第6页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一 新情境 伦敦迷途
阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
Yesterday Kitty went to London. It was her first time to come to London. She lost her way. Suddenly (突然), she saw a woman near a bus stop. "I can ask her for directions," she said to herself. "Excuse me," she said, "can you tell me the way to the London Eye, please?" The woman smiled. She couldn't understand (懂) English. She was a tourist (游客). Then she put her hand into her bag and took out a notebook (笔记本). She opened the notebook and found a sentence (句子). She said the sentence slowly. "I am sorry," she said. "I do not speak English."
(
(
(
(
(
阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
Yesterday Kitty went to London. It was her first time to come to London. She lost her way. Suddenly (突然), she saw a woman near a bus stop. "I can ask her for directions," she said to herself. "Excuse me," she said, "can you tell me the way to the London Eye, please?" The woman smiled. She couldn't understand (懂) English. She was a tourist (游客). Then she put her hand into her bag and took out a notebook (笔记本). She opened the notebook and found a sentence (句子). She said the sentence slowly. "I am sorry," she said. "I do not speak English."
(
T
)1. It was the first time for Kitty to visit London.(
T
)2. Kitty met a woman near the bus stop.(
F
)3. The woman didn't know the way to the London Eye.(
F
)4. The woman dropped her notebook when she took it out.(
F
)5. The woman could speak English well.
答案:
1. T 2. T 3. F 4. F 5. F
二 新情境 成都印象
去年寒假 Sam 一家去了成都旅行,他们都去了哪些著名的景点,探索了哪些有趣的文化呢?阅读短文,完成任务。
I'm Sam. Last winter holiday, my family went on a trip to Chengdu. We went there by plane. We left Beijing on Friday morning and got there in the afternoon. I couldn't wait to start exploring (探索) the city. We visited Chenghua Park and had the local food—hot pot for dinner.
The next day, we went to Wuhou Shrine (武侯祠). We saw many old buildings and learned about the history there. It was really interesting. At noon, we were a little tired and hungry, so we ate Dandan noodles and drank milk tea. In the afternoon, we visited Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding (成都大熊猫繁育研究基地). We saw lovely pandas eating bamboo. Before leaving Chengdu on Saturday, we bought some panda-shaped cookies in a store. What a great trip! I want to visit Chengdu again.

任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
(
A. By train.
B. By ship.
C. By plane.
(
A. They visited Chenghua Park.
B. They saw lovely pandas.
C. They ate hot pot.
(
A. It was sad.
B. It was great.
C. It was boring.
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. Did they come back on Saturday?
2. Did they buy panda-shaped ice creams in a store?
去年寒假 Sam 一家去了成都旅行,他们都去了哪些著名的景点,探索了哪些有趣的文化呢?阅读短文,完成任务。
I'm Sam. Last winter holiday, my family went on a trip to Chengdu. We went there by plane. We left Beijing on Friday morning and got there in the afternoon. I couldn't wait to start exploring (探索) the city. We visited Chenghua Park and had the local food—hot pot for dinner.
The next day, we went to Wuhou Shrine (武侯祠). We saw many old buildings and learned about the history there. It was really interesting. At noon, we were a little tired and hungry, so we ate Dandan noodles and drank milk tea. In the afternoon, we visited Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding (成都大熊猫繁育研究基地). We saw lovely pandas eating bamboo. Before leaving Chengdu on Saturday, we bought some panda-shaped cookies in a store. What a great trip! I want to visit Chengdu again.
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
(
C
)1. How did they go to Chengdu?A. By train.
B. By ship.
C. By plane.
(
B
)2. What did they do on Saturday afternoon?A. They visited Chenghua Park.
B. They saw lovely pandas.
C. They ate hot pot.
(
B
)3. How did they feel about the trip?A. It was sad.
B. It was great.
C. It was boring.
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. Did they come back on Saturday?
Yes, they did.
2. Did they buy panda-shaped ice creams in a store?
No, they didn't.
答案:
任务一:1. C 2. B 3. B 任务二:1. Yes, they did. 2. No, they didn't.
查看更多完整答案,请扫码查看