2025年金版新学案高中英语必修第三册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金版新学案高中英语必修第三册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
1. How many festivals do you know at home and abroad? Discuss these following pictures and match them.

①the Spring Festival
②the Lantern Festival
③the Dragon Boat Festival
④the Mid - Autumn Festival
⑤Thanksgiving Day
⑥Mother’s Day
⑦Halloween
⑧Christmas Day
①the Spring Festival
F
②the Lantern Festival
H
③the Dragon Boat Festival
E
④the Mid - Autumn Festival
B
⑤Thanksgiving Day
G
⑥Mother’s Day
C
⑦Halloween
D
⑧Christmas Day
A
答案:
1.①-⑧ FHEBGCDA
2. What is your favorite festival? Why?
_____
_____
答案:
2.The Spring Festival. It is the most important festival for the Chinese people and is a time when all family members get together, just like Christmas in the West.
I. Read for the main idea
Read the passage quickly and choose the best answer.
What is the main idea of the text?
A.The origin of the festivals.
B.The celebration of the festivals.
C.The reasons why we celebrate the festivals.
D.The activities of the festivals.
Read the passage quickly and choose the best answer.
What is the main idea of the text?
A.The origin of the festivals.
B.The celebration of the festivals.
C.The reasons why we celebrate the festivals.
D.The activities of the festivals.
答案:
I.C
II. Match the main idea with each paragraph
Para. 1 A. Almost every culture celebrates harvest festival.
Para. 2 B. Festivals are becoming commercial.
Para. 3 C. Festivals play an important part in society.
Para. 4 D. All festivals share the common spirit.
Para. 5 E. Customs in festivals change over time.
Para. 1 A. Almost every culture celebrates harvest festival.
Para. 2 B. Festivals are becoming commercial.
Para. 3 C. Festivals play an important part in society.
Para. 4 D. All festivals share the common spirit.
Para. 5 E. Customs in festivals change over time.
答案:
II. Paras.1-5 DAEBC
III. Read for the structure
Read the passage

Read the passage
carefully
again andthen
fill in the blanks.
答案:
III. 1.celebrated 2.harvest 3.significant 4.commercial 5.part
IV. Read for details
Read the passage carefully and choose the best answers.
1. What do festivals all over the world have in common?
A. They share the same spirit.
B. They have different origins.
C. They are celebrated in the same way.
D. They come from important events.
2. When does the harvest festival take place?
A. Before people sow the seeds.
B. Before people plough the fields.
C. When people harvest the crops.
D. After the crops are harvested.
3. What are the origins of Halloween related to?
A. Children. B. Religions.
C. Famous figures. D. Important events.
4. What can we infer from the fourth paragraph?
A. Businesses shouldn’t take advantage of festival celebrations.
B. People have different opinions on making festivals commercialised.
C. Online shopping websites and social media apps make festivals more complicated.
D. People should spend more money buying gifts for their loved ones.
Read the passage carefully and choose the best answers.
1. What do festivals all over the world have in common?
A. They share the same spirit.
B. They have different origins.
C. They are celebrated in the same way.
D. They come from important events.
2. When does the harvest festival take place?
A. Before people sow the seeds.
B. Before people plough the fields.
C. When people harvest the crops.
D. After the crops are harvested.
3. What are the origins of Halloween related to?
A. Children. B. Religions.
C. Famous figures. D. Important events.
4. What can we infer from the fourth paragraph?
A. Businesses shouldn’t take advantage of festival celebrations.
B. People have different opinions on making festivals commercialised.
C. Online shopping websites and social media apps make festivals more complicated.
D. People should spend more money buying gifts for their loved ones.
答案:
IV.1-4 ADBB
查看更多完整答案,请扫码查看