2026年学易优高考二轮总复习英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年学易优高考二轮总复习英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第20页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
A
(2025·山东省泰山教育联盟二模)
Selina Birmingham-Hostel, situated in the heart of Birmingham City Centre, offers a unique co-living experience. Lying in a vibrant neighborhood with easy access to a nearby metro station, this accommodation is an ideal choice for travelers seeking a dynamic stay.
Explore the surrounding area with attractions like Aston Wood Golf Club and Belfry Golf Club or get immersed in family-friendly adventures at the National SEA LIFE Centre and LEGOLAND Discovery Centre. For sports enthusiasts, catching an exciting event at the National Exhibition Centre is a must.
Our hostel houses 37 thoughtfully designed rooms, each featuring high-quality bedding for a comfortable night's sleep. Stay connected with WiFi free of charge, and enjoy the positive guest reviews highlighting the cleanliness of our accommodations.
Rules and preferences
Age: 18—50+
Playing musical instruments allowed: No
Gender: No preference
Pets allowed: No
Tenant type: students, working experts
Smoking allowed: No
Suitable for couples: Yes
Your money is safe up to 48 hours after you move in
When you move in, if the property doesn't match its listing description, let us know within 48 hours and you could get a refund.
Notifications
Be aware that HousingAnywhere is an online booking platform. Therefore, exchanging contact details and offering viewings is not possible.
If you would like to reserve this accommodation, send us a booking request or a message and please mention your age and occupation.
After making a booking, you can get in touch with the advertiser directly via the given contact details. All the successive rental costs can be paid securely through HousingAnywhere.
1. What is an advantage of Selina Birmingham-Hostel?
A. Quality service.
B. Convenient parking.
C. Sports facilities.
D. Private accommodations.
2. Who can likely rent a room in Selina Birmingham-Hostel?
A. A female violist.
B. A legal expert.
C. A pet lover.
D. A male senior.
3. What should you do to finalize a deal?
A. Submit a viewing request.
B. Contact the advertiser in advance.
C. Reserve a room in person.
D. Pay the rent through the platform.
(2025·山东省泰山教育联盟二模)
Selina Birmingham-Hostel, situated in the heart of Birmingham City Centre, offers a unique co-living experience. Lying in a vibrant neighborhood with easy access to a nearby metro station, this accommodation is an ideal choice for travelers seeking a dynamic stay.
Explore the surrounding area with attractions like Aston Wood Golf Club and Belfry Golf Club or get immersed in family-friendly adventures at the National SEA LIFE Centre and LEGOLAND Discovery Centre. For sports enthusiasts, catching an exciting event at the National Exhibition Centre is a must.
Our hostel houses 37 thoughtfully designed rooms, each featuring high-quality bedding for a comfortable night's sleep. Stay connected with WiFi free of charge, and enjoy the positive guest reviews highlighting the cleanliness of our accommodations.
Rules and preferences
Age: 18—50+
Playing musical instruments allowed: No
Gender: No preference
Pets allowed: No
Tenant type: students, working experts
Smoking allowed: No
Suitable for couples: Yes
Your money is safe up to 48 hours after you move in
When you move in, if the property doesn't match its listing description, let us know within 48 hours and you could get a refund.
Notifications
Be aware that HousingAnywhere is an online booking platform. Therefore, exchanging contact details and offering viewings is not possible.
If you would like to reserve this accommodation, send us a booking request or a message and please mention your age and occupation.
After making a booking, you can get in touch with the advertiser directly via the given contact details. All the successive rental costs can be paid securely through HousingAnywhere.
1. What is an advantage of Selina Birmingham-Hostel?
A. Quality service.
B. Convenient parking.
C. Sports facilities.
D. Private accommodations.
2. Who can likely rent a room in Selina Birmingham-Hostel?
A. A female violist.
B. A legal expert.
C. A pet lover.
D. A male senior.
3. What should you do to finalize a deal?
A. Submit a viewing request.
B. Contact the advertiser in advance.
C. Reserve a room in person.
D. Pay the rent through the platform.
答案:
1.A 隐含推断题。根据第三段“Our hostel houses 37 thoughtfully designed rooms,each featuring high-quality bedding for a comfortable night’s sleep. Stay connected with WiFi free of charge,and enjoy the positive guest reviews highlighting the cleanliness of our accommodations.(我们的旅舍有37间精心设计的客房,每间客房都配有高品质的床上用品,让您睡得舒适。使用免费WiFi上网,并享受客人对我们住宿清洁度的积极评价。)”可知,房间配备高质量床品,免费WiFi,且客人评价突出清洁度,这些都体现了旅舍的优质服务。故选A项。
2.B 隐含推断题。根据“Rules and preferences”下面的内容“Age:18-50+(年龄:18—50+)”、“Playing musical instruments allowed:No(允许演奏乐器:不)”、“Gender:No preference(性别:无偏好)”、“Pets allowed:No(允许携带宠物:不)”、“Tenant type:students,working experts(租户类型:学生、工作专家)”、“Smoking allowed:No(允许吸烟:禁止)”。“Suitable for couples:Yes(适合情侣:是)”可知,旅舍可接待工作专家,所以法律专家适合租住。旅舍禁止乐器,所以A项排除,禁止养宠物,所以C项排除,“男性老年人”年龄可能超过规则中的“50+”,所以D项排除。故选B项。
3.D 细节理解题。根据文章结尾的“All the successive rental costs can be paid securely through HousingAnywhere.(所有后续的租金都可以通过HousingAnywhere安全支付。)”可知,广告明确说明“所有后续租金可通过平台安全支付”,因此完成交易需通过平台支付。故选D项。
2.B 隐含推断题。根据“Rules and preferences”下面的内容“Age:18-50+(年龄:18—50+)”、“Playing musical instruments allowed:No(允许演奏乐器:不)”、“Gender:No preference(性别:无偏好)”、“Pets allowed:No(允许携带宠物:不)”、“Tenant type:students,working experts(租户类型:学生、工作专家)”、“Smoking allowed:No(允许吸烟:禁止)”。“Suitable for couples:Yes(适合情侣:是)”可知,旅舍可接待工作专家,所以法律专家适合租住。旅舍禁止乐器,所以A项排除,禁止养宠物,所以C项排除,“男性老年人”年龄可能超过规则中的“50+”,所以D项排除。故选B项。
3.D 细节理解题。根据文章结尾的“All the successive rental costs can be paid securely through HousingAnywhere.(所有后续的租金都可以通过HousingAnywhere安全支付。)”可知,广告明确说明“所有后续租金可通过平台安全支付”,因此完成交易需通过平台支付。故选D项。
B
(2025·安徽阜阳一模)
DJ Strickland, 13, is the creator of “Tech Boy”, his very own comic(连环画册) book, in response to the lack of diversity(多样性) he noticed while reading his favorite comic books. DJ likes the Marvel and the comic book creator Stan Lee. However, he was unhappy with the representation of superheroes in the books he read, so he decided to write his own comic. “I used to believe that you had to be at a certain age, like an adult, to go and follow your dreams and do the things that you really wanted to do,” he said. “But now I know that's really not true.”
“In the book, Tech Boy is made by a great scientist,” DJ said. “His superpower is to control technology to beat the bad guys who stand against him.” DJ said there's a lot of himself in the character. “He looks just like me, and I'm also into technology. The character was almost directly inspired by myself.”
DJ did have some challenges to deal with in bringing “Tech Boy” to life. He said he met some bad guys at that time, which caused a bad effect on him. But his mother often told him the two of them needed to continue to keep the lines of communication open. “When you start noticing behavior changes, talk to your kids,” she said. “DJ and I are very open. We talk to each other about everything.”
DJ is still hard at work now, too. He's created Team Tech Boy LLC, which has sold hundreds of copies of the comic, while also giving some away to students. When “Tech Boy” was finally published, DJ was pleased to see his effort pay off. “It was incredible to know that was my creation. I did it; it was finally there,” he said.
1. What directly caused DJ to create “Tech Boy”?
A. His parents’ support.
B. His hobby of painting.
C. His admiration for Stan Lee.
D. His dislike of the present comics.
2. Why did DJ choose technology as Tech Boy's superpower?
A. To reflect his personal interest.
B. To attract readers’ interest in technology.
C. To offer a popular image in his story.
D. To make Tech Boy connected to modern times.
3. What does DJ's mother think is the key to dealing with DJ's challenges?
A. Keeping an eye on his every move.
B. Having a heart-to-heart talk with him.
C. Giving him space without pushing him.
D. Developing his sense of self-improvement.
4. How does DJ sound after the publication of “Tech Boy”?
A. Care-free.
B. Well-informed.
C. Content.
D. Confident.
(2025·安徽阜阳一模)
DJ Strickland, 13, is the creator of “Tech Boy”, his very own comic(连环画册) book, in response to the lack of diversity(多样性) he noticed while reading his favorite comic books. DJ likes the Marvel and the comic book creator Stan Lee. However, he was unhappy with the representation of superheroes in the books he read, so he decided to write his own comic. “I used to believe that you had to be at a certain age, like an adult, to go and follow your dreams and do the things that you really wanted to do,” he said. “But now I know that's really not true.”
“In the book, Tech Boy is made by a great scientist,” DJ said. “His superpower is to control technology to beat the bad guys who stand against him.” DJ said there's a lot of himself in the character. “He looks just like me, and I'm also into technology. The character was almost directly inspired by myself.”
DJ did have some challenges to deal with in bringing “Tech Boy” to life. He said he met some bad guys at that time, which caused a bad effect on him. But his mother often told him the two of them needed to continue to keep the lines of communication open. “When you start noticing behavior changes, talk to your kids,” she said. “DJ and I are very open. We talk to each other about everything.”
DJ is still hard at work now, too. He's created Team Tech Boy LLC, which has sold hundreds of copies of the comic, while also giving some away to students. When “Tech Boy” was finally published, DJ was pleased to see his effort pay off. “It was incredible to know that was my creation. I did it; it was finally there,” he said.
1. What directly caused DJ to create “Tech Boy”?
A. His parents’ support.
B. His hobby of painting.
C. His admiration for Stan Lee.
D. His dislike of the present comics.
2. Why did DJ choose technology as Tech Boy's superpower?
A. To reflect his personal interest.
B. To attract readers’ interest in technology.
C. To offer a popular image in his story.
D. To make Tech Boy connected to modern times.
3. What does DJ's mother think is the key to dealing with DJ's challenges?
A. Keeping an eye on his every move.
B. Having a heart-to-heart talk with him.
C. Giving him space without pushing him.
D. Developing his sense of self-improvement.
4. How does DJ sound after the publication of “Tech Boy”?
A. Care-free.
B. Well-informed.
C. Content.
D. Confident.
答案:
1.D 细节理解题。根据第一段中的“in response to the lack of diversity he noticed while reading his favorite comic books(为了应对他在阅读他最喜欢的漫画书时注意到的缺乏多样性)”和“he was unhappy with the representation of superheroes in the books he read,so he decided to write his own comic(他对自己读到的书中超级英雄的形象感到不满,所以他决定自己创作漫画)”可知,DJ Strickland 在阅读最喜欢的漫画书的时候发现它们缺乏多样性,他对漫画书中的超级英雄形象不满,于是决定创作自己的漫画书。由此可知,是对现有的漫画书的不满直接导致了他创作“Tech Boy”。故选D项。
2.A 细节理解题。根据第二段中的“He looks just like me,and I’m also into technology. The character was almost directly inspired by myself.(他和我长得很像,我也很喜欢科技。这个角色几乎直接受到了我的启发。)”可知,Tech Boy这个角色的创作灵感几乎直接来自DJ他自己。由此可知,他选择科技作为 Tech Boy 的超能力是为了反映他的个人兴趣。故选A项。
3.B 隐含推断题。根据第三段中的“But his mother often told him the two of them needed to continue to keep the lines of communication open. ‘When you start noticing behavior changes,talk to your kids,’she said. ‘DJ and I are very open. We talk to each other about everything.’(但他的母亲经常告诉他,他们两个需要继续保持沟通渠道的畅通。她说,当你开始注意到行为的变化时,就和你的孩子谈谈。我和DJ都很开放。我们互相谈论每件事。)”可知,DJ的母亲经常告诉DJ他们俩需要继续保持沟通渠道的畅通,她觉得当家长开始注意到孩子的行为变化时,就要和他们谈心。由此可知,她认为应对DJ遇到的挑战的关键是与DJ敞开心扉进行交流。故选B项。
4.C 隐含推断题。根据最后一段中的“When ‘Tech Boy’was finally published,DJ was pleased to see his effort pay off. ‘It was incredible to know that was my creation. I did it; it was finally there,’he said.(当《科技男孩》最终出版时,DJ很高兴看到自己的努力得到了回报。我做到了;他说,它终于到了。)”可知,DJ很高兴看到自己的努力有了成效,他没有想到自己创作的漫画书居然成功了。由此可推断出,DJ的漫画书出版后,他感到很满足。故选C项。
2.A 细节理解题。根据第二段中的“He looks just like me,and I’m also into technology. The character was almost directly inspired by myself.(他和我长得很像,我也很喜欢科技。这个角色几乎直接受到了我的启发。)”可知,Tech Boy这个角色的创作灵感几乎直接来自DJ他自己。由此可知,他选择科技作为 Tech Boy 的超能力是为了反映他的个人兴趣。故选A项。
3.B 隐含推断题。根据第三段中的“But his mother often told him the two of them needed to continue to keep the lines of communication open. ‘When you start noticing behavior changes,talk to your kids,’she said. ‘DJ and I are very open. We talk to each other about everything.’(但他的母亲经常告诉他,他们两个需要继续保持沟通渠道的畅通。她说,当你开始注意到行为的变化时,就和你的孩子谈谈。我和DJ都很开放。我们互相谈论每件事。)”可知,DJ的母亲经常告诉DJ他们俩需要继续保持沟通渠道的畅通,她觉得当家长开始注意到孩子的行为变化时,就要和他们谈心。由此可知,她认为应对DJ遇到的挑战的关键是与DJ敞开心扉进行交流。故选B项。
4.C 隐含推断题。根据最后一段中的“When ‘Tech Boy’was finally published,DJ was pleased to see his effort pay off. ‘It was incredible to know that was my creation. I did it; it was finally there,’he said.(当《科技男孩》最终出版时,DJ很高兴看到自己的努力得到了回报。我做到了;他说,它终于到了。)”可知,DJ很高兴看到自己的努力有了成效,他没有想到自己创作的漫画书居然成功了。由此可推断出,DJ的漫画书出版后,他感到很满足。故选C项。
查看更多完整答案,请扫码查看