2026年学易优高考二轮总复习英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年学易优高考二轮总复习英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第54页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
(2024·浙江 1 月卷)
In the past few years, online learning has become a significant part of the university and college experience. 36 But are all online courses created equal? How can you be sure that digital learning is right for you? 37 We interviewed students and professors to get their advice about online courses.
The most obvious advantage of online learning is that you can study anywhere and anytime. 38 “I think a point that many people lose sight of is how easy it can be to fall behind schedule,” says graduate student Amanda Bindman. Before choosing to study online, consider whether you're a self-motivated learner and if the material seems interesting enough to keep you going.
The tip that comes up most often is simple: build online courses into your weekly schedule, just like what you would do with in-person courses. 39 He noted that his online students usually end up with lower grades. It is so easy to let an online course slide, but your grades will suffer as a result. Be sure to schedule set times to watch your lectures, read materials and contribute to online discussion boards.
40 A social connection is often a big part of learning. There are things you can do to ease this problem. Jessica Pink, an undergraduate student, suggests taking online courses with a friend, so you can motivate each other to stay on track. You can also find students on the class discussion board to organize a study group, or schedule in-person meetings with your professor to discuss course concepts.

A.But that doesn't mean there aren't deadlines.
B.Your motivation should be your main concern.
C.Do you know that online courses are also part of your education?
D.Professor Alex Davidson teaches the same course in person and online.
E.The chief complaint about online courses is that they lack human interaction.
F.If you take an online course, what can you do to ensure the best possible grade?
G. A survey found that 29 percent of college students registered for online courses.
【题目再做】正答率: /5
自主解答: 36.
In the past few years, online learning has become a significant part of the university and college experience. 36 But are all online courses created equal? How can you be sure that digital learning is right for you? 37 We interviewed students and professors to get their advice about online courses.
The most obvious advantage of online learning is that you can study anywhere and anytime. 38 “I think a point that many people lose sight of is how easy it can be to fall behind schedule,” says graduate student Amanda Bindman. Before choosing to study online, consider whether you're a self-motivated learner and if the material seems interesting enough to keep you going.
The tip that comes up most often is simple: build online courses into your weekly schedule, just like what you would do with in-person courses. 39 He noted that his online students usually end up with lower grades. It is so easy to let an online course slide, but your grades will suffer as a result. Be sure to schedule set times to watch your lectures, read materials and contribute to online discussion boards.
40 A social connection is often a big part of learning. There are things you can do to ease this problem. Jessica Pink, an undergraduate student, suggests taking online courses with a friend, so you can motivate each other to stay on track. You can also find students on the class discussion board to organize a study group, or schedule in-person meetings with your professor to discuss course concepts.
A.But that doesn't mean there aren't deadlines.
B.Your motivation should be your main concern.
C.Do you know that online courses are also part of your education?
D.Professor Alex Davidson teaches the same course in person and online.
E.The chief complaint about online courses is that they lack human interaction.
F.If you take an online course, what can you do to ensure the best possible grade?
G. A survey found that 29 percent of college students registered for online courses.
【题目再做】正答率: /5
自主解答: 36.
G
37.F
38.A
39.D
40.E
答案:
36.G 解题关键:本空为细节支撑句,可以利用语义衔接解题。
解题指导:由上文“In the past few years,online learning has become a significant part of the university and college experience.”可知,在线学习对大学生活很重要,本空要说跟这种现象的具体表现有关的话题,即G选项。
37.F 解题关键:本空为细节支撑句,可以利用平行关系和语义衔接解题。
解题指导:由上文“But are all online courses... is right for you?”可知,上文对在线课程提出疑问,空后又提到通过采访的形式来获取对在线课程的建议。由此可判断出,该空应承接前面两个问句且句意呈递进关系。选项C、F均为问句,F项“如果你参加在线课程,你能做些什么来确保获得最好的成绩?”,是对前面两个问题的进一步补充。
38.A 解题关键:本空为衔接过渡句,可以利用转折关系和代词指代解题。
解题指导:由上文“The most obvious advantage of online learning is that you can study anywhere and anytime.”可知,在线学习具备的优势是可以让你随时随地学习,本空要说跟“学习时间”有关的话题,选项应与上文构成转折关系,即A选项。
39.D 解题关键:本空为细节支撑句,可以利用语义衔接和代词指代解题。
解题指导:由下文“He noted that his online students usually end up with lower grades.”可知,本空要说跟“在线老师”有关的话题,下文中的He指代Alex Davidson教授,由此可知答案为D项。
40.E 解题关键:本空为衔接过渡句,可以利用语义衔接和代词指代解题。
解题指导:由下文“A social connection... to discuss course concepts.”可知,本空要说跟“人们之间的互动”有关的话题,且下文中的“this problem”指代E项内容,由此可知答案。
解题指导:由上文“In the past few years,online learning has become a significant part of the university and college experience.”可知,在线学习对大学生活很重要,本空要说跟这种现象的具体表现有关的话题,即G选项。
37.F 解题关键:本空为细节支撑句,可以利用平行关系和语义衔接解题。
解题指导:由上文“But are all online courses... is right for you?”可知,上文对在线课程提出疑问,空后又提到通过采访的形式来获取对在线课程的建议。由此可判断出,该空应承接前面两个问句且句意呈递进关系。选项C、F均为问句,F项“如果你参加在线课程,你能做些什么来确保获得最好的成绩?”,是对前面两个问题的进一步补充。
38.A 解题关键:本空为衔接过渡句,可以利用转折关系和代词指代解题。
解题指导:由上文“The most obvious advantage of online learning is that you can study anywhere and anytime.”可知,在线学习具备的优势是可以让你随时随地学习,本空要说跟“学习时间”有关的话题,选项应与上文构成转折关系,即A选项。
39.D 解题关键:本空为细节支撑句,可以利用语义衔接和代词指代解题。
解题指导:由下文“He noted that his online students usually end up with lower grades.”可知,本空要说跟“在线老师”有关的话题,下文中的He指代Alex Davidson教授,由此可知答案为D项。
40.E 解题关键:本空为衔接过渡句,可以利用语义衔接和代词指代解题。
解题指导:由下文“A social connection... to discuss course concepts.”可知,本空要说跟“人们之间的互动”有关的话题,且下文中的“this problem”指代E项内容,由此可知答案。
查看更多完整答案,请扫码查看