2025年全品学练考五年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全品学练考五年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全品学练考五年级英语上册外研版》

(
B
)4.—Can Tom ____ pictures well? —No, he ____.
A. draws; can't
B. draw; can't
C. draw; doesn't
答案: B
(
A
)5.—You can play football very well. —____
A. Thank you.
B. Not at all.
C. You're welcome.
答案: A

新考向 课间休息时间到了,同学们正在操场上做运动。看图,给人物匹配对应的句子。
A. I like running. I can run fast.

B. I like playing football. I can play football well.
C. I'm good at jumping. I can jump high. I want to be a high jumper.
D. I can pass and catch the ball well. I want to join our school basketball team.
E. I like playing table tennis. I want to be a table tennis player.
1.
C
2.
A
3.
E
4.
B
5.
D
答案: 1. C 2. A 3. E 4. B 5. D

情境 运动健将
阅读短文,完成任务。
Lily is an eleven - year - old girl. She is from the UK. She likes sports very much. She can do many kinds of sports well, such as football, basketball and swimming.
Today is our school's sports day. It is so exciting! There are many students taking part in different matches. Lily is in the football match. She runs fast, passes the ball well, and gets two scores (分数). Her team wins the football match. Then, it is the 100 - metre race. Lily is the first one to finish the race. She wins again! I'm proud of her. I am her first fan. I hope I can be as good at sports as her one day.
任务一
根据短文内容,圈出 Lily 会的运动。

任务二
根据短文内容,选择正确的答案。
(
C
)1. Where is Lily from?
A. She's from Australia.
B. She's from the US.
C. She's from the UK.
(
A
)2. Is Lily good at passing the ball?
A. Yes, she is.
B. No, she isn't.
C. We don't know.
(
B
)3. Can Lily jump high?
A. Yes, she can.
B. No, she can't.
C. Yes, she does.
任务三
根据实际情况回答问题。
What can you do? Which team do you want to be in?
I can swim fast. I want to be in the swimming team.
答案: 任务一:A B D 任务二:1. C 2. A 3. B 任务三:例:I can swim fast. I want to be in the swimming team.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭