第117页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
A
France will pay its people to give up cars and buy electric(电动的) bikes. The government wants people to use green bikes, and would like to pay up to 4,000 euros to do so. This is an increase from 3,000 euros that was given before.

The full amount(总额) of 4,000 euros will be given to those with low income. People with high income will still be given money, but not the full amount. At the same time, even if people keep their cars, they can still get 400 euros on a new bike or electric bike, and they can get 500 euros if they are in Paris.
Paris is in the centre of the French movement of being good to the environment. The city plans to become the most green city in Europe by 2030. Thanks to the mayor of Paris, Anne Hidalgo, it may soon achieve its goal. In Paris, 900 miles of bike lanes(车道) have been built, and they are nice for those who are given the money to buy electric bikes.
The city also has a plan for reducing traffic. There won’t be so many cars and other motor vehicles(机动车) in the centre of the city. Hidalgo has said that by 2026, 170,000 trees will be planted in the city as well, and half of the city will be covered(覆盖) with plants.
( )1. French people can get ________ than before if they give up cars and buy electric bikes.
A. 4,000 euros less
B. 3,000 euros more
C. 1,000 euros more
D. 400 euros less
( )2. Who can get 4,000 euros if they buy electric bikes?
A. People who want to use green bikes.
B. People who are paid not much for work.
C. People who keep their cars.
D. People in Paris.
( )3. Which is TRUE about Paris according to the passage?
A. People there can get 500 euros if they give up cars.
B. It is the most green city in Europe.
C. It has built 900 bike lanes.
D. It is working on making the environment greener.
( )4. The underlined word “reducing” probably means “________” in Chinese.
A. 减少
B. 增加
C. 美化
D. 使便捷
( )5. What is the best title for the passage?
A. France works to become richer
B. France pays its people to buy electric bikes
C. Paris will be the most green city
D. Paris plans to reduce traffic
France will pay its people to give up cars and buy electric(电动的) bikes. The government wants people to use green bikes, and would like to pay up to 4,000 euros to do so. This is an increase from 3,000 euros that was given before.
The full amount(总额) of 4,000 euros will be given to those with low income. People with high income will still be given money, but not the full amount. At the same time, even if people keep their cars, they can still get 400 euros on a new bike or electric bike, and they can get 500 euros if they are in Paris.
Paris is in the centre of the French movement of being good to the environment. The city plans to become the most green city in Europe by 2030. Thanks to the mayor of Paris, Anne Hidalgo, it may soon achieve its goal. In Paris, 900 miles of bike lanes(车道) have been built, and they are nice for those who are given the money to buy electric bikes.
The city also has a plan for reducing traffic. There won’t be so many cars and other motor vehicles(机动车) in the centre of the city. Hidalgo has said that by 2026, 170,000 trees will be planted in the city as well, and half of the city will be covered(覆盖) with plants.
( )1. French people can get ________ than before if they give up cars and buy electric bikes.
A. 4,000 euros less
B. 3,000 euros more
C. 1,000 euros more
D. 400 euros less
( )2. Who can get 4,000 euros if they buy electric bikes?
A. People who want to use green bikes.
B. People who are paid not much for work.
C. People who keep their cars.
D. People in Paris.
( )3. Which is TRUE about Paris according to the passage?
A. People there can get 500 euros if they give up cars.
B. It is the most green city in Europe.
C. It has built 900 bike lanes.
D. It is working on making the environment greener.
( )4. The underlined word “reducing” probably means “________” in Chinese.
A. 减少
B. 增加
C. 美化
D. 使便捷
( )5. What is the best title for the passage?
A. France works to become richer
B. France pays its people to buy electric bikes
C. Paris will be the most green city
D. Paris plans to reduce traffic
答案:
1. C 2. B
3. D 【解析】根据第三段中“The city plans to become the most green city”和“it may soon achieve its goal”以及第四段内容可知,巴黎正在致力于绿化环境,则 D 项表述正确。
4. A 5. B
3. D 【解析】根据第三段中“The city plans to become the most green city”和“it may soon achieve its goal”以及第四段内容可知,巴黎正在致力于绿化环境,则 D 项表述正确。
4. A 5. B
查看更多完整答案,请扫码查看