2025年天星教育28天预习新高一英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年天星教育28天预习新高一英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年天星教育28天预习新高一英语》

Overtourism Is For Real: How Can You Help?
Travel shows us the world, opens our minds, makes us better people, and helps develop local economies, but the rapid growth of travel has led to overtourism in certain destinations. 1 (So, should we stop traveling?) Certainly not. The loss of what travel offers would be unacceptable in today's world. Here are some tips on making wise decisions to minimize (使减少到最低限度) pressure on the places we visit and improve our experience.
[反义]maximize vt. 使增加到最大限度
- Choose carefully. Overvisited destinations are that way for a reason: they're special. With so many online posts featuring the same places, it's easy to feel like you're missing out. Go somewhere only when the view, culture or food deeply draws you. 2 (Travel for you and no one else. )
- Get creative. The best way to deal with pressure on over-touristed destinations is to go somewhere else. Though overtourism is described as a problem affecting the whole world, it's actually concentrated to a small number of extremely popular spots. That means you have tons of less-visited choices to choose from. 3 (You can still find relatively undiscovered places. ) Why not check out a popular destination's lesser-known sights?
- 4 Minimize influence and maximize experience by avoiding important holidays or rush hour. You'll compete with fewer tourists, save money, experience a different side of a popular place, and improve the economy when tourism is traditionally slower.
Visiting a place that others call home is a privilege (荣幸). Do your part to protect what makes a destination special in the first place. 5 (Consider giving back to the communities you're visiting. ) You may be amazed how much closer you'll feel to the people there.
A.Visit during the off-season.
B.So, should we stop traveling?
C.Travel for you and no one else.
D.Can overtourism be avoided then?
E.You'll find yourself almost alone, or close to it.
F.You can still find relatively undiscovered places.
G. Consider giving back to the communities you're visiting.

答案: 答案 4. A 根据本文段落结构和特点可知,空处为段落主题句。结合空后的"avoiding important holidays or rush hour"可知,旅游时要注意避开高峰期。A 项"淡季的时候旅游"能够概括本段大意。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭