2025年全品学练考五年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全品学练考五年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全品学练考五年级英语上册外研版》

五 选择合适的选项补全对话。
A. That's a good idea.
B. I don't know.
C. Thank you, Mum! Goodbye!
D. Are you playing hide-and-seek with Fred?
E. I'm hiding.
A: Where is Fred, Ann?
B: 1.
B

A: What are you doing behind the sofa?
B: 2.
E

A: 3.
D

B: Yes, I am.
A: I think you can hide behind the door.
B: 4.
A

A: I'm going to the supermarket. Enjoy your game.
B: 5.
C
答案: 1.B 2.E 3.D 4.A 5.C
六 情境 旧物忆趣 Anne 上周末帮助妈妈进行了大扫除,她发现了什么呢?阅读短文,完成任务。
Last weekend, I helped Mum clean our house. I found lots of interesting things. First, I found my favourite toy car under my bed in the bedroom. It was a gift from my dad on my birthday. I was so happy to see it again. Next, I found an old book in the corner of the toilet. It was about animals. I read it many times. Then, I found a box of crayons behind the sofa in the living room. Some of the crayons were broken, but I still liked them. At last, I found an old skipping rope behind the door in the kitchen. I used it for exercise before. Finding these things made me remember the fun time. I will keep them and take good care of them.
任务一:根据短文内容,找到这些物品的所在地,并连线。
1.
2.
3.
4.
A.
B.
C.
D.

任务二:根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。
( )1. Anne did some shopping for her mum last weekend.
( )2. Anne was sad when she found these things.
( )3. Anne should put her things in order.
答案:
任务一:      任务二:1. F 2. F 3. T

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭