sorry. This school is just for boys and girls.’ ‘Please let me stay,’ said Sammy. ‘I will be good.’”可知,老师在和萨米对话,因此画线词“you”指代的是海豹萨米,故选 A。
3. C 事件排序题。阅读全文可知,首先是 Sammy 不开心,独自待着,然后他走出动物园,跟着孩子们排队进学校,接着上音乐课,最后他回到了动物园,所以正确的顺序是 d-c-b-a,故选 C。
4. D 推理判断题。根据倒数第三段“Sammy was in a hurry to get back to the zoo. He had so much to tell the other seals.”以及最后一段“There's no place like home,’ said Sammy.”可知,Sammy 认为没有任何地方比家更好。D 选项“金窝银窝不如自己的草窝。”符合文意,故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看