2025年天星教育28天预习新高一英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年天星教育28天预习新高一英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年天星教育28天预习新高一英语》

阅读理解
(2025·山东济宁期中)In high schools, there are lots of clubs and fun things to do. Joining them helps you make friends with people who like the same things as you. It's a good way to find your place in the school and meet others who share your hobbies and dreams.
Young Authors
It is a place where students with a common interest in English language and writing can come together to share their experiences, ideas and knowledge. Through regular meetings, workshops and events(活动), members can improve their English writing skills, increase their vocabulary, and gain confidence in expressing themselves in English.
Find Beauty
It is perfect for anyone who loves taking pictures and wants to learn more about it. You can talk with friends about cool ways to take great shots and look at famous photos together. Maybe you'll even get to use a darkroom to develop your own photos. Plus, you can organize photo competitions of different themes(主题) and share your work with the club.
Cinema Journey
It is for movie fans and future filmmakers. You can watch amazing movies and make your own films with friends. It's a chance to learn about directing and maybe even show your creations at film festivals or local events. It's fun and a great way to explore the world of cinema.
Art of Sound
It is a cool place for music lovers. You can listen to new tunes(曲子), learn how music is made, and even write your own songs. It's a fun way to get into the arts and explore the world of music, which is like a language everyone can enjoy. Join and let your musical side shine!
1. What is the main purpose of joining Find Beauty?
A. To become a photographer.
B. To learn more about photography.
C. To develop the latest skills in taking pictures.
D. To talk with friends about school competitions.
2. Which club is helpful to students who like writing songs?
A. Young Authors.
B. Find Beauty.
C. Cinema Journey.
D. Art of Sound.
3. Where is the text most probably taken from?
A. A book review.
B. A local newspaper.
C. A high school activity guide.
D. An art magazine.
答案: 1. B 细节理解题。根据题干中的关键词"main purpose of joining Find Beauty"锁定 Find Beauty 部分中的"It is perfect for anyone who loves taking pictures and wants to learn more about it",由此可知,加入 Find Beauty 社团的主要目的是学习更多关于摄影的知识。2. D 细节理解题。根据 Art of Sound 部分中的"write your own songs"可知,Art of Sound 社团对喜欢写歌的学生有帮助。3. C 推理判断题。根据文章大意以及第一段中的"In high schools, there are lots of clubs and fun things to do. Joining them... as you"可知,本文主要向高中生介绍了四个社团,由此推知,这篇文章最有可能选自高中活动指南。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭