第61页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 五 给下列句子选出合适的答语。
- (
A. He is better now.
(
B. No, he doesn't.
(
C. I lost my cap.
(
D. Yes, I am.
(
E. No, she's feeling happy.
- (
D
)1. Are you thirsty, Lily? A. He is better now.
(
B
)2. Does he feel angry? B. No, he doesn't.
(
E
)3. Is she feeling bored? C. I lost my cap.
(
C
)4. What's the matter? D. Yes, I am.
(
A
)5. How is your grandpa?E. No, she's feeling happy.
答案:
1. D 2. B 3. E 4. C 5. A
- 六 (新情境 一日情绪) 阅读短文,完成任务。
- Yesterday was Sarah's birthday. Her mum wanted to give a surprise to her. She went to the dessert shop (甜品店) to buy a cake. But the dessert shop was not open. She was sad. Then she went to the supermarket. She bought some food. When she went out of the supermarket, the bag was broken. All the things dropped on the ground. She was angry. Then she went to a book shop. She bought many storybooks there. She arrived home at eight o'clock. She was tired. But when she opened the door and took out the books, Sarah was very excited. At that time, she felt better. Then they had a birthday party for Sarah. Everyone was happy at last.
- 任务一:根据短文内容,感受一下 Sarah 妈妈的情绪变化吧!用 1—4 给下列图片排序。$ (




- (
- Yesterday was Sarah's birthday. Her mum wanted to give a surprise to her. She went to the dessert shop (甜品店) to buy a cake. But the dessert shop was not open. She was sad. Then she went to the supermarket. She bought some food. When she went out of the supermarket, the bag was broken. All the things dropped on the ground. She was angry. Then she went to a book shop. She bought many storybooks there. She arrived home at eight o'clock. She was tired. But when she opened the door and took out the books, Sarah was very excited. At that time, she felt better. Then they had a birthday party for Sarah. Everyone was happy at last.
- 任务一:根据短文内容,感受一下 Sarah 妈妈的情绪变化吧!用 1—4 给下列图片排序。$ (
4
) (3
) (2
) (1
)$任务二:根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。$(T
)1. It was Sarah's birthday yesterday.(F
)2. Sarah's mum was angry because the dessert shop wasn't open.$- (
F
)3. Sarah's mum arrived home at half past eight.
答案:
任务一:4 3 2 1 任务二:1. T 2. F 3. F
- 七 看图,补全对话。
- 1. —Does she feel happy?


-
- —How does she feel?
$-
- —No, he doesn't.
$- —
3. —Is she feeling happy?


-
- —What's the matter with her?
$-
- —No, he isn't.
$- —
- 1. —Does she feel happy?
-
No, she doesn't.
- —How does she feel?
$-
She feels tired.
2. —Does he feel
angry?$- —No, he doesn't.
$- —
How does he feel?
—He feels happy
.$3. —Is she feeling happy?
-
No, she isn't.
- —What's the matter with her?
$-
Her mother is ill.
4. —Is he feeling
hungry?$- —No, he isn't.
$- —
What's the matter with him?
—He is thirsty
.$
答案:
1. No, she doesn't. She feels tired. 2. Does he feel How does he feel? happy 3. No, she isn't. Her mother is ill. 4. Is he feeling What's the matter with him? is thirsty
查看更多完整答案,请扫码查看