第31页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
五 判断下列对话与图片内容是(T)否(F)相符。
(
(
(
(

(
F
)1. —How many fish can you see? —I can see fourteen. (
F
)2. —How many children can you see? —I can see eleven. (
F
)3. —How many birds are there in the tree? —There are seventeen. (
F
)4. —Did you see a cat? —Yes, I did. It's under the tree.
答案:
1. F 2. F 3. F 4. F
六 周末同学们要去秋游,下图是 Amy 和同学们喜欢吃的食物的统计图。看图,填写正确的单词,完成短文。

Look at the chart. In our class, 1.
Look at the chart. In our class, 1.
sixteen
pupils like ice creams. 2. Eighteen
pupils love cheese. As for fruit, 3. thirteen
pupils enjoy it. 4. Twenty
pupils think vegetables are great. And 5. eleven
pupils like fast food. They often eat sandwiches.
答案:
1. sixteen 2. Eighteen 3. thirteen 4. Twenty 5. eleven
七 阅读短文,完成任务。
The PE class begins. The students are excited and line up in the gym. How many students are there in the gym? Let's count. There are fourteen girls and seventeen boys. They will play with balls. How many balls are there? Look! There are thirteen balls on the floor. The students should share the balls. They pick up the balls, and the gym is full of laughter. It is a fun PE class!
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
(
A. B. C.

(
A. 30. B. 31. C. 32.
任务二:根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。
(
(
(
The PE class begins. The students are excited and line up in the gym. How many students are there in the gym? Let's count. There are fourteen girls and seventeen boys. They will play with balls. How many balls are there? Look! There are thirteen balls on the floor. The students should share the balls. They pick up the balls, and the gym is full of laughter. It is a fun PE class!
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
(
B
)1. Where are the students now? A. B. C.
(
B
)2. How many students are there in the class? A. 30. B. 31. C. 32.
任务二:根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。
(
F
)1. All the students in the class are boys. (
F
)2. There are enough (足够的) balls for each student to play. (
T
)3. The students are happy in PE class.
答案:
任务一:1. B 2. B 任务二:1. F 2. F 3. T
查看更多完整答案,请扫码查看