2025年亮点给力提优课时作业本七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年亮点给力提优课时作业本七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年亮点给力提优课时作业本七年级英语上册译林版》

四、(2024·扬州市江都区期末)阅读理解。
新素养 理性思维 ① For more than 100 years, going to the cinema with friends and family to watch new films has been a tradition that lots of people have loved. It’s a great experience to sit in comfortable seats and eat a bucket of popcorn while watching the latest films on the big screen(屏幕). However, with the growth of the internet these years, some people find it’s easier to watch films at their own home. What do you think? ②
Yes—it’s an amazing experience. ③ Going to the cinema is a really fun activity to enjoy with friends and family. It’s a chance to leave the house, enjoy a film with other people, and even eat some delicious popcorn. It’s wonderful to watch films on a large screen and enjoy surround sound at the same time. It’s very easy to lose yourself in a film while at the cinema. Lots of films are specially made for the big screen and films are not so good when watched on a TV.
No—they are expensive. ④ It can cost a lot of money to go to the cinema, especially when the whole family is going together. People don’t just have to pay for the tickets but the snacks and drinks too. Most popular films usually stay in the cinemas for about four weeks, and sometimes it doesn’t take long before we
YL
can watch them online. There’s no need to see films at the cinema if we can watch them at home in a month or two. Watching films online is much easier too, because people can watch the film and stop it whenever they like.
1. 新考法 句子回填 Where should we put the sentence “Are cinemas the best place to watch films?”
A. ①
B. ②
C. ③
D. ④
2. Which of the following is TRUE according to Paragraph 2?
A. Cinema is usually far from home.
B. We needn’t wear glasses in the cinema.
C. Cinema is so big that you’ll lose your way.
D. You can enjoy snacks while watching films.
3. What does the underlined word “them” in Paragraph 3 refer to?
A. The cinemas.
B. The whole family.
C. Most popular films.
D. All the films on the internet.
4. What can we predict from the passage?
A. The number of film lovers is becoming smaller.
B. A new film often shows earlier in the cinema than online.
C. More people like to watch films in the cinema with friends.
D. People don’t have snacks or drinks when they watch films at home.
答案: 1. B 【解析】根据第二段首句“Yes—it's an amazing experience.”可知,这是对一般疑问句的回答,指去电影院看电影是一次奇妙的经历。由此可推知,句子“Are cinemas the best place to watch films?”应放在第一段末尾②处,起承上启下的作用。
2. D 3. C 4. B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭