2025年天星教育28天预习新高一英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年天星教育28天预习新高一英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第68页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
阅读理解七选五
(2025·山东菏泽期末) Camping is a popular way for many people in the United States to spend their vacation. 1 And they may drive to spend a few nights or more in the great outdoors.
2 When people camp, they can sleep in a tent or if they want to be more comfortable, they can sleep in a cabin. Some people like to really "rough it (因陋就简地生活)" and they use nothing except for a sleeping bag and sleep under the stars. Some people drive across the US in what is known as a RV, which is a trailer(房车). 3
There are campgrounds all over the United States. These are places where campers usually pay money to put up a tent in a given outdoor area. 4 Most campsites also have a hole in the ground, where people can safely make a fire for roasting marshmallows (棉花糖), a popular camping activity. There is also a picnic table for people to eat their meals on. Many of these campgrounds also have shared bathrooms with showers. 5 Some also organize activities for people who like singalongs, where people will sing songs together.
When people go camping, they often do other outdoor activities like fishing, boating, hiking, swimming, horseback riding and mountain biking.
A.Where to sleep is the first thing to consider.
B.Camping offers a chance to develop new life skills.
C.Camping means people leave the comfort of their home.
D.Inside there are beds, a tiny bathroom and a kitchen.
E.Some campgrounds have playgrounds, pools, and game rooms.
F.Preparing for a camping trip needs careful planning and packing.
G. Many of these campgrounds have water pipes so that people can wash the dishes.
(2025·山东菏泽期末) Camping is a popular way for many people in the United States to spend their vacation. 1 And they may drive to spend a few nights or more in the great outdoors.
2 When people camp, they can sleep in a tent or if they want to be more comfortable, they can sleep in a cabin. Some people like to really "rough it (因陋就简地生活)" and they use nothing except for a sleeping bag and sleep under the stars. Some people drive across the US in what is known as a RV, which is a trailer(房车). 3
There are campgrounds all over the United States. These are places where campers usually pay money to put up a tent in a given outdoor area. 4 Most campsites also have a hole in the ground, where people can safely make a fire for roasting marshmallows (棉花糖), a popular camping activity. There is also a picnic table for people to eat their meals on. Many of these campgrounds also have shared bathrooms with showers. 5 Some also organize activities for people who like singalongs, where people will sing songs together.
When people go camping, they often do other outdoor activities like fishing, boating, hiking, swimming, horseback riding and mountain biking.
A.Where to sleep is the first thing to consider.
B.Camping offers a chance to develop new life skills.
C.Camping means people leave the comfort of their home.
D.Inside there are beds, a tiny bathroom and a kitchen.
E.Some campgrounds have playgrounds, pools, and game rooms.
F.Preparing for a camping trip needs careful planning and packing.
G. Many of these campgrounds have water pipes so that people can wash the dishes.
答案:
【解析】:
这是一道阅读理解七选五题目,主要考查学生对文章结构和内容的理解能力,以及根据上下文选择恰当句子填补文章空缺的能力。文章主要介绍了在美国露营这种流行的度假方式,包括露营的住宿方式、露营地的情况以及露营时人们常进行的其他户外活动。
解题的关键在于理解每个空缺处所在段落的主题,以及每个选项的含义,然后选择与段落主题和上下文逻辑最相符的选项。
1. 第一空,根据后文“And they may drive to spend a few nights or more in the great outdoors.”可知,人们可能会开车去户外度过几个晚上或更长时间,说明露营意味着人们离开了家的舒适,C选项“Camping means people leave the comfort of their home.”符合语境。
2. 第二空,根据后文“When people camp, they can sleep in a tent or if they want to be more comfortable, they can sleep in a cabin.”可知,这里在讨论露营时睡觉的地方,A选项“Where to sleep is the first thing to consider.”符合语境。
3. 第三空,根据前文“Some people drive across the US in what is known as a RV, which is a trailer(房车).”可知,这里在介绍房车,D选项“Inside there are beds, a tiny bathroom and a kitchen.”描述了房车内部的情况,符合语境。
4. 第四空,根据后文“Most campsites also have a hole in the ground, where people can safely make a fire for roasting marshmallows (棉花糖), a popular camping activity. There is also a picnic table for people to eat their meals on. Many of these campgrounds also have shared bathrooms with showers.”可知,这里在介绍露营地的一些设施,G选项“Many of these campgrounds have water pipes so that people can wash the dishes.”也是关于露营地设施的描述,符合语境。
5. 第五空,根据后文“Some also organize activities for people who like singalongs, where people will sing songs together.”可知,这里在介绍露营地组织的一些活动,E选项“Some campgrounds have playgrounds, pools, and game rooms.”也是关于露营地设施和活动的描述,符合语境。
【答案】:
1. C;2. A;3. D;4. G;5. E。
这是一道阅读理解七选五题目,主要考查学生对文章结构和内容的理解能力,以及根据上下文选择恰当句子填补文章空缺的能力。文章主要介绍了在美国露营这种流行的度假方式,包括露营的住宿方式、露营地的情况以及露营时人们常进行的其他户外活动。
解题的关键在于理解每个空缺处所在段落的主题,以及每个选项的含义,然后选择与段落主题和上下文逻辑最相符的选项。
1. 第一空,根据后文“And they may drive to spend a few nights or more in the great outdoors.”可知,人们可能会开车去户外度过几个晚上或更长时间,说明露营意味着人们离开了家的舒适,C选项“Camping means people leave the comfort of their home.”符合语境。
2. 第二空,根据后文“When people camp, they can sleep in a tent or if they want to be more comfortable, they can sleep in a cabin.”可知,这里在讨论露营时睡觉的地方,A选项“Where to sleep is the first thing to consider.”符合语境。
3. 第三空,根据前文“Some people drive across the US in what is known as a RV, which is a trailer(房车).”可知,这里在介绍房车,D选项“Inside there are beds, a tiny bathroom and a kitchen.”描述了房车内部的情况,符合语境。
4. 第四空,根据后文“Most campsites also have a hole in the ground, where people can safely make a fire for roasting marshmallows (棉花糖), a popular camping activity. There is also a picnic table for people to eat their meals on. Many of these campgrounds also have shared bathrooms with showers.”可知,这里在介绍露营地的一些设施,G选项“Many of these campgrounds have water pipes so that people can wash the dishes.”也是关于露营地设施的描述,符合语境。
5. 第五空,根据后文“Some also organize activities for people who like singalongs, where people will sing songs together.”可知,这里在介绍露营地组织的一些活动,E选项“Some campgrounds have playgrounds, pools, and game rooms.”也是关于露营地设施和活动的描述,符合语境。
【答案】:
1. C;2. A;3. D;4. G;5. E。
查看更多完整答案,请扫码查看