第38页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
Ⅰ. 完形填空(共10小题;每小题2分,满分20分)
Hello, my name is Linda Brown. Linda is my first name and Brown is my 1 name. I am an English girl. This is a 2 of my family. You can see 3 people in it. These are my grandparents. They are my father's 4 . They are in the middle of the picture. This is my father. 5 name is Eric. This is my mother, Grace. She wears a 6 jacket. Red is her favourite colour. My parents have four children, two sons and two daughters. Dale and Frank 7 my brothers. Dale is nine. Frank is seven. I am six. Can you 8 the girl in red? She is my sister, Jenny. She is four. We are in front of my grandparents. Who's that woman in yellow? She is my aunt. She's my father's sister. Oh, Kimi is in this photo, 9 . Kimi is the name 10 my dog. It's my good friend. What colour is it? It's black and white.
1. A. middle
B. next
C. last
D. good
2. A. photo
B. name
C. map
D. number
3. A. six
B. seven
C. eight
D. nine
4. A. friends
B. uncles
C. parents
D. cousins
5. A. Your
B. His
C. My
D. Her
6. A. red
B. yellow
C. green
D. black
7. A. is
B. am
C. are
D. be
8. A. have
B. see
C. say
D. spell
9. A. too
B. well
C. also
D. even
10. A. in
B. of
C. to
D. on
Hello, my name is Linda Brown. Linda is my first name and Brown is my 1 name. I am an English girl. This is a 2 of my family. You can see 3 people in it. These are my grandparents. They are my father's 4 . They are in the middle of the picture. This is my father. 5 name is Eric. This is my mother, Grace. She wears a 6 jacket. Red is her favourite colour. My parents have four children, two sons and two daughters. Dale and Frank 7 my brothers. Dale is nine. Frank is seven. I am six. Can you 8 the girl in red? She is my sister, Jenny. She is four. We are in front of my grandparents. Who's that woman in yellow? She is my aunt. She's my father's sister. Oh, Kimi is in this photo, 9 . Kimi is the name 10 my dog. It's my good friend. What colour is it? It's black and white.
1. A. middle
B. next
C. last
D. good
2. A. photo
B. name
C. map
D. number
3. A. six
B. seven
C. eight
D. nine
4. A. friends
B. uncles
C. parents
D. cousins
5. A. Your
B. His
C. My
D. Her
6. A. red
B. yellow
C. green
D. black
7. A. is
B. am
C. are
D. be
8. A. have
B. see
C. say
D. spell
9. A. too
B. well
C. also
D. even
10. A. in
B. of
C. to
D. on
答案:
1. C [解析]根据常识可知,英文名字结构为:名+姓。last name“姓”,故选 C。
2. A [解析]根据“They are in the middle of the picture.”可知,是一张全家福。故选 A。
3. D [解析]根据“grandparents”“father”“mother”“My parents have four children”以及“She's my father's sister”可知,一共有 9 个人。故选 D。
4. C [解析]根据“These are my grandparents”和生活常识可知,他们是“我”父亲的父母。故选 C。
5. B [解析]根据“This is my father.”可知,His 符合句意。故选 B。
6. A [解析]根据“Red is her favourite colour.”可知,穿着一件红色夹克衫。故选 A。
7. C [解析]根据“Dale and Frank...”可知是两个人,应用复数。故选 C。
8. B [解析]根据“This is a... of my family.”以及“Kimi is in this photo”可知,是看见照片里面的人。故选 B。
9. A [解析]根据“Oh, Kimi is in this photo, ...”可知,此处指基米也在照片里面。故选 A。
10. B [解析]根据“the name”可知,是狗的名字。故选 B。
2. A [解析]根据“They are in the middle of the picture.”可知,是一张全家福。故选 A。
3. D [解析]根据“grandparents”“father”“mother”“My parents have four children”以及“She's my father's sister”可知,一共有 9 个人。故选 D。
4. C [解析]根据“These are my grandparents”和生活常识可知,他们是“我”父亲的父母。故选 C。
5. B [解析]根据“This is my father.”可知,His 符合句意。故选 B。
6. A [解析]根据“Red is her favourite colour.”可知,穿着一件红色夹克衫。故选 A。
7. C [解析]根据“Dale and Frank...”可知是两个人,应用复数。故选 C。
8. B [解析]根据“This is a... of my family.”以及“Kimi is in this photo”可知,是看见照片里面的人。故选 B。
9. A [解析]根据“Oh, Kimi is in this photo, ...”可知,此处指基米也在照片里面。故选 A。
10. B [解析]根据“the name”可知,是狗的名字。故选 B。
Ⅱ. 短文填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
Hello! My name is Mirabel Madrigal. Mirabel is my 11.
On the left of the photo are my parents and sisters. The tall man with glasses 15.
On the right of the photo are Aunt Pepa, Uncle Felix and their 19.
24.
This is my big family. I love everyone in my family.
Hello! My name is Mirabel Madrigal. Mirabel is my 11.
first
(one) name and Madrigal is my last name. I have 12. a
big face and curly (卷发的) black hair. And I wear a pair of glasses. Look at this 13. interesting
(interest) photo. Can you find 14. me
(I) in it? Aha, I'm the girl in the front.On the left of the photo are my parents and sisters. The tall man with glasses 15.
is
(be) my dad Agustin. The woman with short curly hair is my mum Julieta. She is a doctor and she likes going 16. hiking
(hike). The two young 17. women
(woman) are my older sisters Isabela and Luisa. Isabela loves flowers and Luisa often 18. does
(do) exercise.On the right of the photo are Aunt Pepa, Uncle Felix and their 19.
children
(child). They have a daughter and two sons. The young woman 20. in
purple is their daughter Dolores. The young man is their older son Camilo. He 21. likes
(like) playing football and eating. Can you see the little boy next 22. to
me? He is 23. their
(they) younger son Antonio and he loves animals.24.
Who
is the old woman next to me? Well, she's my grandma Alma. Alma is 75 years old 25. and
she keeps the family together. Oh, my grandpa Pedro and my uncle Bruno are not in the photo.This is my big family. I love everyone in my family.
答案:
11. first 12. a 13. interesting
14. me 15. is 16. hiking
17. women 18. does
19. children 20. in 21. likes
22. to 23. their 24. Who
25. and
14. me 15. is 16. hiking
17. women 18. does
19. children 20. in 21. likes
22. to 23. their 24. Who
25. and
查看更多完整答案,请扫码查看