第59页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
(
A.in
B.on
C.of
A
)2.My grandpa is ill ______ hospital.A.in
B.on
C.of
答案:
A
(
A.bored
B.happy
C.hungry
A
)3.I can’t go out to play, so I feel ______.A.bored
B.happy
C.hungry
答案:
A
(
A.Thank you.
B.I’m so sorry.
C.Of course not.
C
)4.—Are you feeling angry? —Oh no! ______A.Thank you.
B.I’m so sorry.
C.Of course not.
答案:
C
( )5.—What’s the matter? —
A.I lost my bag.
B.Yes, I am.
C.I go to school on foot.
A
A.I lost my bag.
B.Yes, I am.
C.I go to school on foot.
答案:
A
五 选择合适的选项补全对话。
Amy: 1.
Mike: No, I am feeling sad.
Amy: 2.
Mike: 3.
Amy: Oh, I think you should look for it at school.
Mike: But today is Saturday. I don’t go to school.
Amy: Don’t worry. 4.
Mike: Good idea. 5.
A. What’s the matter?
B. You can call our teachers.
C. Our teachers can help me.
D. I lost my new watch.
E. Are you feeling bored, Mike?
Amy: 1.
E
Mike: No, I am feeling sad.
Amy: 2.
A
Mike: 3.
D
My mum bought it for me yesterday. Amy: Oh, I think you should look for it at school.
Mike: But today is Saturday. I don’t go to school.
Amy: Don’t worry. 4.
B
Mike: Good idea. 5.
C
Thank you very much. A. What’s the matter?
B. You can call our teachers.
C. Our teachers can help me.
D. I lost my new watch.
E. Are you feeling bored, Mike?
答案:
1. E 2. A 3. D 4. B 5. C
六 情境应对情绪 我们在不同的时间有不同的情绪,我们应该如何处理自己的情绪呢?阅读短文,完成任务。
We have different feelings at different time. Sometimes we feel happy. Sometimes we feel sad. Sometimes we feel angry and sometimes we feel bored. When we feel sad, we can think about the happy time. When we feel angry, we can listen to music or do some sports. When we feel bored, we can play with our friends or read books. We have different feelings and that is how life is. We can do different things to share and face (面对) the feelings.
任务一:根据短文内容,完成表格。


任务二:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
(
(
We have different feelings at different time. Sometimes we feel happy. Sometimes we feel sad. Sometimes we feel angry and sometimes we feel bored. When we feel sad, we can think about the happy time. When we feel angry, we can listen to music or do some sports. When we feel bored, we can play with our friends or read books. We have different feelings and that is how life is. We can do different things to share and face (面对) the feelings.
任务一:根据短文内容,完成表格。
任务二:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
F
)1. We only have happy and sad feelings. (
F
)2. We don’t need to share our feelings. (
F
)3. The best title (标题) for the passage is Let’s Enjoy Feelings.
答案:
任务一:1. C 2. A D 3. B E 任务二:1. F 2. F 3. F
查看更多完整答案,请扫码查看