第17页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
五 看图,根据上下文填空。
Lily: Hi, Meimei. 1.
Meimei: We visited London.
Lily: Where did you go?
Meimei: 2.
Lily: 3.
Meimei: We 4.
Lily: 6.
Meimei: Yes, we did.

Lily: Hi, Meimei. 1.
What
did you do at the weekend?Meimei: We visited London.
Lily: Where did you go?
Meimei: 2.
We went to the British Museum.
Lily: 3.
How
did you go there?Meimei: We 4.
took
a 5. bus
.Lily: 6.
Did
you have a good trip?Meimei: Yes, we did.
答案:
1. What
2. We went to the British Museum.
3. How
4. took
5. bus
6. Did
2. We went to the British Museum.
3. How
4. took
5. bus
6. Did
六 新情境 周末游记 上周末明明和父母去济南游玩了,他们去逛了哪些景点,吃了哪些美食呢?阅读短文,完成任务。
I'm Mingming. I live in Shanghai. I had a good time last weekend. I went to Jinan with my parents. Jinan is a beautiful city in Shandong. We went there by train. First, we visited Daming Lake. The water was clean and there were many boats on it. We took a boat trip and saw lots of pretty flowers and green trees around the lake. Then, we went to Spouting Spring (趵突泉). It's famous. We took some photos of the spring water. It was really cool. We also ate lots of special food in Jinan, like pancakes (煎饼) and Bazirou pork (把子肉). They were so yummy. It was a great trip. I hope I can visit Jinan again someday.

任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
(
A. Yes, he did.
B. No, he didn't.
C. Yes, he does.
(
A. took photos
B. drank the spring water
C. rowed a boat
(
A. He was sad.
B. He was happy.
C. He was bored.
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. How did Mingming go to Jinan?
2. Did Mingming eat pancakes in Jinan?
I'm Mingming. I live in Shanghai. I had a good time last weekend. I went to Jinan with my parents. Jinan is a beautiful city in Shandong. We went there by train. First, we visited Daming Lake. The water was clean and there were many boats on it. We took a boat trip and saw lots of pretty flowers and green trees around the lake. Then, we went to Spouting Spring (趵突泉). It's famous. We took some photos of the spring water. It was really cool. We also ate lots of special food in Jinan, like pancakes (煎饼) and Bazirou pork (把子肉). They were so yummy. It was a great trip. I hope I can visit Jinan again someday.
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
(
A
)1. Did Mingming see flowers and trees around Daming Lake?A. Yes, he did.
B. No, he didn't.
C. Yes, he does.
(
A
)2. Mingming ______ at Spouting Spring.A. took photos
B. drank the spring water
C. rowed a boat
(
B
)3. How did Mingming feel last weekend?A. He was sad.
B. He was happy.
C. He was bored.
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. How did Mingming go to Jinan?
He went there by train.
2. Did Mingming eat pancakes in Jinan?
Yes, he did.
答案:
任务一:1. A 2. A 3. B
任务二:1. He went there by train.
2. Yes, he did.
任务二:1. He went there by train.
2. Yes, he did.
查看更多完整答案,请扫码查看