2025年天星教育28天预习新高一英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年天星教育28天预习新高一英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第58页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
1. 这班飞机每周五下午两点半起飞。
2. 在家里,我通常在周末帮父母做一些家务,比如照顾宠物、做饭和洗碗。
At home, I usually
The plane takes off
at 2:30 p.m. every Friday.2. 在家里,我通常在周末帮父母做一些家务,比如照顾宠物、做饭和洗碗。
At home, I usually
help my parents with some housework
on weekends, such as looking after pets, cooking and washing the dishes.
答案:
1. The plane takes off 2. help my parents with some housework
阅读理解
(2025·安徽合肥模考)"I just played a live-action role-playing game in the Miao village. In the game, I experienced the culture of the Miao people. It was so fun," said a visitor. She was visiting a Miao village. The village is a famous tourist site(景点) in Southwest China's Guizhou province. The game shows the old and traditional Miao stories through modern technologies.
The village has built a 5G platform(平台). The platform offers different kinds of services. For example, on the platform, tourists can check the real-time map of the village. Besides, they can also find parking spaces and introductions to interesting places on it.
More and more 5G platforms are widely used in the tourism area. Because of this, smart tour guides and online tourism are providing tourists with richer and newer experiences. The technology makes tours more interesting and relaxing for tourists. It also makes it easier for different workers to do their jobs at the tourist sites.
Popular tourist sites always have poor network connection. When there are too many visitors, many tourists are not happy about that. "Poor network connection used to be the biggest problem for tourist sites," said Shen Kaijun. He is a leader in a travel company in Guizhou province. According to him, the 5G smart tourism platforms have helped solve the problem.
Building smart tourist sites is necessary for the development of tourism. It can help protect the cultural traditions in a better way. The government will continue working on this in the future.
1. What can we learn about the Miao village?
A. It lies in the southeast part of China.
B. It's famous for the live-action game.
C. Visitors can experience its stories in the game.
D. Villagers there like playing role-playing games.
2. What does the underlined word "It" in paragraph 3 refer to?
A. The technology.
B. The village.
C. The online map.
D. The Miao story.
3. What was the biggest problem for tourist sites solved by the 5G platform?
A. Too many visitors.
B. Not enough parking space.
C. Poor travelling experiences.
D. Terrible network connection.
4. Where does the text probably come from?
A. A diary.
B. A history book.
C. A newspaper.
D. A game magazine.
(2025·安徽合肥模考)"I just played a live-action role-playing game in the Miao village. In the game, I experienced the culture of the Miao people. It was so fun," said a visitor. She was visiting a Miao village. The village is a famous tourist site(景点) in Southwest China's Guizhou province. The game shows the old and traditional Miao stories through modern technologies.
The village has built a 5G platform(平台). The platform offers different kinds of services. For example, on the platform, tourists can check the real-time map of the village. Besides, they can also find parking spaces and introductions to interesting places on it.
More and more 5G platforms are widely used in the tourism area. Because of this, smart tour guides and online tourism are providing tourists with richer and newer experiences. The technology makes tours more interesting and relaxing for tourists. It also makes it easier for different workers to do their jobs at the tourist sites.
Popular tourist sites always have poor network connection. When there are too many visitors, many tourists are not happy about that. "Poor network connection used to be the biggest problem for tourist sites," said Shen Kaijun. He is a leader in a travel company in Guizhou province. According to him, the 5G smart tourism platforms have helped solve the problem.
Building smart tourist sites is necessary for the development of tourism. It can help protect the cultural traditions in a better way. The government will continue working on this in the future.
1. What can we learn about the Miao village?
A. It lies in the southeast part of China.
B. It's famous for the live-action game.
C. Visitors can experience its stories in the game.
D. Villagers there like playing role-playing games.
2. What does the underlined word "It" in paragraph 3 refer to?
A. The technology.
B. The village.
C. The online map.
D. The Miao story.
3. What was the biggest problem for tourist sites solved by the 5G platform?
A. Too many visitors.
B. Not enough parking space.
C. Poor travelling experiences.
D. Terrible network connection.
4. Where does the text probably come from?
A. A diary.
B. A history book.
C. A newspaper.
D. A game magazine.
答案:
本文通过贵州民族村利用智能旅游平台,给游客提供新的旅游体验的例子说明了 5G 平台对发展旅游业的帮助和必要性。1. C 细节理解题。根据第一段中的"I experienced the culture of the Miao people. It was so fun"及"The game shows the old and traditional Miao stories"可知,游客可以在游戏中体验该苗族村落的故事。2. A 代词指代题。根据第三段中的"The technology makes tours more interesting and relaxing... easier for different workers to do their jobs at the tourist sites"可知,这项技术使旅游对游客来说更有趣、更放松,也使不同的工作人员更容易在旅游景点完成他们的工作。故 It 在此处指代技术。3. D 细节理解题。根据第四段中的"'Poor network connection used to be the biggest problem for tourist sites,'... the 5G smart tourism platforms have helped solve the problem"可知,5G 智能旅游平台帮助解决了景区网络连接差这个最大的问题。4. C 出处判断题。根据全文可知,文章主要介绍了贵州苗族村利用智能旅游平台给游客提供新的旅游体验,再结合选项可知,文章可能是报纸上有关旅游项目的介绍。
查看更多完整答案,请扫码查看