2025年天星教育28天预习新高一英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年天星教育28天预习新高一英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年天星教育28天预习新高一英语》

典例导悟In recent years, online learning has become more and more important for high school and college students. 1 But are all online courses created the same? How can you be sure that digital learning is right for you? 2 We interviewed students and professors to get their advice about online courses.
The best thing about online learning is that you can study anywhere and anytime. 3 "I think a point that many people ignore is how easy it can be to fall behind schedule," says graduate student Amanda Bindman. Before choosing to study online, consider whether you're a self - motivated(自我激励的) learner and if the courses seem interesting enough to keep you going.
The tip is simple: build online courses into your weekly schedule, just like what you would do with offline courses. 4 He noted that his online students usually end up with lower grades. It is so easy to ignore an online course, but your grades will be badly affected. Be sure to schedule fixed times to watch your lectures, read materials and contribute to online discussion boards.
5 A social connection is often a big part of learning. There are things you can do to solve this problem. Jessica Pink, an undergraduate student, suggests taking online courses with a friend, so you can motivate each other to make progress. You can also find students on the class discussion board to organize a study group, or schedule in - person meetings with your professor to discuss course concepts.
A. Your motivation should be your top focus.
B. But that doesn't mean there are no due dates.
C. Do you know that online courses are also part of your education?
D. Professor Alex Davidson teaches the same course in person and online.
E. The chief complaint about online courses is that they have no human contact.
F. A survey found that 29 percent of college students registered for online courses.
G. If you take an online course, what can you do to make sure of the best possible grade?
答案: 答案1. F 空前句子表示"近年来,对高中生及大学生来说,在线学习已变得越来越重要",而空后一句用了表示转折关系的连词"But"进行话题的转折,这说明该空是细节支撑句,是对前一句信息的补充。F项表示"一项调查发现有29%的大学生注册了在线课程",能进一步说明在线学习的地位,故选F项。
2. G 空前是两个问句,表示"但是所有的在线课程都一样吗?你如何确定数字化学习适合你?",空后又提到通过采访的形式来获取对在线课程的建议。由此可判断出,该空应该承接前面的两个问句,并且句意上应该是递进的,属于细节支撑句。选项中有两个问句,其中G项表示"如果参加在线课程,你能做些什么来确保获得最好的成绩?"是对前面两个问句的进一步补充,符合语境,故选G项。
3. B 空前句表示"在线学习最大的好处是你可以随时随地学习",强调了在线学习的自由度,空后句引用一名研究生的话说明在线学习会容易错过截止日期,空处应承上启下,故B项符合语境。
4. D 空前的段首句提到"将在线课程纳入你的每周计划中,就像你在线下课程中所做的一样",将在线课程和线下课程进行了比较,而空后句是由"He"开头的一句话,由此可推断出,这里的代词"He"必定指代该空所提到的某一个具体人物。D项不仅提到了具体的人物,呼应下文,还提到了在线课程和线下课程,承接上文。故选D项。
5. E 由设空位置可知,本空考查段落主旨句。根据下文可知,该段是在探讨在线学习存在的一个问题,并且也提到了一名本科生给出相关建议来解决这一问题,即可以和朋友一起上在线课程。E项表示"对在线课程的主要不满是它们缺乏人际交往",可以概括本段,并且其中的"human contact"呼应本段中的"social connection","complaint"则呼应本段中的"problem"。故选E项。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭