2025年金版新学案高中英语必修第三册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金版新学案高中英语必修第三册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第79页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
1. When you visit a foreign city, where will you want to go most?

________
________
________
________
________
________
答案:
1.The landmark of the city;the central park;the famous restaurant;the museum.
2. Why do you want to visit these places?
________
________
________
________
________
________
答案:
2.①From the landmark,I can appreciate its beauty and the stories behind it.
②From the park,I can know more about the local people, their culture,and their living conditions.
③From the restaurant,I can enjoy delicious food,and know more about table manners.
④From the museum,I can know more about the city’s history,the origin of the city and its historical changes.
②From the park,I can know more about the local people, their culture,and their living conditions.
③From the restaurant,I can enjoy delicious food,and know more about table manners.
④From the museum,I can know more about the city’s history,the origin of the city and its historical changes.
Ⅰ. Read for the main idea
Read the passage quickly and choose the best answer.
What is the main idea of the text?
A.A diary describing the author's camping in the Redwood Forest.
B.A travel journal of the author when traveling in San Francisco.
C.A travel journal introducing the wine country of Napa Valley.
D.A diary describing the author's view towards jazz bar.
Read the passage quickly and choose the best answer.
What is the main idea of the text?
A.A diary describing the author's camping in the Redwood Forest.
B.A travel journal of the author when traveling in San Francisco.
C.A travel journal introducing the wine country of Napa Valley.
D.A diary describing the author's view towards jazz bar.
答案:
Ⅰ.B
Ⅱ. Match the main idea with each paragraph
Para. 1 A. My plan for tomorrow evening—going to a jazz bar in the Richmond District.
Para. 2 B. I wandered around the Mission District and appreciated its culture in the morning.
Para. 3 C. I visited a local museum which showed the historical changes in California in the afternoon.
Para. 4 D. My general impression of San Francisco.
Para. 5 E. I went to Chinatown and enjoyed the food there in the evening.
Para. 1 A. My plan for tomorrow evening—going to a jazz bar in the Richmond District.
Para. 2 B. I wandered around the Mission District and appreciated its culture in the morning.
Para. 3 C. I visited a local museum which showed the historical changes in California in the afternoon.
Para. 4 D. My general impression of San Francisco.
Para. 5 E. I went to Chinatown and enjoyed the food there in the evening.
答案:
Ⅱ.Paras.1—5 DBCEA
Ⅲ. Read for the structure

答案:
Ⅲ.1.Camped 2.impression 3.noodles 4.historical changes 5.Chinatown 6.jazz
查看更多完整答案,请扫码查看