第5页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
六
西湖逸趣 西湖,湖水澄澈,风光旖旎,是杭州一颗散发着迷人魅力的璀璨明珠。阅读短文,完成任务。
Last Saturday, I went to the West Lake with my parents. We went there by bus. The sky there was clear and blue. The lake was beautiful. There were many boats on the lake. We took a boat ride and enjoyed the cool wind. We walked around the lake and saw lots of pretty flowers and tall trees. Many people took photos here. We ate the special food—West Lake Fish in Vinegar Gravy (西湖醋鱼) and Dongpo Pork (东坡肉). We had a good day.

任务一:根据短文内容,完成思维导图。
1.
2.
3.
4.
任务二:根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。
(

西湖逸趣 西湖,湖水澄澈,风光旖旎,是杭州一颗散发着迷人魅力的璀璨明珠。阅读短文,完成任务。
Last Saturday, I went to the West Lake with my parents. We went there by bus. The sky there was clear and blue. The lake was beautiful. There were many boats on the lake. We took a boat ride and enjoyed the cool wind. We walked around the lake and saw lots of pretty flowers and tall trees. Many people took photos here. We ate the special food—West Lake Fish in Vinegar Gravy (西湖醋鱼) and Dongpo Pork (东坡肉). We had a good day.
任务一:根据短文内容,完成思维导图。
1.
last Saturday
When2.
the West Lake
$ Where My trip What \begin{tabular}{l}5. $took a boat ride
and enjoyed the cool wind \\ walked around the lake and 6. saw lots of pretty flowers and tall trees
\\ 7.ate the special food
$ \end{tabular}$3.
my parents and I
Who4.
by bus
How任务二:根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。
(
T
)1. There were many people at the West Lake. (F
)2. I didn't have a good time.
答案:
任务一:1. last Saturday 2. the West Lake 3. my parents and I 4. by bus 5. took a boat ride 6. saw lots of pretty flowers and tall trees 7. ate the special food 任务二:1. T 2. F
七
春节期间,各地举办了丰富多彩的非遗文化活动。根据图片提示,回答问题。
1. Did people see the lion dance?
2. Did the old man do the paper - cutting?
3. Did the girl buy the sugar - figurine (糖人)?
4. Did people wait for the firework show (烟花表演)?




春节期间,各地举办了丰富多彩的非遗文化活动。根据图片提示,回答问题。
1. Did people see the lion dance?
Yes, they did.
2. Did the old man do the paper - cutting?
No, he didn't.
3. Did the girl buy the sugar - figurine (糖人)?
No, she didn't.
4. Did people wait for the firework show (烟花表演)?
Yes, they did.
答案:
1. Yes, they did. 2. No, he didn't. 3. No, she didn't. 4. Yes, they did.
查看更多完整答案,请扫码查看