第24页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
Ⅰ. 完形填空(共 10 小题;每小题 2 分,满分 20 分)
Hi, I'm a student in Beijing. I'm 1 here, so I don't have many friends now. Can you be my 2 ?
Now let me introduce myself. I'm Bella. I'm thirteen. I'm good at English, so I can 3 you with it.
My favourite colour is blue, so I have many blue things. Look! 4 bag is blue. My favourite day of the week is Friday, because we have a music class that day. I love music. I listen to music 5 school. I also like to write songs in my free time. My friend Lena thinks I'm a good writer.
My favourite sport is 6 . I can play it well. Do you like playing it, too? Tomorrow is 7 and I don't go to school. We can meet and play tennis. My number is 562-4736. You can call me. And I also like swimming on 8 days, because it can make me cool. Do you like going swimming with me in summer?
That's all about me. If you 9 to know more about me, you're welcome to call or write to me! Thank you for 10 me.
1. A. nice B. same C. new D. sorry
2. A. student B. teacher C. mother D. friend
3. A. draw B. help C. meet D. close
4. A. My B. Her C. His D. Your
5. A. after B. at C. of D. for
6. A. swimming B. basketball C. football D. tennis
7. A. Tuesday B. Wednesday C. Friday D. Saturday
8. A. hot B. cold C. cool D. warm
9. A. open B. want C. say D. thank
10. A. putting up B. looking for C. listening to D. playing with
Hi, I'm a student in Beijing. I'm 1 here, so I don't have many friends now. Can you be my 2 ?
Now let me introduce myself. I'm Bella. I'm thirteen. I'm good at English, so I can 3 you with it.
My favourite colour is blue, so I have many blue things. Look! 4 bag is blue. My favourite day of the week is Friday, because we have a music class that day. I love music. I listen to music 5 school. I also like to write songs in my free time. My friend Lena thinks I'm a good writer.
My favourite sport is 6 . I can play it well. Do you like playing it, too? Tomorrow is 7 and I don't go to school. We can meet and play tennis. My number is 562-4736. You can call me. And I also like swimming on 8 days, because it can make me cool. Do you like going swimming with me in summer?
That's all about me. If you 9 to know more about me, you're welcome to call or write to me! Thank you for 10 me.
1. A. nice B. same C. new D. sorry
2. A. student B. teacher C. mother D. friend
3. A. draw B. help C. meet D. close
4. A. My B. Her C. His D. Your
5. A. after B. at C. of D. for
6. A. swimming B. basketball C. football D. tennis
7. A. Tuesday B. Wednesday C. Friday D. Saturday
8. A. hot B. cold C. cool D. warm
9. A. open B. want C. say D. thank
10. A. putting up B. looking for C. listening to D. playing with
答案:
1. C [解析]根据"so I don't have many friends now"可知,没有很多朋友,可见是新来的。故选C。
2. D [解析]根据"so I don't have many friends now"可知,是想要交朋友。故选D。
3. B [解析]根据"I'm good at English"可知,擅长英语,所以可以提供帮助。故选B。
4. A [解析]根据"so I have many blue things. Look! ... bag is blue."可知,此处指"我"的包是蓝色的。故选A。
5. A [解析]根据"listen to music"可知,是放学后听音乐,after school"放学后"。故选A。
6. D [解析]根据"We can meet and play tennis."可知,是喜欢打网球。故选D。
7. D [解析]根据"I don't go to school"可知,周六不用上学。故选D。
8. A [解析]根据"I also like swimming on... days, because it can make me cool"可知,是喜欢在天气炎热的时候游泳。故选A。
9. B [解析]根据"to know more about me"可知,是想要了解更多的信息。故选B。
10. C [解析]put up张贴;look for寻找;listen to听;play with 和……玩。根据"Thank you for... me."可知,是听"我"介绍自己。故选C。
2. D [解析]根据"so I don't have many friends now"可知,是想要交朋友。故选D。
3. B [解析]根据"I'm good at English"可知,擅长英语,所以可以提供帮助。故选B。
4. A [解析]根据"so I have many blue things. Look! ... bag is blue."可知,此处指"我"的包是蓝色的。故选A。
5. A [解析]根据"listen to music"可知,是放学后听音乐,after school"放学后"。故选A。
6. D [解析]根据"We can meet and play tennis."可知,是喜欢打网球。故选D。
7. D [解析]根据"I don't go to school"可知,周六不用上学。故选D。
8. A [解析]根据"I also like swimming on... days, because it can make me cool"可知,是喜欢在天气炎热的时候游泳。故选A。
9. B [解析]根据"to know more about me"可知,是想要了解更多的信息。故选B。
10. C [解析]put up张贴;look for寻找;listen to听;play with 和……玩。根据"Thank you for... me."可知,是听"我"介绍自己。故选C。
Ⅱ. 短文填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分)
Dear Alan,
Thank you for your last email. I'm very happy here. Let me tell you some good news. This term, we have a new English teacher. 11. (
Mike
Dear Alan,
Thank you for your last email. I'm very happy here. Let me tell you some good news. This term, we have a new English teacher. 11. (
Her
) name is Jane. She is 12. (beautiful
). She is not tall 13. (or
) short. She 14. (has
) long brown hair and big eyes. She likes 15. (wearing/to wear
) a white dress and a pair of black shoes. She is good at teaching and her 16. (classes
) are very interesting. She is also 17. (friendly
) to us. So we all like listening 18. (to
) her. She likes different kinds of sports, such as volleyball, basketball and ping-pong, 19. (but
) her favourite sport is hiking. Oh, she has an eleven-year-old daughter, Helen. She can play 20. (the
) piano. And She even can speak Chinese 21. (well
). We really want to be her 22. (friends
). Next Friday is our English 23. (teacher's
) birthday. I would like 24. (to buy
) a gift for her. What 25. (is
) your English teacher like?Mike
答案:
11. Her 12. beautiful 13. or
14. has 15. wearing/ to wear
16. classes 17. friendly 18. to
19. but 20. the 21. well
22. friends 23. teacher's
24. to buy 25. is
14. has 15. wearing/ to wear
16. classes 17. friendly 18. to
19. but 20. the 21. well
22. friends 23. teacher's
24. to buy 25. is
查看更多完整答案,请扫码查看