第32页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
Ⅴ. 阅读理解。
Hello! I'm Nancy Green. I'm 12. Here are two nice photos. My parents and I are in the first photo. My mother is Kate. She is in a blue jacket. My father is Tim. He's in a black jacket. They're good doctors. They're kind. I'm in the middle of them. I'm in a yellow jacket. What are those in the next photo? They're a dog, a phone and a clock. The dog is brown and white. It's nice. The clock is white and yellow. It's mine. The phone is green. It's mine, too. My phone number is 568 - 0359.
26. Nancy is ____.
A. twenty
B. twelve
C. eleven
D. thirteen
27. Who is Kate?
A. Nancy's aunt.
B. Nancy's doctor.
C. Nancy's mother.
D. Nancy's teacher.
28. Where is Nancy in the first photo?
A. In the middle of her grandparents.
B. Behind her parents.
C. In the middle of her parents.
D. Behind her grandparents.
29. 中考新考法组合式选择 What are in the next photo?
①a dog ②a phone ③a clock ④a baseball
A. ①②③
B. ①②④
C. ②③④
D. ①③④
30. What's the best title for this passage?
A. My Family
B. Nancy Green
C. Good Doctors
D. Two Nice Photos
Hello! I'm Nancy Green. I'm 12. Here are two nice photos. My parents and I are in the first photo. My mother is Kate. She is in a blue jacket. My father is Tim. He's in a black jacket. They're good doctors. They're kind. I'm in the middle of them. I'm in a yellow jacket. What are those in the next photo? They're a dog, a phone and a clock. The dog is brown and white. It's nice. The clock is white and yellow. It's mine. The phone is green. It's mine, too. My phone number is 568 - 0359.
26. Nancy is ____.
A. twenty
B. twelve
C. eleven
D. thirteen
27. Who is Kate?
A. Nancy's aunt.
B. Nancy's doctor.
C. Nancy's mother.
D. Nancy's teacher.
28. Where is Nancy in the first photo?
A. In the middle of her grandparents.
B. Behind her parents.
C. In the middle of her parents.
D. Behind her grandparents.
29. 中考新考法组合式选择 What are in the next photo?
①a dog ②a phone ③a clock ④a baseball
A. ①②③
B. ①②④
C. ②③④
D. ①③④
30. What's the best title for this passage?
A. My Family
B. Nancy Green
C. Good Doctors
D. Two Nice Photos
答案:
26. B [解析]根据"Hello! I'm Nancy Green. I'm 12."可知,南希12岁。故选B。 27. C [解析]根据"I'm Nancy Green... My mother is Kate."可知,凯特是南希的妈妈。故选C。 28. C [解析]根据"My parents and I are in the first photo... I'm in the middle of them."可知,在第一张照片中,作者南希在父母中间。故选C。 29. A [解析]根据"What are those in the next photo? They're a dog, a phone and a clock."可知,在第二张照片里,有一条狗、一个电话和一个钟表。故选A。 30. D [解析]根据"Here are two nice photos."并通读全文可知,本文主要是作者南希介绍了两张漂亮的照片;选项D"两张漂亮的照片"适合作为文章的标题。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看