第40页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
五 给下列句子选择相应的答语。
(
(
(
(
(
A. Yes, I can.
B. Thank you.
C. Yes, I do.
D. I can run fast.
E. I speak it very well.
(
E
)1. How well do you speak English?(
D
)2. What can you do?(
A
)3. Can you jump far?(
B
)4. You can catch the ball very well.(
C
)5. Do you want to be in the basketball team?A. Yes, I can.
B. Thank you.
C. Yes, I do.
D. I can run fast.
E. I speak it very well.
答案:
1.E 2.D 3.A 4.B 5.C
六 新题型 读一读,了解蝴蝶的过去和现在。根据所给内容,填写单词,补全短文。

Hi, I'm Butterfly. In the past, I 1.
Hi, I'm Butterfly. In the past, I 1.
had
no arms. I 2. lived
on leaves. I 3. climbed
fast. But now, I 4. have
beautiful wings. I 5. live
in the forest. I can 6. fly
from flower to flower.
答案:
1. had 2. lived 3. climbed 4. have 5. live 6. fly
七 新情境 祖辈风华 Amy 正在向同学们介绍自己的祖父母。阅读短文,完成任务。
Hello, everyone. I'm Amy. Look at the photos. They are my grandparents. They were young. My grandpa was a football player. He could play football very well. He could also run fast. My grandma was a worker. She liked swimming very much. She went swimming on weekends.
But now, they are very old. They don't go to work. My grandpa likes playing table tennis. He can catch the ball well. My grandma likes the square dancing (广场舞). She dances in the park every day. And they both like taking a walk around the park. They are very healthy.
任务一:根据短文内容,完成思维导图。

任务二:根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。
(
(
(
Hello, everyone. I'm Amy. Look at the photos. They are my grandparents. They were young. My grandpa was a football player. He could play football very well. He could also run fast. My grandma was a worker. She liked swimming very much. She went swimming on weekends.
But now, they are very old. They don't go to work. My grandpa likes playing table tennis. He can catch the ball well. My grandma likes the square dancing (广场舞). She dances in the park every day. And they both like taking a walk around the park. They are very healthy.
任务一:根据短文内容,完成思维导图。
任务二:根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。
(
F
)1. Amy's grandpa was good at playing basketball.(
F
)2. Amy's grandma dances in the square every day.(
T
)3. Amy's grandparents like walking around the park.
答案:
任务一:1. young 2. ran 3. healthy 4. dance 任务二:1. F 2. F 3. T
查看更多完整答案,请扫码查看