2025年天星教育28天预习新高一英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年天星教育28天预习新高一英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第77页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
A
(2023·新课标Ⅰ卷)On Oct. 11, hundreds of runners competed in a cross-country race in Minnesota. Melanie Bailey should have 41(finished) the course earlier than she did. Her 42(delay) came because she was carrying a 43(competitor) across the finish line.
As reported by a local newspaper, Bailey was more than two-thirds of the way through her 44 when a runner in front of her began crying in pain...
44. A. race
B. school
C. town
D. training
(2023·新课标Ⅰ卷)On Oct. 11, hundreds of runners competed in a cross-country race in Minnesota. Melanie Bailey should have 41(finished) the course earlier than she did. Her 42(delay) came because she was carrying a 43(competitor) across the finish line.
As reported by a local newspaper, Bailey was more than two-thirds of the way through her 44 when a runner in front of her began crying in pain...
44. A. race
B. school
C. town
D. training
答案:
A
44. A。结合上文提到的"a cross-country race"和本空前的"Bailey was more than two-thirds of the way"可知,本题选 race。本题是借助"原词复现"现象来解的。
44. A。结合上文提到的"a cross-country race"和本空前的"Bailey was more than two-thirds of the way"可知,本题选 race。本题是借助"原词复现"现象来解的。
B
(2023·全国甲卷)... But when we looked at the tomatoes, we were 46(worried) because they were so misshapen: not at all like the nice, round, 47(shiny) things you get in a supermarket...
What we discovered is that it's 51(unwise) to judge what you eat only by its 52(appearance). Those tomatoes had a 53 that reminded me of the ones my uncle used to grow when I was a child. Nowadays supermarket tomatoes 54 perfect but taste of water...
53. A. size
B. shape
C. color
D. taste
54. A. smell
B. look
C. become
D. work
(2023·全国甲卷)... But when we looked at the tomatoes, we were 46(worried) because they were so misshapen: not at all like the nice, round, 47(shiny) things you get in a supermarket...
What we discovered is that it's 51(unwise) to judge what you eat only by its 52(appearance). Those tomatoes had a 53 that reminded me of the ones my uncle used to grow when I was a child. Nowadays supermarket tomatoes 54 perfect but taste of water...
53. A. size
B. shape
C. color
D. taste
54. A. smell
B. look
C. become
D. work
答案:
53. D。由上文中的关键词"looked at""misshapen"及下文中的"taste"可知,此处谈论的是西红柿的外观和味道。结合第 51 空所在句及下文中的"but taste of water"可知本题选 D 项。此处属于原词复现。
54. B。由上文中提到的"not at all like the nice, round, 47(shiny) things you get in a supermarket"可知,此句描述的是超市里西红柿的样子,故本空选 look。从意义与逻辑上来说,nice、round、shiny 都是看起来(look)西红柿所呈现的样子。
54. B。由上文中提到的"not at all like the nice, round, 47(shiny) things you get in a supermarket"可知,此句描述的是超市里西红柿的样子,故本空选 look。从意义与逻辑上来说,nice、round、shiny 都是看起来(look)西红柿所呈现的样子。
查看更多完整答案,请扫码查看