第19页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
五 选择合适的选项补全对话。
A. How did you get there? B. What did you do there? C. Who did you go there with?
D. Did you take photos? E. Where did you go on holiday?
Kate: 1.
Kate: Really? 2.
Kate: 3.
Kate: 4.
Kate: 5.
Kate: Great! You had a good time!
A. How did you get there? B. What did you do there? C. Who did you go there with?
D. Did you take photos? E. Where did you go on holiday?
Kate: 1.
E
Amy: I went to Anhui.Kate: Really? 2.
C
Amy: I went there with my parents.Kate: 3.
A
Amy: We got there by train.Kate: 4.
B
Amy: We climbed Huangshan Mountain and ate delicious food.Kate: 5.
D
Amy: Of course. Look!Kate: Great! You had a good time!
答案:
1. E
2. C
3. A
4. B
5. D
2. C
3. A
4. B
5. D
六 阅读短文,完成任务。
The Great Wall is really an old, strong wall. People built it to keep the enemy out. It is very long. It winds (蜿蜒) its way from east to west. The Great Wall is wide enough at the top for five horses or ten men to walk side by side. It was very difficult to build such a wall in the ancient days. It is one of the wonders of the world.
Today the Great Wall has become a place of interest. A famous part of the Great Wall is Badaling in Beijing. Many photos of the Great Wall are taken there. Every year, lots of people go and visit it. Do you want to go and see the longest wall in the world?
任务一:阅读短文,判断正(T)误(F)。
(
(
(
(
任务二:阅读短文,写一写。
I think the Great Wall is
The Great Wall is really an old, strong wall. People built it to keep the enemy out. It is very long. It winds (蜿蜒) its way from east to west. The Great Wall is wide enough at the top for five horses or ten men to walk side by side. It was very difficult to build such a wall in the ancient days. It is one of the wonders of the world.
Today the Great Wall has become a place of interest. A famous part of the Great Wall is Badaling in Beijing. Many photos of the Great Wall are taken there. Every year, lots of people go and visit it. Do you want to go and see the longest wall in the world?
任务一:阅读短文,判断正(T)误(F)。
(
T
)1. The Great Wall is a long wall. (T
)2. The Great Wall is old and strong.(
F
)3. It was easy to build such a wall in the ancient days.(
F
)4. We can only see the Great Wall in Beijing.(
T
)5. Many people visit the Great Wall every year.任务二:阅读短文,写一写。
I think the Great Wall is
wonderful
. I hope I can visit it someday
.
答案:
任务一:
( T )1. The Great Wall is a long wall.
( T )2. The Great Wall is old and strong.
( F )3. It was easy to build such a wall in the ancient days.
( F )4. We can only see the Great Wall in Beijing.
( T )5. Many people visit the Great Wall every year.
任务二:
I think the Great Wall is wonderful. I hope I can visit it someday.
( T )1. The Great Wall is a long wall.
( T )2. The Great Wall is old and strong.
( F )3. It was easy to build such a wall in the ancient days.
( F )4. We can only see the Great Wall in Beijing.
( T )5. Many people visit the Great Wall every year.
任务二:
I think the Great Wall is wonderful. I hope I can visit it someday.
七 看图,仿照示例,完成句子。
示例图 第1题图 第2题图 第3题图




示例:I went to Shaanxi by train. I climbed Mount Hua there.
1. I went to Sanya ____. I went swimming ____.
2. I ____. I visited ____.
3.
示例图 第1题图 第2题图 第3题图
示例:I went to Shaanxi by train. I climbed Mount Hua there.
1. I went to Sanya ____. I went swimming ____.
2. I ____. I visited ____.
3.
I went to Yantai by ship. I rowed a boat there
.
答案:
3. I went to Yantai by ship. I rowed a boat there
查看更多完整答案,请扫码查看