第54页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
五 下面是 Lily 的日程表,根据表格内容完成句子。

1. At
2. Lily
3.
1. At
seven
o'clock
, Lily gets up every weekday. But she had
breakfast
at 7:00 yesterday.2. Lily
does
exercise
at nine o'clock every weekday. But she skipped
at 9:00 yesterday.3.
At half past five, Lily goes home every weekday. But she did homework at 5:30 yesterday.
答案:
1. seven o'clock; had breakfast 2. does exercise; skipped 3. At half past five, Lily goes home every weekday. But she did homework at 5:30 yesterday.(供参考)
六 新情境 活力周日 下面是对 Lucy 周日生活的介绍。阅读短文,完成任务。
It's Sunday today. Lucy is very busy. In the morning, she cleans the room. Then she does morning exercises in the park. After breakfast, she does her homework. In the afternoon, she goes shopping at the supermarket with her parents. They go to a bookshop, too. Lucy buys some storybooks. Because she likes reading stories. Then they visit Lucy's grandparents together. In the evening, Lucy watches TV for half an hour. She likes watching TV very much. Her favourite show is cartoons, because she thinks they are funny. Then she goes to bed at half past nine. She doesn't want to be late for school tomorrow. It's a busy day, but also a good day.
任务一:阅读短文,完成思维导图。(按时间顺序给出)


任务二:阅读短文,选择正确的答案。
(
A. Some storybooks.
B. Some English books.
C. Some maths books.
(
A. It's a busy day for Lucy.
B. Lucy's favourite TV show is cartoons.
C. Lucy has a drawing class in the afternoon.
It's Sunday today. Lucy is very busy. In the morning, she cleans the room. Then she does morning exercises in the park. After breakfast, she does her homework. In the afternoon, she goes shopping at the supermarket with her parents. They go to a bookshop, too. Lucy buys some storybooks. Because she likes reading stories. Then they visit Lucy's grandparents together. In the evening, Lucy watches TV for half an hour. She likes watching TV very much. Her favourite show is cartoons, because she thinks they are funny. Then she goes to bed at half past nine. She doesn't want to be late for school tomorrow. It's a busy day, but also a good day.
任务一:阅读短文,完成思维导图。(按时间顺序给出)
任务一:1. C F D 2. B 3. A E
任务二:阅读短文,选择正确的答案。
(
A
)1. What does Lucy buy in the bookshop?A. Some storybooks.
B. Some English books.
C. Some maths books.
(
C
)2. Which one is NOT true?A. It's a busy day for Lucy.
B. Lucy's favourite TV show is cartoons.
C. Lucy has a drawing class in the afternoon.
答案:
任务一:1. C F D 2. B 3. A E 任务二:1. A 2. C
查看更多完整答案,请扫码查看