第97页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
Ⅰ. 完形填空(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分)
Hi, Paul. I'm Liu Ming. I'm an 11-year-old boy and I live with my family in Beijing, China. I have a 1 . He is 7 years old. We love our parents.
My day is 2 . I get up at 7 o'clock. First, I clean my room because my mum will go angry if I 3 . Then I have breakfast, take my schoolbag and leave home. It's only 10 minutes to get to school. So I'm usually not 4 for school.
Classes start at 8:00. I'm in Grade 7 5 my favourite subject is science. We can learn many interesting things in science lessons. I 6 like some other subjects, like Chinese, English and so on. I don't eat at the school dining hall. I go home for lunch. We have a 7 break from 12 to 2 o'clock.
After school, I often 8 picture books for half an hour. It is relaxing and helpful. Then I do my homework. 9 , after dinner, my parents watch TV. I like listening to CDs with my younger brother. On Wednesday evening, I take a(n) 10 lesson at the museum. Pictures are so fun! I go to bed at about ten o'clock at night.
1. A. classmate
B. brother
C. friend
D. sister
2. A. free
B. easy
C. busy
D. long
3. A. am
B. can
C. do
D. don't
4. A. ready
B. sorry
C. happy
D. late
5. A. and
B. but
C. so
D. or
6. A. only
B. also
C. just
D. often
7. A. breakfast
B. lunch
C. lesson
D. dinner
8. A. show
B. print
C. read
D. buy
9. A. In the evening
B. In the afternoon
C. At noon
D. At last
10. A. sports
B. basketball
C. music
D. art
Hi, Paul. I'm Liu Ming. I'm an 11-year-old boy and I live with my family in Beijing, China. I have a 1 . He is 7 years old. We love our parents.
My day is 2 . I get up at 7 o'clock. First, I clean my room because my mum will go angry if I 3 . Then I have breakfast, take my schoolbag and leave home. It's only 10 minutes to get to school. So I'm usually not 4 for school.
Classes start at 8:00. I'm in Grade 7 5 my favourite subject is science. We can learn many interesting things in science lessons. I 6 like some other subjects, like Chinese, English and so on. I don't eat at the school dining hall. I go home for lunch. We have a 7 break from 12 to 2 o'clock.
After school, I often 8 picture books for half an hour. It is relaxing and helpful. Then I do my homework. 9 , after dinner, my parents watch TV. I like listening to CDs with my younger brother. On Wednesday evening, I take a(n) 10 lesson at the museum. Pictures are so fun! I go to bed at about ten o'clock at night.
1. A. classmate
B. brother
C. friend
D. sister
2. A. free
B. easy
C. busy
D. long
3. A. am
B. can
C. do
D. don't
4. A. ready
B. sorry
C. happy
D. late
5. A. and
B. but
C. so
D. or
6. A. only
B. also
C. just
D. often
7. A. breakfast
B. lunch
C. lesson
D. dinner
8. A. show
B. print
C. read
D. buy
9. A. In the evening
B. In the afternoon
C. At noon
D. At last
10. A. sports
B. basketball
C. music
D. art
答案:
1. B [解析] classmate 同学; brother 弟弟; friend 朋友; sister 姐妹。根据“He is 7 years old. We love our pare- nts”可知他是作者的弟弟。故选 B。
2. C [解析] free 自由的; easy 简单的; busy 忙碌的; long 长的。根据下文的描述可知,作者的一天很忙碌。故选 C。
3. D [解析] am 是; can 会; do 做; don't 不做。根据“I clean my room because my mum will go angry if I...” 可知是如果不打扫妈妈会生气,此处用助动词 don't,后省略了实义动词。故选 D。
4. D [解析] ready 准备好的; sorry 遗憾的; happy 高兴的; late 迟的。根据“It's only 10 minutes to get to school”可知离学校只有 10 分钟的路程,所以上学通常不会迟到。故选 D。
5. A [解析] and 和; but 但是; so 所以; or 或者。前后两句是并列关系,用 and 连接。故选 A。
6. B [解析] only 仅; also 也; just 正好; often 经常。根据“I... like some other subjects”可知是也喜欢一些其他的科目。故选 B。
7. B [解析] breakfast 早餐; lunch 午餐; lesson 课程; dinner 晚餐。根据“break from 12 to 2 o'clock”可知12 点到 2 点吃午饭。故选 B。
8. C [解析] show 展示; print 打印; read 读; buy 买。根据“picture books”可知是读书。故选 C。
9. A [解析] In the evening 晚上; In the afternoon 下午; At noon 中午; At last 最后。根据“after dinner”可知是在晚上。故选 A。
10. D [解析] sports 运动; basket- ball 篮球; music 音乐; art 美术。根据“Pictures are so fun”可知是在美术课上画画。故选 D。
2. C [解析] free 自由的; easy 简单的; busy 忙碌的; long 长的。根据下文的描述可知,作者的一天很忙碌。故选 C。
3. D [解析] am 是; can 会; do 做; don't 不做。根据“I clean my room because my mum will go angry if I...” 可知是如果不打扫妈妈会生气,此处用助动词 don't,后省略了实义动词。故选 D。
4. D [解析] ready 准备好的; sorry 遗憾的; happy 高兴的; late 迟的。根据“It's only 10 minutes to get to school”可知离学校只有 10 分钟的路程,所以上学通常不会迟到。故选 D。
5. A [解析] and 和; but 但是; so 所以; or 或者。前后两句是并列关系,用 and 连接。故选 A。
6. B [解析] only 仅; also 也; just 正好; often 经常。根据“I... like some other subjects”可知是也喜欢一些其他的科目。故选 B。
7. B [解析] breakfast 早餐; lunch 午餐; lesson 课程; dinner 晚餐。根据“break from 12 to 2 o'clock”可知12 点到 2 点吃午饭。故选 B。
8. C [解析] show 展示; print 打印; read 读; buy 买。根据“picture books”可知是读书。故选 C。
9. A [解析] In the evening 晚上; In the afternoon 下午; At noon 中午; At last 最后。根据“after dinner”可知是在晚上。故选 A。
10. D [解析] sports 运动; basket- ball 篮球; music 音乐; art 美术。根据“Pictures are so fun”可知是在美术课上画画。故选 D。
Ⅱ. 短文填空(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分)
My cousin Jeff is only thirteen years old 11
After lunch, he plays the guitar 19
After dinner, Jeff and 23
My cousin Jeff is only thirteen years old 11
but
he is already a young famous musician (音乐家). He is good at 12 playing
(play) the piano. He usually 13 gets
(get) up at six ten. He usually 14 has
(have) breakfast at seven o'clock. He goes to school at a quarter to eight. He 15 usually
(usual) walks to school. It takes about ten 16 minutes
(minute). There are four 17 classes
(class) in the morning. At twelve o'clock, he has a 18 quick
(quickly) lunch at school.After lunch, he plays the guitar 19
with
his friends. Jeff and his friends 20 are
(be) in a music club. After school, they take the No. 201 bus to their club. In the club, he helps children play the guitar 21 for
two hours. He works very 22 well
(good). The children love him a lot. He usually reaches home at about six o'clock. He has dinner with his parents at six thirty in the evening.After dinner, Jeff and 23
his
(he) parents listen to music 24 because
they are all music lovers. And they go to bed at about half past nine in the evening. Jeff has 25 an
interesting daily life.
答案:
11. but 12. playing 13. gets 14. has 15. usually 16. minutes 17. classes 18. quick 19. with 20. are 21. for 22. well 23. his 24. because 25. an
查看更多完整答案,请扫码查看