2025年5年中考3年模拟八年级英语下册冀教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年5年中考3年模拟八年级英语下册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年5年中考3年模拟八年级英语下册冀教版》

Ⅰ 根据句意及首字母或汉语提示填空
1. 人与自我·理性消费 She’d like to choose a c______ coat to save money for a book.
2. (2024 四川自贡中考改编) Be careful with the knife w______ cooking, and don’t cut your fingers. 全解 P211 知识点2
3. (2024 四川达州中考) The car is too expensive. I can’t a______ it. 全解 P212 知识点4
4. She is ______ (绑) a red flag onto the tree.
5. He took one dollar out of his ______ (口袋).
答案: cheap/cheaper@@while/when@@afford@@tying@@pocket
Ⅱ 根据汉语意思完成句子, 一空一词
6. 这些特殊的桌子是做什么用的?
______ ______ the special desks ______?
7. 当我们到那里的时候, 我们看到一些在出售的水果。
When we got there, we saw some fruit ______ ______.
8. 人与社会·文化自信 我不认为外国文化都是好的。 全解 P212 知识点3
I ______ ______ foreign cultures are all good.
答案: What are@@for@@for sale@@don't think
Ⅲ 阅读理解
新体裁·公告 (2024 河北雄县期末)
|YARD SALE|June 17 & 18|
|Do you have books, toys, records, DVDs, holiday decorations or other items to donate (捐赠)?|
|Time to clear out the storeroom and bring your items to Parish Hall.|
|★All electronic items must be in working order.|
|★No clothing, computers or TVs are accepted.|
|If you have any questions or you want to offer to help, please call Jane at 1024-10515.|
9. Where can you donate items?
A. In a yard. B. In a storeroom.
C. At Parish Hall. D. In a shop.
10. Which of the following is NOT accepted?
A. A DVD. B. A TV.
C. A book. D. A record.
11. What can you do if you want to offer to help?
A. Visit the website.
B. Call the buyer.
C. Send an email to Jane.
D. Call Jane at 1024-10515.
答案: C@@B@@D
Ⅳ 短文填空
(2024 河北邯郸丛台区期末)
根据短文内容, 在文中的空白处填写一个正确的单词或括号内所给词的适当形式。
Shopping online has become a part of our daily life now. More and more people think it is much 12.______ (easy) than shopping in stores. 13.______, there are still some people who think the quality of goods online 14.______ (be) not as good as those in stores.
In 15.______ (I) opinion, shopping online is even better. 16.______ (one), it can help us save much time to do other things. We don’t need to spend too much time in the street to look 17.______ the goods we want. Second, if we search on the Internet, there will be many 18.______ (choose). We can 19.______ (see) the price of goods in different stores online and what people said after 20.______ (receive) the goods. Then we can choose the goods we need. 21.______ (final), we can pay for our goods. It’s really convenient for us to go shopping this way.
答案: easier@@However@@is@@my@@First@@for@@choices@@see@@receiving@@Finally

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭