第45页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
(
A.with
B.to
C.about
C
)4.There is a TV show ______ sports.A.with
B.to
C.about
答案:
C
(
A.Yes, we can.
B.No, we can't.
C.Yes, we do.
B
)5.—Can we have a rabbit? —______ I'm sorry.A.Yes, we can.
B.No, we can't.
C.Yes, we do.
答案:
B
五、Lily发现奶奶正在观看一个与狗有关的节目。读一读,选择合适的选项补全对话。
A. I am watching a TV show.
B. This man is blind.
C. Dogs can help firefighters, too.
D. It is about dogs.
E. Dogs are clever.
Lily: What are you doing, Grandma?
Grandma: 1.
Lily: What is the show about?
Grandma: 2.
Lily: Look. They can do maths.
Grandma: Yes. 3.
Lily: Dogs are useful. Look! 4.
Grandma: 5.
Lily: Yes. I love dogs!
A. I am watching a TV show.
B. This man is blind.
C. Dogs can help firefighters, too.
D. It is about dogs.
E. Dogs are clever.
Lily: What are you doing, Grandma?
Grandma: 1.
A
Lily: What is the show about?
Grandma: 2.
D
Lily: Look. They can do maths.
Grandma: Yes. 3.
E
Lily: Dogs are useful. Look! 4.
B
He can't see. The dog can help him.Grandma: 5.
C
Lily: Yes. I love dogs!
答案:
1.A 2.D 3.E 4.B 5.C
六、情境灵犬助益狗是人类的好朋友,它们能帮助我们做很多事情。阅读短文,完成任务。
Most dogs are pets. But some dogs help people.
In the cold north (北部), dogs pull sleds. Dogs can help us in other ways. Policemen use dogs to look for the missing people. On the farms, dogs take care of sheep and keep them in the fields. At night, they take the sheep home. Dogs also help the blind people. We call them guide dogs. To be a guide dog, a puppy must be bright. The puppy needs to learn many skills (技能). They are trained on how to go across the street.
Dogs are useful.
任务一:根据短文内容,了解狗能为我们做什么,将图片与对应的句子相匹配。
1.
(
2.
(
3.
(
4.
(
A. The dogs can pull sleds.
B. The dog can look for the missing people.
C. The dog can take care of sheep.
D. The dog can help the blind people.
任务二:根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。
(
(
Most dogs are pets. But some dogs help people.
In the cold north (北部), dogs pull sleds. Dogs can help us in other ways. Policemen use dogs to look for the missing people. On the farms, dogs take care of sheep and keep them in the fields. At night, they take the sheep home. Dogs also help the blind people. We call them guide dogs. To be a guide dog, a puppy must be bright. The puppy needs to learn many skills (技能). They are trained on how to go across the street.
Dogs are useful.
任务一:根据短文内容,了解狗能为我们做什么,将图片与对应的句子相匹配。
1.
C
)2.
A
)3.
D
)4.
B
)A. The dogs can pull sleds.
B. The dog can look for the missing people.
C. The dog can take care of sheep.
D. The dog can help the blind people.
任务二:根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。
(
F
)1. All the dogs are pets.(
F
)2. A puppy doesn't need to learn any skills to be a guide dog.
答案:
任务一:1.C 2.A 3.D 4.B 任务二:1.F 2.F
查看更多完整答案,请扫码查看