第27页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一、情境 寻熊之旅
Leo 把他最喜欢的泰迪熊弄丢了。阅读短文,回答问题。
I'm Leo. Last weekend, I went on a trip with my parents. We stayed in a nice hotel. But after we left, I couldn't find my teddy bear. It is brown with a bow (蝴蝶结) around its neck. We drove back to the hotel quickly. I ran to the reception (接待处) and told the lady there, "I lost my teddy bear here." She smiled and said she would help. First, we looked in our hotel room. I checked under the bed and in the closet, but it wasn't there. Then, we asked the cleaning lady. She looked in her cleaning cart, but it wasn't there. Finally, we went to the hotel's lost and found. And guess what! My teddy bear was there! I was so happy to see it again. I gave it a big hug.
1. What was the matter with Leo?
2. What colour is the teddy bear?
3. When did Leo lose the teddy bear?
4. Where did Leo find the teddy bear?
5. Did Leo feel happy at last?
Leo 把他最喜欢的泰迪熊弄丢了。阅读短文,回答问题。
I'm Leo. Last weekend, I went on a trip with my parents. We stayed in a nice hotel. But after we left, I couldn't find my teddy bear. It is brown with a bow (蝴蝶结) around its neck. We drove back to the hotel quickly. I ran to the reception (接待处) and told the lady there, "I lost my teddy bear here." She smiled and said she would help. First, we looked in our hotel room. I checked under the bed and in the closet, but it wasn't there. Then, we asked the cleaning lady. She looked in her cleaning cart, but it wasn't there. Finally, we went to the hotel's lost and found. And guess what! My teddy bear was there! I was so happy to see it again. I gave it a big hug.
1. What was the matter with Leo?
He lost his teddy bear.
2. What colour is the teddy bear?
It is brown.
3. When did Leo lose the teddy bear?
Last weekend.
4. Where did Leo find the teddy bear?
At the hotel's lost and found.
5. Did Leo feel happy at last?
Yes, he did.
答案:
1. He lost his teddy bear.
2. It is brown.
3. Last weekend.
4. At the hotel's lost and found.
5. Yes, he did.
2. It is brown.
3. Last weekend.
4. At the hotel's lost and found.
5. Yes, he did.
二、情境 诚实是金
阅读短文,完成任务。
One day, a man went to the forest to chop wood (砍柴). When he was cutting a tree by a river, his axe dropped into the river. He was very sad. Suddenly an old fairy (神仙) came. The fairy asked him, "What's the matter?" "I lost my axe." The fairy wanted to help him. First, he took out a gold axe from the river and asked, "Is this your axe?" "No, it isn't." Then the fairy took out a silver (银) axe. The woodman said, "It isn't my axe." At last, the fairy took out an iron axe. The woodman was very glad and said, "Yes, it's my axe. Thank you very much!" The fairy was very happy with the woodman's honesty (诚实). He gave him all the axes. The woodman became rich and lived a happy life. From then on, people know that being honest is very important.
任务一:根据短文内容,用 1—5 给下列图片排序。

任务二:阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
(
(
阅读短文,完成任务。
One day, a man went to the forest to chop wood (砍柴). When he was cutting a tree by a river, his axe dropped into the river. He was very sad. Suddenly an old fairy (神仙) came. The fairy asked him, "What's the matter?" "I lost my axe." The fairy wanted to help him. First, he took out a gold axe from the river and asked, "Is this your axe?" "No, it isn't." Then the fairy took out a silver (银) axe. The woodman said, "It isn't my axe." At last, the fairy took out an iron axe. The woodman was very glad and said, "Yes, it's my axe. Thank you very much!" The fairy was very happy with the woodman's honesty (诚实). He gave him all the axes. The woodman became rich and lived a happy life. From then on, people know that being honest is very important.
任务一:根据短文内容,用 1—5 给下列图片排序。
2 4 1 5 3
任务二:阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
(
T
)1. The underlined word (画线单词) "axe" means "斧子" in Chinese.(
F
)2. From the story, we know that we won't be honest in our life.
答案:
任务一:2 4 1 5 3
任务二:1. T 2. F
任务二:1. T 2. F
查看更多完整答案,请扫码查看